Închide meniul

Un fost director sportiv al lui Dinamo, ce activează în Danemarca, o avertizează pe FCSB: „Nordsjaelland e mult peste Silkeborg”

Bogdan Stănescu Publicat: 5 august 2023, 11:02

Reclamă
Un fost director sportiv al lui Dinamo, ce activează în Danemarca, o avertizează pe FCSB: „Nordsjaelland e mult peste Silkeborg

Un fost director sportiv al lui Dinamo, ce activează în Danemarca, o avertizează pe FCSB

Jucătorii de la Nordsjaelland, într-un meci / Profimedia Images

Mario Nicolae, fost director sportiv la Dinamo, îi avertizează pe cei de la FCSB. Nicolae activează de doi ani la Vejle, echipă care tocmai a promovat în Superliga daneză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Nicolae cunoaşte bine fotbalul danez şi e de părere că vicecampioana Danemarcei, Nordsjaelland, este mult peste Silkeborg.

Un fost director sportiv al lui Dinamo, care activează în Danemarca, o avertizează pe FCSB

Anul trecut, în grupele Conference League, Silkeborg a învins-o de două ori, cu acelaşi scor, 5-0, pe FCSB.

Silkeborg nu a prins play-off-ul sezonul trecut, încheind campionatul pe locul 9. FC Copenhaga a câştigat titlul, cu 59 de puncte, locul 2 fiind ocupat de viitoarea adversară a lui FCSB, care a obţinut 55 de puncte.

Chiar mă sunase nea Vali Argăseală înainte să treacă de bulgari, mă întreba cum e Nordsjaelland. I-am spus «nea Vali, ați sărit din lac în puț!». Sunt diferențe clare între Nordsjaelland și Silkeborg. Și de valoare, și de bugete. Nordsjaelland e cu mult peste Silkeborg!”, a declarat Mario Nicolae pentru gsp.ro.

Reclamă

Fostul director sportiv de la Dinamo ştie şi de unde vine pericolul principal pentru FCSB. „Este extrema stângă Ernest Nuamah, un ghanez despre care am văzut că a început să se scrie și în presa din România. Foarte bun mai e Mohamed Diomande, mijlocaș ofensiv, numărul zece. Nuamah va fi subiectul unui transfer spectaculos, îl vor PSG și alte forțe ale fotbalului mondial. E un fotbalist care poate face ravagii în careu, chiar dacă are numai 19 ani”, a afirmat Mario Nicolae pentru sursa citată.

UEFA a stabilit programul turului 3 preliminar din Conference League! Când joacă FCSB, Farul şi Sepsi

UEFA a stabilit programul turului 3 preliminar din Conference League. Iată când vor juca FCSB, Farul şi Sepsi.

FCSB, Farul şi Sepsi vor juca meciurile tur în aceeaşi zi, joi, 10 august, la ore diferite. Acelaşi lucru se va întâmpla şi la retur, acesta urmând să aibă loc pe 17 august.

Reclamă 4 / 0/3

Data şi ora disputării meciurilor echipelor româneşti în turul 3 preliminar din Conference League

Sepsi – Aktobe – 10 august, ora 20:00

Farul – Flora – 10 august, ora 20:30

FCSB – Nordsjaelland – 10 august, ora 21:30

Nordsjaelland – FCSB – 17 august, ora 19:30

Flora – Farul – 17 august, ora 18:00

Aktobe – Sepsi – 17 august, ora 18:00

Farul şi Sepsi sunt favorite, FCSB e outsider la pariuri

Potrivit gsp.ro, Farul şi Sepsi sunt favorite la calificare, în timp ce FCSB e considerată outsider în duelul cu vicecampioana Danemarcei.

Reclamă

Farul are o cotă de doar 1,28 pentru calificare, în timp ce Flora Tallin are o cotă de 3,75 la calificare.

Sepsi are o cotă de 1,60 la calificare, faţă de 2,35 Aktobe.

În ceea ce o priveşte pe FCSB, aceasta e creditată de casele de pariuri cu a doua şansă la calificare. Dacă FCSB are o cotă de 2,18 să treacă mai departe, Nordsjaelland are o cotă de 1,70 să se califice.

Gigi Becali, criticat după FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2: „Bulversează echipa cu schimbările astea”

Gigi Becali a fost criticat de Nana Falemi după FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2, meci în urma căruia roş-albaştrii au obţinut calificarea în turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Acolo, vicecampioana va da piept cu Nordsjaelland.

Totuşi, returul cu bulgarii, de pe un „Arc de Triumf” gol, le-a adus fanilor roş-albaştrilor mult mai multe emoţii decât aceştia s-ar fi aşteptat. Cel puţin în repriza secundă, când oaspeţii au marcat de două ori şi au condus cu 2-1.

La pauză, Gigi Becali i-a scos pe Florinel Coman şi Denis Haruţ, iar, la 1-1, şi Andrea Compagno a fost scos de pe teren (58). Falemi consideră că aceste schimbări au dus la emoţiile calificării, unele risipite de Damjan Djokovic şi Octavian Popescu, după minutul 80.

„Suntem în grafică, avem puncte pozitive. În ultimele meciuri Gigi a greşit mereu schimbările, nu simte momentul, nu simte schimbările, nu au produs efect pozitiv. Schimbările lui au efect negativ.

Ăsta e adevărul. El cu schimbările astea bulversează echipa, nu schimbi fundaşul central, doar dacă greşeşte”, a spus Falemi, citat de orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și