Închide meniul

Verdictul lui Mihai Stoica, după meciurile din Conference League: „Mamă, ce conglomerat!’ Dar n-au nicio treabă cu fotbalul”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 iulie 2023, 23:07

Verdictul lui Mihai Stoica, după meciurile din Conference League: „Mamă, ce conglomerat! Dar n-au nicio treabă cu fotbalul

Verdictul lui Mihai Stoica după meciurile echipelor româneşti din Conference League

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Verdictul lui Mihai Stoica după meciurile echipelor româneşti din Conference League. Mihai Stoica a analizat, în special, echipele din Bulgaria. FCSB a câştigat partida cu CSKA 1948 Sofia, scor 1-0, ce a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, în timp ce Sepsi s-a impus cu 2-0 în deplasarea de la CSKA Sofia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a spus că nivelul fotbalului din Bulgaria este unul extrem de slab. De asemenea, Mihai Stoica a spus că este surprins de problemele pe care le-au avut cei de la Farul cu FC Urartu. Echipa lui Gică Hagi s-a impus cu 3-2, cu un gol marcat de Larie în prelungirile meciului.

Verdictul lui Mihai Stoica, după meciurile din Conference League

„Pentru mine nu este absolut nicio surpriză. Doar să spun modul în care s-a exprimat Spsi este o surpriză plăcută. A jucat aproape perfect. A beneficiat și de gafele monumentale ale portarului brazilian, dar a avut multe ocazii și ar fi trebuit să mai marcheze.

Eu cred că în campionatul nostru nu sunt echipe atât de slabe ca cale bulgărești, deci nu trebuie să ne încântăm prea mult. A fost la discreția covăsnenilor, dar foarte, foarte slabi bulgarii. Nu mult mai slabi decât ai noștri, dar n-am văzut absolut nimic. Aveau un gras în față… nu avea nici mișcări de fotbalist. Dacă te uiți la nume și naționalități, zici: ‘Mamă, ce conglomerat!’, dar n-au nicio treabă cu fotbalul, foarte slabi. 

Pentru mine a fost surprinzător că Urartu a pus probleme campioanei României. CFR a întâlnit totuși o echipă cu jucători de mare calitate”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica nu s-a putut abţine după CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1

Mihai Stoica nu s-a putut abţine după meciul CSKA 1948 Sofia – FCSB, scor 0-1, din prima manşă a turului 2 preliminar din UEFA Conference League. Oficialul vicecampioanei României i-a criticat pe jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii. Florinel Coman a ajutat-o pe FCSB să plece victorioasă din Bulgaria. A marcat în minutul 28.

Sunt foarte dezamăgit. Tot caut circumstanţe atenuante, dar nu găsesc. Am fost sub orice aşteptare. Singura veste bună e că am câştigat. Cum am câştigat şi în faţa cui trebuie să ne dea de gândit. Unii nu au avut nici măcar atitudine. Nu ne aratăm cu degetul în public.

A batut vântul, dar nu există absolut nicio scuză. (n.r. Care ar fi nivelul celor de la ŢSKA 1948 Sofia) De play-out în Liga 2 la noi. Plecăm la noapte, dimineaţa suntem la bază, mâine avem refacere, vineri un antrenament şi o deplasare cu autocarul trei ore şi jumătate.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mă gândesc la calificare, avem meci la Galaţi, o echipă după chipul şi asemenărea antrenorului. I-am întâlnit şi în meci amical şi ne-au urcat pe garduri. Am remarcaţi, dar prefer să ţin pentru mine, altfel toţi ceilalţi o să zică că au dezamăgit.

Avem lot mult superior din punct de vedere numeric şi valoric, mult superior (n.r. faţă de sezonul trecu). Am câştigat fără drept de apel cu echipa lui Mititelu şi, chiar dacă la limită, cu Dinamo.

Nu vom avea probleme, chiar dacă nu vor juca vedetele echipei. Acum nu au jucat Pantea, Chiricheş, care abia a venit, Djokovic„, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și