Închide meniul

West Ham, transfer stelar înaintea meciului cu FCSB din Conference League. Jucătorul de 60 de milioane de euro care va veni la București

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 august 2022, 18:04

West Ham, transfer stelar înaintea meciului cu FCSB din Conference League. Jucătorul de 60 de milioane de euro care va veni la București

FCSB a picat cu West Ham în Conference League

Lucas Paqueta, într-un meci împotriva lui West Ham / Profimedia

West Ham a făcut un transfer răsunător după ce a aflat că va juca cu FCSB în grupele Conference League, pe brazilianul Lucas Paqueta.  Acesta va fi noul jucător al „ciocănarilor” și ar putea veni la București pentru duelul de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucas Paqueta, în prezent la Lyon, s-a înțeles cu șefii lui West Ham și va semna contractul în următoarele ore, anunță Fabrizio Romano. Conform L’Equipe, cele două cluburi s-au înțeles asupra sumei de 60 de milioane de euro.

West Ham, transfer stelar înaintea meciului cu FCSB din Conference League: Lucas Paqueta

Lucas Paqueta, 24 de ani, e cotat la 35 de milioane de euro. În sezonul trecut a reușit 11 goluri și șapte decisive pentru Lyon în 44 de partide.

Jucătorul brazilian a mai evoluat și pentru AC Milan, unde însă n-a reușit să atingă statutul de vedetă pe care îl are la Lyon.

Lucas Paqueta mai avea trei ani de contract cu Lyon. Aventura sa la West Ham va fi prima pentru el în Premier League.

Reclamă

David Moyes se teme de FCSB în Conference League

Antrenorul lui West Ham, David Moyes, a reacționat după ce echipa sa a picat cu FCSB în grupa B din Conference League. Tehnicianul scoțian a recunoscut că West Ham nu va avea viață ușoară cu FCSB, în special la meciul de la București.

„Tocmai am văzut tragerea și e bine! Aștept cu nerăbdare meciurile. Sunt câteva echipe bune în grupă. Am avut o tragere destul de dificilă, dar aşteptăm cu nerăbdare partidele.

Am stat la Silkeborg miercuri seara (n.r. – West Ham i-a întâlnit joi pe danezii de la Viborg în Conference, 3-0, 6-1 la general), nici la București nu este niciodată un joc ușor. Nu va fi ușor, dar abia aștept partidele.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt foarte bine. Mă plâng un pic de acest program, meciuri joi-duminică, dar în general sunt încântat că ne-am întors în Europa. Suporterii au șansa de a ajunge în străinătate și de a ne privi live partidele”, a spus David Moyes, citat de gsp.ro.

West Ham, lot de 12 ori mai valoros decât FCSB

West Ham este de departe favorită la primul loc în grupă. Echipa londoneză are un lot cotat la aproape 400 de milioane de euro. În comparație, echipa FCSB-ului valorează 33 de milioane de euro, de 12 ori mai puțin decât englezii.

Gruparea pregătită de David Moyes a ajuns în semifinalele Europa League în stagiunea precedentă și a terminat pe poziția a șaptea în Premier League.

Cel mai valoros jucător de la West Ham este englezul Declan Rice, căpitanul echipei, cotat la 80 de milioane de euro. Cehul Tomas Soucek e evaluat la 45 de milioane de euro, englezul Jarrod Bowen e cotat la 42 de milioane de euro.

Antrenorul David Moyes, în vârstă de 59 de ani, o pregătește pe West Ham din decembrie 2019. De-a lungul carierei le-a mai pregătit pe Sunderland, Real Sociedad, Manchester United, Everton și Preston.

West Ham a început slab actuala stagiune din Premier League, având trei înfrângeri din tot atâtea meciuri. Londonezii s-au mai întâlnit de două ori cu o echipă românească, pe Astra, în preliminariile Europa League, și au pierdut de fiecare dată.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și