Închide meniul

Cristiano Bergodi și-a dezvăluit cel mai mare regret: „A fost greu pentru mine”

Alex Ioniță Publicat: 26 decembrie 2023, 9:38

Reclamă
Cristiano Bergodi și-a dezvăluit cel mai mare regret: A fost greu pentru mine”

Cristiano Bergodi și-a dezvăluit cel mai mare regret

Cristiano Bergodi, în timpul unui meci / Hepta

Cristiano Bergodi și-a dezvăluit cel mai mare regret. Tehnicianul celor de la Rapid a vorbit despre un lucru pe care l-a dorit foarte mult, dar pe care nu l-a realizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul din Giulești a spus că și-ar fi dorit să antreneze mai mult în fotbalul din Italia, dar a explicat și motivele pentru care acest lucru nu a fost posibil. Până în momentul de față, Cristiano Bergodi le-a pregătit, în Italia, pe: Modena, Pescara, Brescia, Imolese și Sassuolo.

Cristiano Bergodi și-a dezvăluit cel mai mare regret. Mesajul tehnicianului de la Rapid

Cristiano Bergodi a menționat faptul că, pentru un antrenor, este foarte greu să pregătească o echipă din Italia, având în vedere faptul că există o concurență foarte mare între tehnicienii din peninsulă. De asemenea, acesta a povestit și experiența pe care a avut-o în campionatul italian.

”Este un regret pentru mine că nu am lucrat mai mult în Italia. Am antrenat pe la Modena, Brescia, Sassuolo şi Pescara. La Pescara a fost o şansă mare să rămân în Serie A. Însă, a fost greu pentru mine să rămân acolo după ce câştigase Zeman campionatul în Serie B.

Îi aveau atunci pe Immobile, Insigne şi Verratti, dar era o echipă mică, ca şi acum. A fost o primă perioadă bună atunci, însă nu au întărit echipa şi a urmat un regres.

Reclamă
Reclamă

În Italia sun foarte mulţi antrenori care aşteaptă pe bară. Se spune că dacă un antrenor este dat afară de la o echipă, sunt cel puţin alţi 6 tehnicieni care aşteaptă să îi ia locul. Se merge foarte mult și pe relaţiile cu preşedinţii şi cu impresarii”, a spus Cristiano Bergodi, potrivit fanatik.ro.

Marius Șumudică nu s-a ferit de cuvinte când a fost întrebat despre revenirea la Rapid. A vorbit și despre Cristiano Bergodi

Șumudică a vorbit despre rezultatele negative înregistrate de Rapid. I-a felicitat pe suporteri, care nu i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi, după cele 7 meciuri la rând fără victorie. Știe numele antrenorului care este favoritul peluzei, în cazul în care italianul va fi schimbat de Dan Șucu și Victor Angelescu.

Vreau să felicit și suporterii, pentru că în momentul de față este ca și o familie la Rapid. Suporterii nu au reacționat în niciun fel, chiar dacă rezultatele au fost negative. Totul e ok și în perspectiva unor rezultate pozitive și îi dau liniștea domnului Bergodi ca să își îndeplinească obiectivele.

Reclamă

Sper din suflet, asta e o dorință de-a mea, ca Rapid să își îndeplinească obiectivul și anume să joace în cupele europene, pentru că merită. În sondaje suporterii l-au plasat pe Măldărășanu primul. Da, eu sunt în Turcia, nu se pune problema în momentul de față (n.r. unei reveniri la Rapid). E foarte greu ca eu să plec din Turcia.

Bine, dacă mi-aș dori să plec, aș putea, dar nu vreau să vorbesc despre un alt club, mai ales despre Rapid. Rapid are antrenor, este domnul Bergodi, îl respect. Nu e frumos să vorbesc și să fac analiză la ceea ce s-a întâmplat. Cu eforturile care se fac la Rapid, jucătorii și antrenorul trebuie să ducă această echipă în cupele europene, ca să mulțumească suporterii”, a declarat, pe aeroport, Marius Șumudică.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:09

O legendă a Parmei, val de laude pentru Dennis Man! Verdict despre românul care face spectacol în Serie A

12:52

Irina Begu s-a calificat în turul 2 la China Open! Câți bani și-a asigurat, după ce a învins-o pe Ye-Xin Ma

12:34

Câți bani ar putea primi FCSB de la UEFA pentru o victorie cu RFS, în Europa League! Gigi Becali poate da o lovitură importantă

11:53

Marius Niculae, mesaj savuros despre primarul comunei Borcea, înainte de meciurile din Cupă: „E stelist! Am vorbit cu el”

11:47

Verdictul lui Marius Niculae înainte de FCSB – RFS: „Ştiu că Gigi Becali îşi doreşte asta!”

11:42

Hansi Flick, cuvinte uriașe despre Robert Lewandowski după Barcelona – Getafe 1-0: „Cel mai bun număr 9 din ultimul deceniu”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și