Închide meniul

Anunțul Jandarmeriei Galați după ce au fost eliberate gaze lacrimogene la Oțelul – FCSB 0-0! De la ce a pornit totul, de fapt

Cosmin Cioboată Publicat: 11 noiembrie 2022, 13:58

Anunțul Jandarmeriei Galați după ce au fost eliberate gaze lacrimogene la Oțelul – FCSB 0-0! De la ce a pornit totul, de fapt

Gaze lacrimogene la Oţelul Galaţi - FCSB

Colaj capturiă Orange Sport

  • Anunțul Jandarmeriei Galați după ce au fost eliberate gaze lacrimogene la Oțelul – FCSB 0-0
  • Ce explicație au dat jandarmii

A apărut anunțul Jandarmeriei Galați după ce au fost eliberate gaze lacrimogene la meciul Oțelul – FCSB 0-0, din Cupa României. Partida de la Galați a fost întreruptă timp de 4 minute, după ce jucătorii au acuzat probleme de respirație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Așa cum Antena Sport v-a anunțat la scurt timp după incidentul respectiv, totul a pornit după ce un jandarm a folosit, în mod eronat, un spray cu gaze lacrimogene.

Anunțul Jandarmeriei Galați după ce au fost eliberate gaze lacrimogene la meciul Oțelul – FCSB 0-0

Între timp, a sosit și anunțul Jandarmeriei Galați, care și-a cerut scuze față de jucătorii, spectatorii și toți cei prezenți la meciul din Cupa României.

Reclamă

Jandarmeria a explicat că gazele lacrimogene au fost eliberate din greșeală, pe tunel, iar de acolo s-au întins pe tot stadionul.

„Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi transmite scuze publice tuturor spectatorilor de la evenimentul sportiv desfăşurat în data de 10 noiembrie a.c., cât şi reprezentanţilor celor două cluburi sportive, a jucătorilor şi oficialilor, pentru disconfortul creat ca urmare a descărcării accidentale a unui dispozitiv iritant lacrimogen.

Reclamă

Spre finalul partidei de fotbal, la solicitarea firmei de pază care asigura ordinea publică în incinta arenei sportive, o grupă de jandarmi s-a deplasat în interiorul tunelului de acces către terenul de joc pentru a preveni eventuale incidente.

În momentul deplasării jandarmilor, în interiorul tunelului, unul dintre jandarmi a declanşat dintr-o eroare dispozitivul iritant lacrimogen, moment în care substanţa s-a dispersat din tunel către tribune şi terenul de joc. În urma acestui incident, conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi a dispus de urgenţă verificarea împrejurărilor care au condus la producerea acestei situaţii.

Încă o data ne exprimăm regretul pentru producerea acestei situaţii neplăcute şi imediat după terminarea verificărilor vă vom comunica măsurile luate”, a anunțat Jandarmeria Galați.

Reclamă 4 / 0/3

Explicația unui polițist, după ce au fost eliberate gaze lacrimogene la Oțelul – FCSB 0-0

Meciul a fost întrerupt câteva minute până când gazul lacrimogen s-a disipat, iar aerul a devenit din nou respirabil.

La puțin timp după accidentul respectiv, un polițist a fost auzit în timp ce explica ce s-a întâmplat:

„I s-a agățat colegului spray-ul în gard. Ce vreți? Se mai întâmplă!”, a fost explicația unui polițist aflat la marginea terenului, potrivit gsp.ro.

Până la urmă, meciul a fost reluat după aproximativ 4 minute, dar ritmul nu a fost unul ridicat. Arbitrul asistent George Duță a fost primul care a resimțit efectul și a cerut întreruperea partidei.

„Am simţit că vine un miros, să mă usture nasul şi gâtul, dar nu ştiu ce s-a întâmplat”, a spus David Miculescu, potrivit digisport.ro.

FCSB, fără victorie în grupele Cupei României

FCSB a terminat la egalitate cu echipa de ligă secundă Oţelul Galaţi, scor 0-0, joi seara, în deplasare, într-un meci din Grupa B a Cupei României la fotbal. Cele două echipe nu au reuşit să înscrie într-un meci de luptă, în care FCSB a folosit mai mulţi jucători tineri şi de rezervă.

În min. 88, în zona băncilor de rezerve a fost utilizat un spray lacrimongen, fapt care a dus la întreruperea jocului, arbitrul asistent George Bogdan Duţă şi unii dintre jucători acuzând probleme de respiraţie. De asemenea, o parte dintre spectatori au părăsit tribuna. Jocul a fost reluat după circa şase minute.

Reclamă

FCSB remizase şi în primul său meci din grupă, 2-2 cu UTA, la Arad, iar Oţelul a pierdut meciul de debut, 0-1 acasă cu CS Mioveni. În celelalte partide din această rundă, CS Mioveni a trecut de FC Botoşani cu 1-0, iar UTA a învins-o pe Gloria cu 3-1, la Buzău.

În ultima etapă se vor juca partidele, FC Botoşani – FCSB, CS Mioveni – UTA şi Oţelul Galaţi – Gloria Buzău.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:46 Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf 0:08 VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal 16
apr.
23:55
PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs
16
apr.
23:50
VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League
16
apr.
23:35
Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi
16
apr.
23:15
Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo
16
apr.
23:05
Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor
16
apr.
22:48
Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru
16
apr.
22:39
Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam
16
apr.
21:28
Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica a izbucnit la adresa constestatarilor lui Vlad Chiricheş
Liga 1 • 31 iul., 20:42
Mihai Stoica a izbucnit la adresa constestatarilor lui Vlad Chiricheş: „O prostie a celor care nu au nicio legătură cu fotbalul!”
Andrea Compagno FCSB a tremurat victoria Galați
Liga 1 • 30 iul., 11:52
Andrea Compagno, după ce FCSB a tremurat pentru victoria de la Galaţi: „Aici ține de antrenor, nu e treaba mea”
Elias Charalambous a dezvăluit de ce l-a schimbat pe Vlad Chiricheş
Liga 1 • 30 iul., 0:35
Elias Charalambous a dezvăluit de ce l-a schimbat pe Vlad Chiricheş după 63 de minute, în Oţelul – FCSB 0-2
Daniel Pancu, surprins de schimbarea lui Octavian Popescu
Liga 1 • 29 iul., 23:58
Octavian Popescu nu se sperie de criticile lui Gigi Becali: „Am văzut niște aiureli la TV”. Ce a spus după golul marcat la Galaţi
Andrei Cordea răsuflă uşurat după Oţelul - FCSB 0-2
Liga 1 • 29 iul., 23:46
Andrei Cordea răsuflă uşurat după Oţelul – FCSB 0-2: „Dumnezeu mi-a arătat că viaţa de fotbalist nu este mereu roz!”