Închide meniul

Explicația unui polițist, după ce au fost eliberate gaze lacrimogene la Oțelul – FCSB 0-0: „Se mai întâmplă!”

Antena Sport Publicat: 11 noiembrie 2022, 9:07

Explicația unui polițist, după ce au fost eliberate gaze lacrimogene la Oțelul – FCSB 0-0: „Se mai întâmplă!

Au fost momente incredibile pe finalul meciului Oțelul - FCSB 0-0

Au fost momente incredibile pe finalul meciului Oțelul - FCSB 0-0 / Captură Orangesport

  • Explicația unui polițist, după ce au fost eliberate gaze lacrimogene la Oțelul – FCSB 0-0
  • Au fost momente incredibile pe stadionul din Galați

A venit explicația unui polițist, după ce au fost eliberate gaze lacrimogene la meciul Oțelul – FCSB 0-0, din Cupa României. Unul dintre oamenii legii, prezenți pe stadionul din Galați, a fost auzit în timp ce explica aseară, „la cald”, din ce motiv s-a produs nefericitul incident.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În finalul partidei din Cupă, jucătorii, spectatorii și toți cei prezenți pe stadion au avut probleme de respirație după ce a fost eliberată o cantitate mare de gaze lacrimogene în aer.

Explicația unui polițist, după ce au fost eliberate gaze lacrimogene la Oțelul – FCSB 0-0, în Cupa României

Așa cum Antena Sport a anunțat la scurt timp după incident, totul a pornit de la o greșeală comisă de unul dintre jandarmi. Acestuia i s-a blocat spray-ul în gard, iar de acolo a început haosul.

Reclamă

Meciul a fost întrerupt câteva minute până când gazul lacrimogen s-a disipat, iar aerul a devenit din nou respirabil.

La puțin timp după accidentul respectiv, un polițist a fost auzit în timp ce explica ce s-a întâmplat:

Reclamă

„I s-a agățat colegului spray-ul în gard. Ce vreți? Se mai întâmplă!”, a fost explicația unui polițist aflat la marginea terenului, potrivit gsp.ro.

Până la urmă, meciul a fost reluat după aproximativ 4 minute, dar ritmul nu a fost unul ridicat. Arbitrul asistent George Duță a fost primul care a resimțit efectul și a cerut întreruperea partidei.

„Am simţit că vine un miros, să mă usture nasul şi gâtul, dar nu ştiu ce s-a întâmplat”, a spus David Miculescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB, fără victorie în grupele Cupei României

FCSB a terminat la egalitate cu echipa de ligă secundă Oţelul Galaţi, scor 0-0, joi seara, în deplasare, într-un meci din Grupa B a Cupei României la fotbal. Cele două echipe nu au reuşit să înscrie într-un meci de luptă, în care FCSB a folosit mai mulţi jucători tineri şi de rezervă.

În min. 88, în zona băncilor de rezerve a fost utilizat un spray lacrimongen, fapt care a dus la întreruperea jocului, arbitrul asistent George Bogdan Duţă şi unii dintre jucători acuzând probleme de respiraţie. De asemenea, o parte dintre spectatori au părăsit tribuna. Jocul a fost reluat după circa şase minute.

FCSB remizase şi în primul său meci din grupă, 2-2 cu UTA, la Arad, iar Oţelul a pierdut meciul de debut, 0-1 acasă cu CS Mioveni. În celelalte partide din această rundă, CS Mioveni a trecut de FC Botoşani cu 1-0, iar UTA a învins-o pe Gloria cu 3-1, la Buzău.

În ultima etapă se vor juca partidele, FC Botoşani – FCSB, CS Mioveni – UTA şi Oţelul Galaţi – Gloria Buzău.

Cum se mai poate califica FCSB în sferturile Cupei României, după remiza cu Oțelul Galați

FCSB se poate califica în sferturile Cupei României, chiar şi după egalul înregistrat cu Oţelul, în etapa a doua din grupe. Roş-albaştrii sunt obligaţi să câştige ultimul meci, cel cu Botoşani, pentru a spera la „careul de aşi” al competiţiei.

FCSB are doar două puncte, după primele două meciuri disputate în grupa de Cupa României. Mihai Pintilii a menajat titularii de bază în partida cu Oţelul, iar meciul a fost unul lipsit de faze de poartă.

FCSB mai are de disputat partida cu Botoşani, în grupa de Cupa României. Pentru a se califica în sferturi, roş-albaştrii au nevoie de victorie cu moldovenii, şi totodată, au nevoie ca Mioveni să câştige duelul cu UTA. Piteştenii sunt deja calificaţi, având şase puncte.

Reclamă

De asemenea, FCSB se poate califica în sferturile de finală şi cu o remiză între Mioveni şi UTA, însă doar dacă vor câştiga duelul cu Botoşani la cel puţin trei goluri diferenţă. În acest caz, arădenii şi roş-albaştrii vor fi la egalitate de puncte, ambele cu cinci, însă trupa lui Mihai Pintilii ar avea un golaveraj superior.

În prima etapă, roş-albaştrii au remizat cu UTA, la Arad, scor 2-2. Botoşani – FCSB, meciul decisiv pentru calificarea în sferturile Cupei României, va avea loc la începutul lunii decembrie.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”