Închide meniul

Basarab Panduru i-a desființat pe jucătorii FCSB-ului, după remiza cu Oțelul: „N-au driblat pe nimeni!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 11 noiembrie 2022, 8:20

Basarab Panduru i-a desființat pe jucătorii FCSB-ului, după remiza cu Oțelul: „N-au driblat pe nimeni!

Basarab Panduru a făcut praf un jucător convocat în premieră de Edi Iordănescu

Basarab Panduru / Captură Orangesport

Basarab Panduru i-a desființat pe jucătorii FCSB-ului, după remiza cu Oțelul, scor 0-0, din Cupa României. Fostul internațional român nu i-a menajat deloc pe elevii lui Mihai Pintilii, care se află aproape de eliminarea din grupele Cupei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a împiedicat pe terenul Oțelului și riscă să părăsească prematur Cupa României. Panduru a avut un discurs extrem de acid la adresa roș-albaștrilor, despre care spune că „n-au driblat pe nimeni”.

Basarab Panduru i-a desființat pe jucătorii FCSB-ului, după remiza cu Oțelul, din Cupa României

Basarab Panduru i-a criticat aspru pe jucătorii cu experiență care au evoluat aseară în partida de la Galați, în special pe Florinel Coman, care a devenit principalul căpitan al vicecampioanei.

„FCSB a jucat, dar nu fotbal! Fotbal nu a jucat. Am văzut jucători de la care te așteptai să facă un dribling. N-au driblat pe nimeni. Am văzut niște jucători puternici, musculoși în Liga 2. Să nu depășești un jucător tot meciul… nu știu, Coman a depășit pe cineva tot meciul?

La Coman n-aș insista numai pe meciul ăsta. Mi se pare că e un tip căruia nu-i convine statutul ăsta. Până mai ieri l-ai pus căpitan, iar acum îl trimiți la rezerve.

Reclamă

M-aș uita și la ceilalți. Vrei să joci, Bouhenna, Boboc, Radaslavescu. Păi, vrei să joci? Cum joci, ce joci? Cum poate să te bage pe tine? Pe cine iei de aici ca să bagi titular următorul meci de campionat?”, a spus Basarab Panduru, pentru Orangesport

Cum se poate califica FCSB în sferturile Cupei României

FCSB se poate califica în sferturile Cupei României, chiar şi după egalul înregistrat cu Oţelul, în etapa a doua din grupe. Roş-albaştrii sunt obligaţi să câştige ultimul meci, cel cu Botoşani, pentru a spera la „careul de aşi” al competiţiei.

FCSB are doar două puncte, după primele două meciuri disputate în grupa de Cupa României. Mihai Pintilii a menajat titularii de bază în partida cu Oţelul, iar meciul a fost unul lipsit de faze de poartă.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB mai are de disputat partida cu Botoşani, în grupa de Cupa României. Pentru a se califica în sferturi, roş-albaştrii au nevoie de victorie cu moldovenii, şi totodată, au nevoie ca Mioveni să câştige duelul cu UTA. Piteştenii sunt deja calificaţi, având şase puncte.

De asemenea, FCSB se poate califica în sferturile de finală şi cu o remiză între Mioveni şi UTA, însă doar dacă vor câştiga duelul cu Botoşani la cel puţin trei goluri diferenţă. În acest caz, arădenii şi roş-albaştrii vor fi la egalitate de puncte, ambele cu cinci, însă trupa lui Mihai Pintilii ar avea un golaveraj superior.

În prima etapă, roş-albaştrii au remizat cu UTA, la Arad, scor 2-2. Botoşani – FCSB, meciul decisiv pentru calificarea în sferturile Cupei României, va avea loc la începutul lunii decembrie.

Recomandări
  • Basarab Panduru i-a desființat pe jucătorii FCSB-ului, după remiza cu Oțelul
  • Reacție dură a fostului internațional

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și