Închide meniul

Basarab Panduru, reacţie genială după umilinţa celor de la CFR Cluj cu Sepsi: „Poţi să fii expertul lui peşte prăjit, nu ai ce sa găseşti!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 aprilie 2023, 23:42

Reclamă
Basarab Panduru, reacţie genială după umilinţa celor de la CFR Cluj cu Sepsi: „Poţi să fii expertul lui peşte prăjit, nu ai ce sa găseşti!

Basarab Panduru, reacţie genială după umilinţa celor de la FC U Craiova 1948

Captură Orange Sport

Basarab Panduru a avut o reacţie genială după umilinţa celor de la CFR Cluj cu Sepsi. Campioana a pierdut la scor de neprezentare semifinala din Cupa României şi tremură pentru un loc în cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru spune că se aştepta ca Dan Petrescu să folosească cea mai bună echipă pentru a se califica în finala Cupei României.

Basarab Panduru, reacţie genială după umilinţa celor de la CFR Cluj cu Sepsi

„Nu mai spunem nimic, ce să spunem? Nu ai ce, poţi să fii expertul lui peşte prăjit, nu ai ce sa găseşti, doar să vorbeşti despre Sepsi şi ce nu a jucat CFR. Nu mă aşteptam la rezultatul ăsta. Credeam că joacă cu echipa bună, nu au putut juca cu cei trei accidentaţi doar. 

Ma aşteptam să bage ce e mai bun, că e luni meciul de campionat şi pentru că, dacă nu câştigi Cupa, s-ar putea să ai o problemă, locul patru nu mai duce în cupele europene, s-ar putea să ieşi”,  a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Dan Petrescu, dezamăgit după Sepsi – CFR Cluj 3-0

Dan Petrescu, dezamăgit după Sepsi – CFR Cluj 3-0. Antrenorul ardelenilor a fost foarte supărat de evoluția jucătorilor săi, dar a recunoscut că a greșit atunci când a ales primul „11”.

Reclamă
Reclamă 4

După înfrângerea cu Sepsi, campioana României a parăsit Cupa României, iar tot focusul se va muta acum pe lupta la titlu, acolo unde CFR ocupă locul 2, după liderul Farul.

„Din păcate jucătorii care au evoluat cu Farul nu și-au revenit, am avut un meci cu intensitate maximă acolo, foarte mult stres, drumul a fost foarte lung. De la Constanța ne-am întors la Cluj, de la Cluj am mers aici 5 ore cu autocarul. Chiar Burcă mi-a zis că nu putea să alerge. Poate e greșeala mea, trebuia să bag jucătorii care au evoluat mai puțin.

Am arătat mai bine în 10 oameni când am făcut 4 schimbări, trebuia să bag cel puțin 7-8 jucători diferiți față de meciul cu Farul, dar am zis să respect competiția. Burcă era foarte obosit, acolo s-a pierdut jocul, la acel cartonaș roșu. Cei de la Sepsi au meritat, se vede că sunt specialiștii Cupei, le urez baftă.

Reclamă

Urmează o altă deplasare foarte grea până la București. E clar că riscăm să nu fim în Europa, ăsta e riscul. Dacă termini pe locul 4, ești pa. La cum arată lotul acum, nu arătăm că putem prinde primele 4”, a declarat Dan Petrescu, potrivit orangesport.ro.

Sepsi – CFR Cluj 3-0, în prima semifinală a Cupei României

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe s-a calificat în finala Cupei României la fotbal, după ce a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 3-0 (2-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima semifinală. Deţinătoarea trofeului s-a impus prin golurile marcate de Nicolae Păun (10), Marius Ştefănescu (29) şi Mario Rondon (81).

Scorul putea fi şi mai mare, dar Sepsi OSK a ratat două penalty-uri. La primul, acordat după un fault al lui Andrei Burcă asupra lui Pavol Safranko, Cosmin Matei a trimis în bară (44), iar la al doilea, dictat după un henţ al lui Christopher Braun, portarul Simona Scuffet a respins şutul lui Marius Ştefănescu, însă venezueleanul Rondon a urmărit mingea şi a marcat.

CFR, care a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri ale sale din acest sezon, a jucat mai bine de o repriză în zece oameni, fundaşul Andrei Burcă fiind eliminat în min. 43.

La CFR Cluj a debutat tânărul atacant gambian Mustapha Jah (19 ani), introdus pe teren în min. 88.

Recomandări

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:48

„Tricolorii”, în proces de refacere înaintea meciului cu Slovacia! Cum s-au relaxat jucătorii naţionalei

22:47

EXCLUSIV„E aranjată!” Dănuț Lupu știe deja rezultatul de la Slovacia – România! E convins de calificarea tricolorilor

22:29

LIVE TEXTElveţia – Germania şi Scoţia – Ungaria se joacă ACUM! Luptă strânsă pentru locul 3 din Grupa A de la EURO 2024

22:19

Dinamo se luptă cu Rapid pentru transferul unui jucător din Liga 1! Lovitura pregătită de „câini”

22:04

Răsturnare de situație în cazul retragerii lui Andy Murray de la Wimbledon! Impresarii neagă informația oferită de ATP

21:45

Englezii, impresionaţi de România! Ce loc ocupă „tricolorii” în topul naţionalelor de la EURO 2024

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 5 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și