Închide meniul

Dan Petrescu, dezamăgit după Sepsi – CFR Cluj 3-0: „La cum arată lotul, riscăm să nu fim în Europa!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 26 aprilie 2023, 21:34

Dan Petrescu, dezamăgit după Sepsi – CFR Cluj 3-0: La cum arată lotul, riscăm să nu fim în Europa!”

Dan Petrescu a confirmat interesul pentru Joonas Tamm şi Iulian Cristea

Dan Petrscu, într-o conferinţă de presă

Dan Petrescu, dezamăgit după Sepsi – CFR Cluj 3-0. Antrenorul ardelenilor a fost foarte supărat de evoluția jucătorilor săi, dar a recunoscut că a greșit atunci când a ales primul „11”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După înfrângerea cu Sepsi, campioana României a parăsit Cupa României, iar tot focusul se va muta acum pe lupta la titlu, acolo unde CFR ocupă locul 2, după liderul Farul.

Dan Petrescu, dezamăgit după Sepsi – CFR Cluj 3-0: „La cum arată lotul, riscăm să nu fim în Europa!”

„Din păcate jucătorii care au evoluat cu Farul nu și-au revenit, am avut un meci cu intensitate maximă acolo, foarte mult stres, drumul a fost foarte lung. De la Constanța ne-am întors la Cluj, de la Cluj am mers aici 5 ore cu autocarul. Chiar Burcă mi-a zis că nu putea să alerge. Poate e greșeala mea, trebuia să bag jucătorii care au evoluat mai puțin.

Am arătat mai bine în 10 oameni când am făcut 4 schimbări, trebuia să bag cel puțin 7-8 jucători diferiți față de meciul cu Farul, dar am zis să respect competiția. Burcă era foarte obosit, acolo s-a pierdut jocul, la acel cartonaș roșu. Cei de la Sepsi au meritat, se vede că sunt specialiștii Cupei, le urez baftă.

Urmează o altă deplasare foarte grea până la București. E clar că riscăm să nu fim în Europa, ăsta e riscul. Dacă termini pe locul 4, ești pa. La cum arată lotul acum, nu arătăm că putem prinde primele 4”, a declarat Dan Petrescu, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Sepsi – CFR Cluj 3-0, în semifinalele Cupei României! Gazdele s-au calificat al doilea an la rând în finală! Campioana, umilită de covăsneni

Sepsi – CFR Cluj 3-0, în semifinalele Cupei României! Gazdele s-au calificat al doilea an la rând în finală! Campioana lui Dan Petrescu a fost umilită de covăsneni.

Sepsi a început foarte bine meciul, iar tabela din Sfântu Gheorghe indica scorul de 2-0 după numai 30 de minute, după golurile marcate de Nicolae Păun și Marius Ștefănescu. Scorul a fost majorat în repriza secundă de Rondon, atacantul gazdelor reușind să ducă scorul la 3-0 în minutul 81. Clujenii au jucat în 10 oameni din minutul 42, după eliminarea lui Andrei Burcă.

Dan Petrescu: „Ar fi trebuit să se retragă clubul, nu doar patronul!”

„Îmi place că se fac polemici în săptămâna asta. Hai să luăm meciurile CFR-ului, să ne gândim. Primul meci, cu Rapid, în minutul 94, Maglica marchează, eu nu am văzut ofsaidul nicăieri. Al doilea meci e la Craiova, Ivan are capul în ofsaid și se spune că nu se ia, ci doar piciorul. Deci 4 puncte pierdute.

Reclamă 4 / 0/3

Când jucăm cu Farul și dau gol ei, se spune că se ia capul lui Braun. Păi, stai, cu Ivan nu s-a luat. Cu FCSB am avut penalty cât casa, la Bîrligea, nu s-a uitat nimeni la VAR. Deci am fost dezavantajați în 5 meciuri din 5 în play-off. Ar fi trebuit să se retragă clubul, nu doar patronul.

Numai CFR a fost dezavatanjată. Și liniile au fost trase cum au vrut. Colțescu dă penalty, e la 5 metri. Vede clar, se aude de pe bancă că a fost. Vine la VAR, o secundă, și întoarce. Când ai văzut tu mă? Cere mai multe unghiuri, te uiți de mai multe ori”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Sepsi.

Recomandări
  • Dan Petrescu, dezamăgit după Sepsi – CFR Cluj 3-0
  • „La cum arată lotul, riscăm să nu fim în Europa!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
Vezi toate știrile
Citește și