Închide meniul

Ce a declarat Adrian Mutu, după ce Rapid a fost eliminată din Cupa României: „Calificarea am pierdut-o la meciul cu Farul”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 decembrie 2022, 23:02

Ce a declarat Adrian Mutu, după ce Rapid a fost eliminată din Cupa României: „Calificarea am pierdut-o la meciul cu Farul

Adrian Mutu, primele declaraţii după U Cluj - Rapid 0-0

Adrian Mutu, într-un meci pentru Rapid / Hepta

Adrian Mutu a oferit primele declaraţii, după ce Rapid a fost eliminată din Cupa României. Antrenorul giuleştenilor susţine că la meciul cu Farul s-a pierdut calificarea, şi nu la cel din ultima etapă, cu U Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a fost eliminată din Cupa României, după remiza cu U Cluj. Giuleştenii aveau nevoie de o victorie, pentru a se clasa pe locul secund în grupă, însă au încheiat cu scorul de 0-0 meciul din Gruia.

Ce a declarat Adrian Mutu, după ce Rapid a fost eliminată din Cupa României

Adrian Mutu a declarat că echipa sa suferă la finalizare, deoarece îşi creează multe ocazii, însă nu înscrie deloc. Totodată, „Briliantul” susţine că meciul cu Fraul, din runda a doua a Cupei României, a fost cel care a decis calificarea, însă în final, cele două formaţii au fost eliminate din noul format al competiţiei.

Tehnicianul celor de la Rapid a oferit ultimele detalii şi despre mini-turneul de pregătire pe care giuleştenii îl vor dispita pe Arena Naţională, în compania unor formaţii precum Borussia Dortmund. La meciurile respective, Mutu a declarat că va miza pe jucători din academie.

„În momentul în care o echipă se apără cu foarte mulți oameni, cum a fost în această seară, trebuie să fim mult mai buni la ultima pase. În față trebuie să facem mult mai mult. Jucătorii de pe benzi trebuie să aibă responsabilitatea 1-1. E o problemă, pentru că producem acțiuni, dar ratăm foarte mult. Nu avem golurile dorite. Greșim ultima pasă. E păcat de jocul pe care îl facem. Dar calificarea nu am pierdut-o aici, am pierdut-o la meciul cu Farul. Ocazii am avut mult mai multe la meciul cu Farul. Degeaba creezi, dacă nu ai acel om de bază în față.

Reclamă

Pentru noi amicalul a devenit greu de abordat, pentru că nu avem efectivul. Probabil vom aduce jucători din academie. La nivel de scor, nu contează aceste amicale, ci doar să ne facem o experiență plăcută. Îmi doresc să ieșim sănătoși în primul rând. Acesta este cel mai important lucru.

Sperăm ca până la meciul cu Petrolul să vindecăm cât mai mulți jucători”, a declarat Adrian Mutu, la orangesport.ro.

„Florinel Coman și Denis Alibec, la Rapid?”. Adi Mutu a dat cărțile pe față despre cele două transferuri

„Florinel Coman și Denis Alibec, la Rapid?”. Aceasta a fost întrebarea primită de Adi Mutu, după ultimele discuții apărute în legătură cu cele două posibile transferuri.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul Rapidului a fost întrebat și despre posibilitatea să își întărească linia ofensivă cu transferurile lui Florinel Coman, de la FCSB, și Denis Alibec, de la Farul Constanța.

„Briliantul” a lămurit situația și a precizat că, la ora actuală, cele două mutări nu reprezintă un obiectiv, în Giulești.

„Jucătorii sunt încă sub evaluare și am zis că o să facem acest lucru (n.r. – planul pentru transferuri) când vom fi în pauza competițională. (N.r. – Coman și Alibec sunt transferuri fezabile?) Nu, nu sunt fezabile”, a spus Adrian Mutu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Adrian Mutu a avut mari probleme de lot la ultimul meci, cu FC Argeș, scor 1-1, din cauza accidentărilor. Nu mai puțin de 10 jucători au acuzat probleme medicale și nu au fost disponibili pentru partida din Trivale.

Este vorba despre Alex Albu, Alex Ioniță, Valentin Costache, Damien Dussaut, Jayson Papeau, Alexandru Mățan, Florin Ștefan, Kevin Luckassen, Younes Bnou Marzouk și Junior Morais.

Recomandări
  • Adrian Mutu, primele declaraţii după U Cluj – Rapid 0-0
  • Giuleştenii, eliminaţi din Cupa României

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și