Închide meniul

Cupa României | FCSB, OUT din Cupa României! Roş-albaştrii au învins la Botoşani, dar au terminat grupa pe locul 3! UTA şi Mioveni, calificate! Cu arată programul sferturilor de finală

Viviana Moraru Publicat: 8 decembrie 2022, 19:15 / Actualizat: 8 decembrie 2022, 22:26

Cupa României | FCSB, OUT din Cupa României! Roş-albaştrii au învins la Botoşani, dar au terminat grupa pe locul 3! UTA şi Mioveni, calificate! Cu arată programul sferturilor de finală

Alexandru Musi a deschis scorul în Botoşani - FCSB

Alexandru Musi, în timpul unui meci pentru FCSB/ Hepta

  • Cupa României | Botoşani – FCSB 0-2
  • Roş-albaştrii, eliminaţi din Cupa României

Cupa României | FCSB a fost eliminată din Cupa României, în ciuda victoriei de pe terenul celor de la Botoşani. Roş-albaştrii au învins cu 1-0, prin golul lui Alexandru Musi, însă încheie grupa pe locul al treilea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA şi Mioveni sunt ultimele echipe care şi-au asigurat biletele pentru sferturi. Cele două formaţii s-au duelat în ultima rundă, iar arădenii au învins cu scorul de 3-0.

Programul complet al sferturilor de finală din Cupa României

  • UTA Arad – FCU Craiova
  • Sepsi – CS Mioveni
  • CFR Cluj – FC Argeș
  • FC Hermannstadt  – U Cluj

Cupa României | Botoşani – FCSB 0-2

Rezultatele zilei din Cupa României:

Reclamă

Final! FCSB a învins Botoşani, însă este eliminată din Cupa României!

Min. 90+1: Gol FCSB! Tănasă a reuşit să înscrie golul secund!

Reclamă

Min. 54: GOL FCSB! Musi a deschis scorul în partida cu Botoşani! Tânărul de 18 ani a marcat, după o greşeală în defensiva moldovenilor!

Min. 12: Mioveni – UTA 0-1! Paul Anton a deschis scorul pentru arădeni! La acest scor, FCSB este eliminată din Cupa României!

Min. 1: A început partida.

Reclamă 4 / 0/3

Botoşani – FCSB, echipele de start: 

Botoșani: Ureche – Patache(c), Dican, Kasim, Țigănașu – Sylla, Târcoveanu, Zabou – Pinson, Roman II, Mailat;
Rezerve: Tomache, Dragu, Brașoveanu, David, Odeianu, Petkovski, Camara, Cărăușu, Ivanov;
Antrenor: Mihai Ciobanu

FCSB: Ducan – Boboc, Pruteanu, Ciobanu, Șerban – Tudor, Dulca, Gogescu – Stoica(c), Rusu, Musi;
Rezerve: Maxim, Dumiter, Tănasă, Toma, Stancovici, Vlăsceanu, Geană, Manolache, Radu;
Antrenor: Leonard Strizu

FCSB a înregistrat două rezultate de egalitate în grupele din noul format al Cupei României. Roş-albaştrii au remizat cu UTA, scor 2-2, şi cu Oţelul, scor 0-0. Astfel, trupa lui Mihai Pintilii se poate califica în sferturi doar dacă o bate pe Botoşani, şi UTA pierde cu Mioveni.

De cealaltă parte, Botoşani, adversara FCSB-ului din această seară, are trei puncte, obţinute după victoria cu Buzău din prima rundă. Moldovenii au şi ei şanse la calificare, doar dacă înving şi UTA pierde cu Mioveni.

În grupa roş-albaştrilor, Mioveni este lider cu maximum de puncte, după victoriile cu Oţelul şi Botoşani.

FCSB a anunţat deja că nu va miza pe titulari în partida cu Botoşani, din Cupă, campionatul fiind primordial pentru roş-albaştrii.

Reclamă

Până acum, în sferturile Cupei României s-au calificat Sepsi, FC U Craiova 1948, CFR Cluj, U Cluj, Hermannstadt şi FC Argeş. Ultimele două echipe care îşi vor asigura biletele pentru următorea fază a competiţiei se vor afla după meciurile din această seară.

FCSB renunță la Cupa României! Mihai Stoica, anunț incredibil

FCSB renunță la Cupa României. Mihai Stoica a anunțat că roș-albaștrii vor deplasa echipa a treia la partida cu FC Botoșani, din etapa a treia a grupelor Cupei României.

FCSB a luat această decizie în semn de prostest față de arbitrajul lui Adrian Cojocaru din prima partidă a roș-albaștrilor în competiție, 2-2 cu UTA. Atunci, vicecampioana României a terminat meciul cu trei oameni eleminați.

„Vom trata Cupa așa cum merită situația creată exclusiv de arbitrul Cojocaru. Dacă noi băteam la Arad, se schimbau datele problemei. N-a vrut Cojocaru, așa că vom merge la Botoșani cu echipa a treia. Suferă și cei care îi permit lui Cojocaru să facă așa ceva, să nu fie delegat o etapă, iar după să fie VAR, VAR și derby Rapid – Craiova.

Așa ceva este foarte greu de acceptat. Un arbitru care face asemenea greșeli inteționate e tratat cu atât de mare… sunt ignorate greșelile făcute. Nu e primul meci în care ne dezavantajează. Pe 1 decembrie jucăm la Botoșani în campionat, pe 4 sau 5 vom juca la Mioveni în campionat, apoi iar la Botoșani. Nu, e mult mai bine așa (n.r – să renunțe la Cupa României”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat