Închide meniul

Dan Nistor, dărâmat după ce Universitatea Craiova a fost eliminată dramatic din Cupa României: „Am ratat al doilea obiectiv” + Ce spune despre Mirel Rădoi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 decembrie 2022, 20:06

Dan Nistor, dărâmat după ce Universitatea Craiova a fost eliminată dramatic din Cupa României: „Am ratat al doilea obiectiv + Ce spune despre Mirel Rădoi

Dan Nistor, dărâmat după eliminarea din Cupa României

Dan Nistor, în timpul unui meci pentru Universitatea Craiova / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dan Nistor a oferit primele declaraţii, după ce Universitatea Craiova a fost eliminată dramatic din Cupa României. Mijlocaşul oltenilor a declarat că echipa a prestat un joc bun, însă nu a fost de ajuns.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a fost eliminată din Cupa României. Oltenii au pierdut cu FC Argeş, şi au ratat clasarea pe locul secund în grupă. Înfrângerea din Trivale l-a determinat pe Mirel Rădoi să îşi dea demisia de la echipă.

Dan Nistor, dărâmat după ce Universitatea Craiova a fost eliminată din Cupa României

Dan Nistor a declarat că FC Argeş a profitat la maxim de ocaziile avute în meciul cu Universitatea Craiova. Mijlocaşul oltenilor a mărturisit că Mirel Rădoi le-a transmis după meci să fie puternici în următoarele două partide rămase din 2022. Mai mult decât atât, Nistor a declarat că oltenii din nou nu au putut menţine avantajul, la fel ca în partidele cu Rapid şi Chindia, în care s-au văzut egalaţi dramatic.

S-a inatmplat exact ca în meciul cu FC U Craiova 1948. Scorul trebuia să fie 2,3-0. Ei au avut 2 şuturi pe poartă, şi au dat două goluri. Ne-a lipsit foarte mult finalizarea. Ne-a afectat înfrângerea din derby, dar acesta a fost alt meci, trebuia să mergem mai departe. Am ratat al doilea obiectiv al nostru. Mirel Rădoi ne-a spus să fim puternici, şi să scoatem mai mult din următoarele două meciuri. Şedinţa a fost mai lungă, aşa se întâmplă după înfrângeri.

(n.r. despre critici) Toţi îşi dau cu părerea, e alegerea lor, fiecare poate să facă ce vrea. Mai sunt două etape şi vom vedea ce se va întâmpla, se va trage linie în pauza de iarnă şi vedem ce va fi în continuare.

Reclamă

Să începem cu meciul cu Rapid, am condus, am fost egalaţi, la fel şi cu Chindia. Astăzi am condus cu 1-0 şi am pierdut. Trebuie să fim mai atenţi. Caracterele puternice se văd în momentele grele”, a declarat Dan Nistor, pentru digisport.ro.

Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi a anunţat că nu va mai continua pe banca Universităţii Craiova. Acesta a dat de înţeles că oameni din conducerea clubului au contribuit la decizia sa de a pleca din Bănie.

Mirel Rădoi a anunţat că îşi dă demisia de la Universitatea Craiova. „Nu mai pot aduce un plus la nivel de echipă, de grup ca şi băieţi. Acum o să urmeze să îi anunţ pe jucători. Între mine și jucători nu s-a întâmplat nimic. Cred că nea Sorin a înțeles greșit mesajul. I-am zis că îi sunt mereu recunoscător că m-a debutat ca fotbalist. Dar să ne spună nouă ce să facem la meciuri, la antrenamente… nu am acceptat și nu voi accepta asta niciodată! Nu am ceva cu el, zic doar ce m-a deranjat. Eu le spun în față. Cred că indiferent cine face propunerile, tot patronul Mihai Rotaru a fost cel care m-a adus.

Reclamă 4 / 0/3

Drumul a fost lung de la flash interviu până aici. Pe drum am luat decizia! În momentul în care stai și le pui cap la cap… am tot colectat informații cât am fost aici. Decât să fie o situație implozivă, mai bine plec eu! Apoi lucrurile se vor lămuri. Nu făceam decât să ne păcălim singuri dacă mai rămâneam.

Îmi pare rău doar că nu am reușit să ne calificăm în Cupă. Nu mi-a fost ușor nici mie să îi văd așa. Dar concluzia e că nu am putut face mai mult. Au apărut aceste lucruri interne care au dinamitat situația„, a spus Rădoi, la scurt timp după ce a spus că nu se gândeşte să renunţe.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și