Închide meniul

Dan Petrescu a criticat arbitrajul românesc, înainte de Sepsi – CFR Cluj: „Ar fi trebuit să se retragă clubul, nu doar patronul!”

Cosmin Olteanu Publicat: 25 aprilie 2023, 16:29

Reclamă
Dan Petrescu a criticat arbitrajul românesc, înainte de Sepsi – CFR Cluj: Ar fi trebuit să se retragă clubul, nu doar patronul!”

Dan Petrescu a criticat arbitrajul românesc, înainte de Sepsi - CFR Cluj

Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă / Antena Sport

Dan Petrescu a criticat arbitrajul românesc, înainte de Sepsi – CFR Cluj, partidă din semifinalele Cupei României. Meciul este programat miercuri, de la ora 19:00, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a adus aminte de mai multe momente în care CFR Cluj a fost dezavantajată de deciziile arbitrilor, în actualul sezon.

Dan Petrescu a criticat arbitrajul românesc, înainte de Sepsi – CFR Cluj

Ba mai mult, „Bursucul” spune că CFR Cluj ar trebui să se retragă din campionat, făcând referire la anunțul lui Gigi Becali, care a decis să o părăsească pe FCSB.

„Îmi place că se fac polemici în săptămâna asta. Hai să luăm meciurile CFR-ului, să ne gândim. Primul meci, cu Rapid, în minutul 94, Maglica marchează, eu nu am văzut ofsaidul nicăieri. Al doilea meci e la Craiova, Ivan are capul în ofsaid și se spune că nu se ia, ci doar piciorul. Deci 4 puncte pierdute.

Când jucăm cu Farul și dau gol ei, se spune că se ia capul lui Braun. Păi, stai, cu Ivan nu s-a luat. Cu FCSB am avut penalty cât casa, la Bîrligea, nu s-a uitat nimeni la VAR. Deci am fost dezavantajați în 5 meciuri din 5 în play-off. Ar fi trebuit să se retragă clubul, nu doar patronul.

Reclamă

Numai CFR a fost dezavatanjată. Și liniile au fost trase cum au vrut. Colțescu dă penalty, e la 5 metri. Vede clar, se aude de pe bancă că a fost. Vine la VAR, o secundă, și întoarce. Când ai văzut tu mă? Cere mai multe unghiuri, te uiți de mai multe ori”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Sepsi

Gigi Becali se retrage din fotbal, din cauza arbitrajului

Inclusiv Gigi Becali este consternat de arbitrajul din campionatul românesc. După ce FCSB a fost învinsă de Rapid, 1-0, în urma unui joc dur practicat de giuleșteni, patronul roș-albaștrilor a anunțat că se retrage din fotbal.

„Vreau să vă anunţ pe toţi că e ultima conferinţă de presă. Am hotorât aseară, după ce s-a întâmplat în meci, eu… gata! Am terminat. Eu ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Vreau să termin. De ce? Am 65 de ani. Eu, care la 65 de ani, să nu dorm noaptea. Să fac tensiune din cauza lui Feşnic. El trebuia să se numească «întuneric». Din cauza lui ies.

Reclamă 4 / 0/3

Pot să bag banii, să fac majorare de capital. Pot şi să-i scot, să fac micşorare de capital. Sunt aproape 23 de milioane. Dă cinva 25 de milioane, mâine dau echipa.

Eu ies astăzi, am semnat ieşirea mea din toate funcţiile de la club. Tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului cu FRF, nu va mai fi. Vali Argăseală nu se va mai duce la niciun fel de Comitet Executiv că nu mai vreau să fim sclavi. Aşa nu se mai poate. Hotărârea asta este a mea. Nedreptatea şi minciuna nu pot s-o dovedesc.

Nu pot s-o scot la capăt cu ei. Joci cu un jucător sub 21… te oblig. Păi întreabă-ne pe noi. N-am ce să fac. Nu-i democraţie asta. Nu particip la nedreptate.

Au zis că îl aduc pe Vassaras. Stai că noi nu vrem străin. Întreabă-ne pe noi. Stai puţin că pun eu antrenor la echipa naţională. Era şi Mircea Sandu. Toţi îl denigrează. El avea o eleganţă. Ne chema şi ne întreba cum ne convine. Nu zic că era cheie de biserică, dar avea o înţelepciune”, a spus Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și