Închide meniul

Dinamo se mută pe Arcul de Triumf! Anunţul oficial făcut de „câinii roşii”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 noiembrie 2022, 15:45

Dinamo se mută pe Arcul de Triumf! Anunţul oficial făcut de „câinii roşii

Dinamo se mută pe Arcul de Triumf!

Arcul de Triumf / Facebook Dinamo

Dinamo se mută pe Arcul de Triumf! Meciul cu Sepsi din Cupa României va fi primul din fotbalul intern care se va desfăşura pe noua arenă. Partida va avea loc pe 8 noiembrie, de la ora 21:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dinamo București vs Sepsi Sfântu Gheorghe pe „Arcul de Triumf”

București, 1 noiembrie 2022. Ministerul Sportului a acceptat cererea clubului Dinamo București de a disputa meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din Cupa României, pe noul stadion „Arcul de Triumf”, a anunțat administratorul special Vlad Iacob prin intermediul paginilor oficiale de Facebook și Instagram.

„Suntem bucuroși să anunțăm că vom juca în premieră pe Arcul de Triumf. Le mulțumim pe această cale domnului ministru Carol-Eduard Novak și administratorilor Complexului Sportiv Național Arcul de Triumf că au acceptat cererea clubului nostru”, a declarat Vlad Iacob.

Dinamo se mută pe Arcul de Triumf

Dinamo București vs Sepsi Sfântu Gheorghe în faza grupelor Cupei României, programat marți, 8 noiembrie 2022, ora 21:00, va fi primul meci oficial pe „Arcul de Triumf” între două cluburi de fotbal.

Reclamă

Inaugurat pe 3 iulie 2021, cu meciul de rugby dintre România și Argentina, scor 17-24, noul stadion „Arcul de Triumf” a mai găzduit partida amicală de fotbal România U21 vs Finlanda U21 (scor 2-1, 25 martie 2022), precum și România vs Elveția la fotbal feminin (scor 1-1, 8 aprilie 2022)”, se arată pe pagina de Facebook a clubului.

Stadionul „Arcul de Triumf” își va deschide porțile pentru meciurile de fotbal!

Stadionul „Arcul de Triumf” își va deschide porțile pentru meciurile de fotbal! Marele anunț a fost făcut astăzi, în ziua în care Adunarea Generală a Federației Române de Rugby a votat, în unanimitate, pentru preluarea stadionului „Arcul de Triumf” pentru o perioadă de 49 de ani, în regim gratuit.

Reclamă 4 / 0/3

Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby, a asigurat că, în viitorul apropiat, „casa” naționalei de rugby a României va găzdui și meciuri de fotbal.

„(N.r. – Aveți porțile deschise?) De ani de zile o facem și o vom face în continuare. Stadioanele nu au o profitabilitate așa cum ne așteptam, ele nu pot deveni un business. Profitabilitatea se va vedea în viitoarele generații de sportivi. În clipa în care stadionul Arcul de Triumf va putea organiza și meciuri de fotbal, cu siguranță o vom face.”, a spus Alin Petrache, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și