Închide meniul

Fanii lui CFR Cluj îi cer, de urgenţă, demisia lui Adi Mutu. Ce antrenor vor în locul „Briliantului”, după umilinţa cu Corvinul

Reclamă

Publicat: 2 aprilie 2024, 22:41

Fanii lui CFR Cluj îi cer, de urgenţă, demisia lui Adi Mutu. Ce antrenor vor în locul „Briliantului, după umilinţa cu Corvinul

Fanii lui CFR Cluj îi cer, de urgenţă, demisia lui Adi Mutu

Adi Mutu, în timpul unui meci al lui CFR Cluj / Profimediaimages

Fanii lui CFR Cluj s-au descătuşat după eliminarea incredibilă din Cupa României şi îi cer, de urgenţă, demisia lui Adi Mutu. Echipa lui Neluţu Varga a suferit o adevărată umilinţă în deplasarea cu Corvinul Hunedoara, scor 0-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii au luat cu asalt postarea de pe contul oficial de Facebook al lui CFR Cluj, în care a fost anunţat scorul meciului. Aceştia i-au cerut de urgenţă demisia lui Adi Mutu. Au fost peste 500 de comentarii încă din prima oră.

Fanii lui CFR Cluj îi cer, de urgenţă, demisia lui Adi Mutu

Adi Mutu a anunţat, la finalul meciului, că ia în calcul să plece de la echipă. Reacţia fanilor lui CFR a fost imediată.

Incredibil, Mutu încă nu şi-a dat demisia

Reclamă

Dacă Adrian Mutu este antrenor, înseamnă că eu sunt popă!!!!

Vă rugăm terminați circul cu Mutu! Este evident că este depășit și nu are nici o treabă nici cu Cluj și nici cu CFR

Suporterii din Gruia îi cer lui Neluţu Varga să îl convingă pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj. „Bursucul” este pe punctul de a fi demis de Jeonbuk. Aceştia au propus şi o variantă surpriză – Alin Minteuan, fostul antrenor secund al „feroviarilor”.

Reclamă 4 / 0/3

Minteuan singurul care poate redresa echipa în momentul de față…

Dan Petrescu nu era bun…

„Dan Petrescu este liber acum”

„Unde e Dan Petrescu?”

„Fără Petrescu CFR cade…”

Adi Mutu a vorbit despre demisie după umilinţa din Corvinul – CFR Cluj 4-0

Mutu era devastat la finalul meciului, după cel de-al patrulea gol înscris de divizionara secundă. Antrenorului de la CFR Cluj nu îi venea să creadă ce a păţit!

Am venit din respect pentru voi, ai întrebări? Dă-i drumul! (n.r. s-a răstit la reporter, cel care îl lăsase să tragă concluziile fără să îi pună vreo întrebare).

Reclamă

A fost roşu clar, i-a spar nasul, nu avem ce să reproşăm. Am venit aici din respect pentru dumneavoastră, un meci fără istoric pentru noi. În seara asta am fost penibili, mai rău decât să fim penibili nu se poate.

Azi echipa trebuia să joace în 10 la fel, jucam împotriva unei echipe de liga a doua cu spirit. Puteau să joace şi fără antrenor pe bancă. Am avut o problemă de atitudine şi abordare încă de după meciul cu Sepsi. Nu am ce să spun mai multe. Dacă vă întrebaţi de ceva, să ştiţi că mă gândesc şi anunţ mâine. În momentul ăsta mă simt umilit, nu se poate să termin aşa cu o echipă care are bugetul cât trei jucători de-ai noştri. Mă simt umilit, nu cred că aş putea să îi iert pe băieţi. Când văd că nu respect, nu am puterea să îi ier în momentul ăsta.

În cariera mea de jucător şi antrenor, e o chestiune de abordare. O să mă gândesc în seara asta şi mâine va anunţa clubul ce se întâmplă„, a declarat Adi Mutu la digisport.ro.

Clujenii au rămas în zece oameni încă din minutul 11, când Tachtsidis a fost eliminat după o intrare la Marius Lupu, însă în minutul 27 Peter Michael a scăpat singur cu portarul advers şi nu a putut să îl învingă, iar din cornerul rezultat, Muhar a trimis în bara transversală, cu o lovitură de cap.

Gazdele au intrat la pauză în avantaj, după şutul lui Lică, din minutul 43. Marius Coman a majorat avantajul hunedorenilor în minutul 50, iar în minutul 67 Pîrvulescu a înscris cel mai frumos gol al meciului cu un şut superb la vinclu. Scorul final a fost marcat de Pop, care a închis tabela marcând cu o lovitură de cap la în ultimul minut, 90+2. Corvinul a învins-o pe CFR cu 4-0 şi va juca în semifinale cu învingătoarea din partida FCU Craiova – FC Voluntari.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și