Închide meniul

Fază controversată în Dinamo – FC U Craiova 1948! Horaţiu Feşnic a arătat cartonaşul roşu, apoi s-a răzgândit

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 26 septembrie 2023, 23:38

Fază controversată în Dinamo – FC U Craiova 1948! Horaţiu Feşnic a arătat cartonaşul roşu, apoi s-a răzgândit

Fază controversată în Dinamo - FC U Craiova 1948!

Horaţiu Feşnic, într-un meci / Profimedia Images

Fază controversată în Dinamo – FC U Craiova 1948! În minutul 35 al partidei, portarul lui FC U Craiova, Ionuţ Gurău, l-a faultat pe Hakim Abdallah.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gurău l-a atacat cu piciorul sus din postură de ultim apărător pe Abdallah, iar Horaţiu Feşnic a arătat cartonaşul roşu.

Fază controversată în Dinamo – FC U Craiova 1948!

Horaţiu Feşnic s-a răzgândit după ce arbitrul de tuşă a ridicat fanionul, semnalând că Abdallah s-a aflat în poziţie de offside.

Lui Horaţiu Feşnic i s-a confirmat din camera VAR că Abdallah era în offside, aşa că a renunţat la decizia de a-i arăta cartonaşul roşu lui Gurău.

Totuşi, Horaţiu Feşnic l-a sancţionat pe Gurău pentru atacul respectiv, dându-i, în loc de roşu, galben. Lovitura liberă nu a mai fost acordată.

Reclamă

Dinamo – FC U Craiova 1948 1-1 şi Voluntari – Farul 2-0, în meciurile serii din Cupa României

Dinamo – FC U Craiova 1948 1-1 şi Voluntari – Farul 2-0, meciurile serii din Cupa României, au fost în format live score, pe AS.ro. „Câinii” au ajuns la patru meciuri fără victorie. De cealaltă parte, campioana a pierdut clar duelul cu Voluntari.

Dinamo a deschis scorul prin Costin Amzăr, care a marcat superb în minutul 18. Ulterior, oltenii au reuşit să egaleze prin Bahassa, care a marcat din penalty.

DINAMO: Golubovic – Giafer, Patriche (cpt.), R. Grigore – Moura, Larrucea, I. Roșu, Iglesias, Amzăr – Gregorio, Abdallah;

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Dujmovic – Lucas Alves, Politic, V. Borcea, Bordușanu, Al. Irimia, N. Roșu, Cr. Costin, Ghezali;

ANTRENOR: Ovidiu Burcă

FCU CRAIOVA: Gurău – Compagnucci, Lacroix, D. Henriques, Mascarenhas – R. Negru, Buta, Albu (cpt.), Van Durmen – Chițu, Blănuță;

Rezerve: Mogoșanu – Vl. Achim, Ibrahim, Blidar, Vl. Pop, Baeten, Diamantis, Bahassa, Asamoah;

ANTRENOR: Paul Răducan

Ovidiu Burcă, mesaj clar după Dinamo – FC U Craiova 1948 1-1: „Jocul e în creştere!”

Ovidiu Burcă a oferit prima reacţie, după ce Dinamo a remizat cu FC U Craiova 1948, scor 1-1. Antrenorul „câinilor” s-a declarat mulţumit de jocul prestat de jucătorii săi, şi este încrezător înaitea duelului cu Oţelul, din runda următoare de Liga 1.

Dinamo a ajuns la patru meciuri fără victorie, în toate competiţiile. „Câinii” au început cu un egal noul sezon din Cupa României, scor 1-1, cu FC U Craiova 1948, într-un meci care s-a desfăşurat pe Arena Naţională.

Reclamă

Ovidiu Burcă a analizat jocul prestat de Dinamo, şi a declarat că jucătorii săi au progresat, însă mai au de lucrat la finalizare, acolo unde au nevoie de luciditate. De asemenea, antrenorul „câinilor” a declarat că echipa sa este apăsată de faptul că nu a mai câştigat de patru meciuri.

Pe de altă parte, în privinţa faptului că a menajat unii jucători, Burcă a declarat că a recurs la acest fapt pentru a avea jucători proaspeţi la duelul cu Oţelul, programat vineri, în Liga 1, duel care se va vedea în format live text, pe AS.ro.

Ovidiu Burcă: „Cu Oţelul va fi diferit!”

„Am luat un gol stupid. Jocul nostru e în creştere. Ca antrenor, rezultatul e foarte important, lumea după asta te judecă. Jocul echipei a progresat. Am făcut un meci solid, am creat ocazii, am avut iniţiativa. Mai puţin, unele momente în care n-am controlat jocul, sunt lucruri la care mai trebuie să lucrăm.

Am avut reacţie, am avut oaczii, dar totuşi n-am avut luciditate, trebuie să fim mai liniştiţi. Îi apasă şi pe ei că n-am învins de mult. Pentru asta e nevoie de calm, să ai multă răbdare.

E grupă accesibilă, am făcut câteva schimbări. Echipa s-a prezentat bine. Am făcut rotaţii, ne dorim să avem jucători proaspeţi la Galaţi. Putem să mergem pe două fronturi, echipa trebuie să se adapteze.

(N.r. meciul cu Oţelul) Va fi diferit. Întâlnim acelaşi public incandescent, acelai antrenor ambiţios, o echipă care n-a pierdut de multe etape. Nu este un adversar nou, îi ştim, îl ştim foarte bine şi pe Dorinel Munteanu”, a declarat Ovidiu Burcă, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și