Închide meniul

Decizia lui Ovidiu Burcă legată de Dinamo după ce fanii i-au cerut demisia!

Bogdan Stănescu Publicat: 27 octombrie 2023, 23:13

Reclamă
Decizia lui Ovidiu Burcă legată de Dinamo după ce fanii i-au cerut demisia!

Ovidiu Burcă îi aşteaptă pe Ion Ţiriac şi Mircea Lucescu la Dinamo

Ovidiu Burcă, la finalul unui meci/ Profimedia Images

Ovidiu Burcă şi-a anunţat decizia după ce fanii „câinilor” i-au cerut demisia la finalul meciului Dinamo – Poli Iaşi 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Burcă a transmis că nu renunţă la Dinamo şi că e convins că va redresa situaţia la echipa alb-roşie.

Decizia lui Ovidiu Burcă legată de Dinamo după ce fanii i-au cerut demisia!

Ca o primă impresie după meci, am avut câteva situaţii, am împins jocul spre poarta lor.

Simt că pe jucătorii mei îi apasă situaţia asta. Pe măsură ce a trecut timpul şi-au pierdut răbdarea şi băieţii şi suporterii.

Am avut câteva situaţii, am avut şi şuturi, din păcate nu am reuşit să înscriem.

Reclamă

E o situaţie apăsătoare, i-am simţit pe băieţi puţin crispaţi.

„E un mare plus apărarea, că nu am luat gol”

E un mare plus apărarea, că nu am luat gol.

(n.r: despre Ghezali) Trebuie să ţineţi cont că s-a schimbat liga. Fotbalul este diferit la Liga 1, o altă intensitate, un alt angajament. A stat mult timp accidentat. I-a scăzut mult încrederea, are nevoie de multă dragoste, de încredere. Din păcate timpul ne presează. Astăzi nu a făcut un meci rău. Ghezali are încă o marjă mare de progres.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut o situaţie foarte complexă de gestionat. Am avut interdicţie la transferuri, jucătorii au venit foarte greu.

Suntem la a doua, a treia săptămână în care ne antrenăm în efectiv complet.

„Echipa are capacitatea să întoarcă situaţia”

Eu cred că echipa are capacitatea să întoarcă situaţia.

Ca antrenor, când pierzi şi în astfel de momente, eşti un pic singur. Nu asta e important. Oamenii şi-au pierdut răbdarea, e un club mare, de tradiţie. Suporterii nu sunt obişnuiţi ca echipa să piardă.

Pentru mine nu e trist, ce s-a întâmplat anul trecut rămâne.

„Continui munca aici”

Oamenii au fost supăraţi. Eu continui munca aici.

(n.r.: despre antrenori care se autopropun la Dinamo) Am apărut în fotbalul românesc şi vreau să propun altceva. Voi rămâne un om de caracter, de bun-simţ. Nu am să mă abat de la drumul meu.

Reclamă

(n.r: despre retragerea lui Tamaş) E un moment trist. Gabi e un personaj, a avut mult talent. A jucat la nivel înalt, dar putea să ajungă şi mai sus. Lasă în urmă o carieră frumoasă. O să mă gândesc (n.r: dacă îl ia în staff-ul lui Dinamo). E un personaj aparte, care ştie foarte mult fotbal şi de ce nu? Poate da.

Cupa rămâne un obiectiv important. Avem un lot mare, putem face rotaţii. Mergem la Oradea să câştigăm meciul dar da, este un obiectiv pe care ni-l dorim”, a spus Ovidiu Burcă pentru digisport.ro după Dinamo – Poli Iaşi 0-0.

Fanii dinamovişti i-au cerut demisia lui Ovidiu Burcă după 0-0 cu Poli Iaşi!

Fanii dinamovişti i-au cerut demisia lui Ovidiu Burcă după 0-0 cu Poli Iaşi! După remiza de acasă cu Poli Iaşi, suporterii „câinilor” nu au mai rezistat şi au scandat „Demisia! Demisia”.

Ovidiu Burcă parcă avea lacrimi în ochi în timp ce îi privea pe fanii care îi cereau demisia. În ciuda scandărilor din peluză, Ovidiu Burcă i-a aplaudat pe fani.

Dinamo – Poli Iaşi s-a încheiat 0-0. Partida de pe Arena Națională a contat pentru etapa a 14-a a Ligii 1. Meciul a început de la ora 20:30.

Dinamo, la al optulea meci fără victorie

„Câinii”, care sunt fără victorie de 8 meciuri, se află pe locul al 15-lea în Liga 1, cu 10 puncte obținute după 14 partide jucate. De cealaltă parte, Poli Iași este pe 10, cu 16 puncte în tot atâtea partide disputate.

Dinamo (4-3-3): Golubovic – Costin, Araujo, Homawoo, Amzăr – Bena, Gago, Ilic – Ghezali, Gregorio, Politic

Rezerve: Began, Iulian Roșu, Arrien, Abdallah, Bordușanu, Bani, Patriche, Grigore, Neluț Roșu

Poli Iași (4-2-3-1): Lung – Martac, Samayoa, Ispas, Stefanovici – Garobbio, Bordeianu – Ion, Roman, Buș – Harrison

Rezerve: Ailenei, Itu, Tincu, Jatoba, Gheorghiță, Ciobanu, Ilie, Belu-Iordache

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 15:10 LIVE VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen: „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta Vezi toate știrile
Citește și