Închide meniul

FC Botoşani – Rapid 1-3. Debut cu dreptul pentru giuleşteni în Cupa României

Alex Masgras Publicat: 28 septembrie 2023, 22:58

Reclamă
FC Botoşani – Rapid 1-3. Debut cu dreptul pentru giuleşteni în Cupa României

Rapid - FC Botoşani

Rapid - FC Botoşani / Hepta

FC Botoşani – Rapid 1-3. Formaţia lui Cristiano Bergodi a câştigat duelul de pe terenul lui FC Botoşani, scor 3-1, în prima etapă a fazei grupelor din Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două echipe s-au întâlnit pentru a doua oară în acest sezon, după ce au mai jucat în etapa a treia, în Giuleşti, într-un meci care s-a terminat la egalitate, scor 2-2.

FC Botoşani – Rapid LIVE TEXT

Fluier final! Rapid s-a impus cu 3-1 pe terenul lui FC Botoşani, în ultimul meci al primei etape din Cupa României.

Min. 81: Casap a redus din diferenţă, cu un gol superb, din lovitură liberă.

Min. 53: Pănoiu a înscris al treilea gol al Rapidului, cu un şut din interiorul careului.

Reclamă

Min. 21: Giuleştenii majorează diferenţa după doar patru minute. Paul Iacob, celălalt fundaş central al Rapidului, a marcat un gol superb, din lovitură liberă.

Min. 17: Gazdele au fost aproape de egalare după un singur minut. N’Goma a trimis cu capul direct în braţele lui Drăghia.

Min. 16: Iulian Cristea a deschis scorul în meciul de la Botoşani, după ce a înscris cu o lovitură de cap din cornerul executat de Cătălin Cîrjan.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început meciul dintre FC Botoşani şi Rapid.

Echipele de start FC Botoşani – Rapid:

FC Botoșani: Ducan – Benzar, R. Creț, Șeroni, Mutombo – Friday, E. Florescu, Dican, Pinson – N’Goma, Drole

Rezerve: Ureche, Pero, G. David, Țigănașu, Casap, Cioiu, Mouaddib, Cărăușu, Ilicic

Antrenor: Dan Alexa

Rapid: Drăghia – Onea, I. Cristea, Iacob, Borza – Kait, Al. Albu – Pănoiu, Cîrjan, Papeau – Rrahmani

Rezerve: Moldovan, Săpunaru, Emmers, El Sawy, Petrila, Al. Stan, Borja Valle, Ioniță, Funsho

Reclamă

Antrenor: Cristiano Bergodi

FC Botoşani şi Rapid se întâlnesc în ultimul meci al primei etape din faza grupelor Cupei României. Meciul face parte din Grupa B, grupă în care se mai află CFR Cluj, U Cluj, Steaua şi Alexandria.

Rapid vine la Botoşani după o victorie entuziasmantă în campionat, la începutul acestei săptămâni. Pe teren propriu, giuleştenii au câştigat cu 3-1 partida cu CFR Cluj din etapa a 10-a. Rrahmani a realizat dubla, în timp ce al treilea gol a fost marcat de Claudiu Petrila.

De partea cealaltă, FC Botoşani, formaţie care a obţinut calificarea în grupele Cupei României după ce a trecut în play-off de CS Mioveni, vine după trei rezultate de egalitate în Liga 1, cu Hermannstadt, Poli Iaşi şi UTA Arad.

Echipe probabile FC Botoşani – Rapid

FC Botoșani: Ducan – Benzar, Pius, Șeroni, Țigănașu – Friday, Cioiu, Dican, Zabou – Mutombo, Cărăușu

Antrenor: Dan Alexa

Rapid: Moldovan – Onea, I.Cristea, P.Iacob, Braun – Kait, Emmers – B. Valle, Cîrjan, Papeau – Al. Stan

Antrenor: Cristiano Bergodi

Dan Şucu, euforic după Rapid – CFR Cluj 3-1: „Vrem titlul de campioni!”

Dan Şucu a avut un discurs euforic după Rapid – CFR Cluj 3-1. Acţionarul majoritar al Rapidului a spus că îşi doreşte titlul în acest sezon.

Rapid a avut o evoluţie entuziasmantă în derby-ul cu CFR Cluj, iar Dan Şucu a început să viseze la titlu. Totuşi, Şucu a precizat că s-ar mulţumi şi cu o clasare în primele 3 locuri.

„Da, vrem titlul de campioni. Am spus-o clar încă din vară și noi nu ne răzgândim, suntem serioși. Aici vrem să facem o treabă serioasă, e un proiect serios. Jucătorii au dreptate când spun la interviuri că vrem să devenim campioni.

Nu ne este frică de presiune. Eu cred că o echipă mare nu poate să joace decât cu presiune, iar Rapidul vrem să devină foarte repede o echipă mare a fotbalului românesc. Da, vrem titlul. Da, sunt de acord cu jucătorii. Orice clasare mai puțin de locul 3 este un eșec în acest sezon.

Anul trecut am spus că este play-off-ul, ne-am atins obiectivul, ne-am ținut de promisiune. Acum vrem titlul, dar este în regulă și dacă ne clasăm în primele 3. Bineînțeles, în anul centenarului ne dorim să ridicăm deasupra capului marele trofeu atât de așteptat de fanii giuleșteni.”, a spus Dan Şucu la fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și