Închide meniul

Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!”

Viviana Moraru Publicat: 16 mai 2024, 0:29

Reclamă
Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!

Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României

Florin Maxim, în timpul unui meci/ Profimedia

Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României. Antrenorul echipei din Liga a 2-a s-a declarat extrem de bucuros după victoria obţinută de echipa sa, în finala cu Oţelul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corvinul a cucerit în premieră Cupa României, fiind prima echipă din Liga a 2-a care reuşeşte că câştige trofeul, după 49 de ani. Hunedorenii s-au impus cu 3-2 la loviturile de departajare.

Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României

Florin Maxim a amintit de Real Madrid, în discursul de după finala cu Oţelul, mărturisind că şi jucătorii săi au suferit pentru a câştiga trofeul, aşa cum fac şi „galacticii”. Antrenorul a transmis că echipa sa a fost una echilibrată, deşi presiunea a fost uriaşă pentru jucători.

„Era singurul trofeu pe care puteam pune mâna sezonul ăsta. Am simțit o energie pe tot parcursul acestei competiții, de parcă e momentul nostru. N-a fost simplu, cu toate echipele întâlnite.

Dacă nu ne dădea nimeni nicio șansă cu Sepsi, cu CFR la fel, a venit și acel meci cu Voluntari în care plecam cumva favoriți. A fost o presiune pe noi, când Voluntari a egalat voiam să nu ne pierdem echilibrul. Îmi place să cred că suntem o echipă echilibrată.

Reclamă
Reclamă 4

Ați văzut că au avut crampe din minutul 75, dar așa se căștigă aceste meciuri. Azi, soarta a fost de partea noastră. Am suferit împreună. Cred că jucătorii au nevoie de acea energie și încredere pe care trebuie să le-o aloci.

Uitați-vă și la Real Madrid cum suferă, dar în final tot câștigă. Cred că tot din acest motiv am câștigat și noi, pentru că jucătorii noștri au echilibru și susținere și cred că pot întoarce scorul în orice moment”, a declarat Florin Maxim, conform digisport.ro.

Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României

S-au efectuat calculele şi s-a aflat câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României. Trupa din Liga a 2-a a înregistrat un succes istoric, după ce a învins-o pe Oţelul, dramatic, la loviturile de departajare.

Reclamă

După succesul din Cupa României, Corvinul a încasat şi un premiu consistent. Concret, după ce a triumfat în finala cu Oţelul, echipei de Liga a 2-a i-a intrat în cont suma de 240.000 de euro, sumă care se adaugă la cea deja câştigată, pentru parcursul avut.

În total, Corvinul a câştigat 373.000 de euro, din parcursul avut în acest sezon de Cupa României. De cealaltă parte, pentru participarea în finală, Oţelul a fost răsplătită cu suma de doar 10.000 de euro, sumă care se adaugă la cea de 103.000 de euro, câştigată deja de trupa lui Dorinel Munteanu.

Corvinul este a cincea echipă din Liga a 2-a, din istoria României, care reuşeşte să câştige Cupa. Ultima dată când o divizionară secundă a triumfat în această competiţie a fost în 1975, atunci când Rapid câştiga marele trofeu. De-a lungul timpului, şi Metalul Reşiţa (1954), Arieşul Turda (1961) şi Chimia Râmnicu Vâlcea (1971), toate echipe din liga secundă, au triumfat în Cupă.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:14 24 iun.

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după victoria dramatică a Ungariei cu Scoția!

23:57

Elveţia – Germania 1-1 şi Scoţia – Ungaria 0-1! Maghiarii au obținut locul al 3-lea în Grupa A! Scoțienii, eliminați!

23:53

Barnabas Varga s-a prăbuşit pe teren şi colegii lui au început să plângă. UPDATE Anunţul oficial făcut după Scoţia – Ungaria

23:35

„Va reveni Kylian Mbappe pe teren?” Didier Deschamps a făcut anunţul, înainte de Franţa – Polonia

23:29

Universitatea Craiova a pierdut primul amical al verii! Alexandru Mitriță s-a accidentat la duelul cu Pafos

22:48

„Tricolorii”, în proces de refacere înaintea meciului cu Slovacia! Cum s-au relaxat jucătorii naţionalei

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY 6 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală
Citește și