Închide meniul

Gheorghe Mustață „a luat foc” după eliminarea FCSB-ului din Cupa României. Mesaj dur pentru jucători: „Își bat joc de suporteri”

Alex Ioniță Publicat: 8 decembrie 2023, 11:59

Reclamă
Gheorghe Mustață a luat foc” după eliminarea FCSB-ului din Cupa României. Mesaj dur pentru jucători: Își bat joc de suporteri”

Gheorghe Mustață „a luat foc” după eliminarea FCSB-ului din Cupa României

Gheorghe Mustaţă, la un meci al lui FCSB / Profimedia Images

Gheorghe Mustață „a luat foc” după eliminarea FCSB-ului din Cupa României. Liderul Peluzei Nord a vicecampioanei României a „tunat și a fulgerat” după ce favoriții au fost eliminați din grupele Cupei, după ce au pierdut duelul decisiv cu FCU Craiova, cu scorul de 0-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Roș-albaștrii” au aliniat o formulă de start experimentală la partida cu echipa lui Adrian Mititelu. Oltenii i-au taxat rapid, iar scorul de la pauză era deja de 2-0 în favoarea gazdelor. Înainte de a 2-a repriză, Gigi Becali a ordonat 4 schimbări la pauză, dar elevii lui Charalambous nu au reușit să întoarcă scorul. Duelul care s-a jucat în Bănie a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Gheorghe Mustață „a luat foc” după eliminarea FCSB-ului din Cupa României. Liderul suporterilor a trecut la amenințări

Gheorghe Mustață s-a arătat dezamăgit de rezultatul înregistrat în Bănie, dar și de atitudinea jucătorilor de la FCSB. În opinia liderului de galerie, fotbaliștii vicecampioanei „își bat joc de suporteri” și joacă doar „pentru ei”, pentru a intra în „lista” favoriților lui Gigi Becali.

De asemenea, liderul de galerie a dezvăluit faptul că este posibil ca suporterii echipei să nu mai reziste pentru mult timp, având în vedere faptul că „roș-albaștrii” nu au mai reușit nicio performanță notabilă în ultima perioadă.

„Este o dezamăgire foarte mare pentru suporteri pentru că la echipa pe care o ai speri să iei cam tot.

Reclamă

Atitudinea și batjocura jucătorilor față de suporteri își spun cuvântul. Nu ține nimeni cont de suporteri, că vin sute de kilometri după ei, nu au atitudine. Cu gândul că suntem pe primul loc, să nu cumva ca în ultima etapă să fim pe locul 3

Cam avem rezervat locul 2. Trebuie să înțeleagă că nu știu cât mai rezistă suporterii. Deja sunt foarte revoltați pe ce se întâmplă, pe atitudine, nu se respectă o tactică de joc, nu se respectă absolut nimic.

Fiecare joacă pentru el. ‘Dacă dau gol e bine că o să cresc în ochii lui Gigi Becali, dacă nu pot să dau asta este, știu că mă critică, dar salariul îmi intră, mergem înainte’. 

Reclamă 4 / 0/3

Ei nu iau în calcul că suporterii nu mai rezistă și atunci să nu se mire de atitudinea suporterilor. Nu mi se pare corect să tratezi astfel un meci de cupă, când tu nu mai iei un trofeu de 6-7 ani și să-ți bați joc de milioane de suporteri”, a spus Gheorghe Mustață, potrivit fanatik.ro.

Gigi Becali a găsit atacant şi e gata să-l transfere în iarnă

Gigi Becali a găsit atacant pentru FCSB şi e gata să-l transfere în iarnă! Patronul roş-albaştrilor a declarat, în nenumărate rânduri, că va aduce un vârf în pauza competiţională care urmează, şi a pus ochii pe un jucător de la Sheriff Tiraspol.

Conform playsport.ro, atacantul dorit de Gigi Becali este David Ankeye, jucător care evoluează la campioana Republicii Moldova, Sheriff Tiraspol.

David Ankeye este un atacant nigerian în vârstă de 21 de ani, care a fost împrumutat de Sheriff Tiraspol de la Hammam Sousse, formaţie din Tunisia. Împrumutul vârfului la campioana Moldovei expiră la finalul sezonului.

Sursa citată anterior notează faptul că Gigi Becali vrea să-l cumpere definitiv pe Ankeye. Cota de piaţă a atacantului nigerian se ridică la suma de 250.000 de euro, conform site-urilor de specialitate.

David Ankeye a bifat 24 de meciuri pentru Sheriff Tiraspol în acest sezon. Atacantul de 21 de ani are cifre bune în tricoul moldovenilor, reuşind să marcheze opt goluri şi să ofere şi două pase decisive de gol.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și