Închide meniul

Gică Hagi, Dan Petrescu și Adrian Mutu, în grupa „de foc” din Cupa României! Duel tare între generațiile care au făcut istorie la națională

Cosmin Cioboată Publicat: 30 septembrie 2022, 13:30

Gică Hagi, Dan Petrescu și Adrian Mutu, în grupa „de foc din Cupa României! Duel tare între generațiile care au făcut istorie la națională

Gică Hagi, Adrian Mutu și Dan Petrescu, în grupa C din Cupa României

Gică Hagi, Adrian Mutu și Dan Petrescu, în timpul unor meciuri / Colaj Hepta

  • Gică Hagi, Dan Petrescu și Adrian Mutu, în grupa „de foc” din Cupa României
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este astăzi, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Gică Hagi, Dan Petrescu și Adrian Mutu au fost repartizați în grupa „de foc” din Cupa României. Rapid, CFR Cluj, Farul Constanța, U Cluj, CSC Dumbrăvița și CSM Alexandria sunt echipele distribuite în grupa C, în primul sezon cu noul format al competiției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se anunță dueluri aprinse între cei 3 antrenori, care au scris istorie la naționala României, pe vremea când erau jucători.

Gică Hagi, Dan Petrescu și Adrian Mutu, în grupa „de foc” din Cupa României!

Update // Între timp s-a stabilit programul complet al meciurilor din grupele Cupei României.

Reclamă

Iată cum arată duelurile din grupa C:

Etapa 1, Grupa C:

Reclamă

CSM Alexandria – Farul Constanța
U Cluj – CFR Cluj
CSC Dumbrăvița – Rapid

Etapa 2, Grupa C:

Rapid – Farul Constanța
CSC Dumbrăvița – CFR Cluj
CSM Alexandria – U Cluj

Reclamă 4 / 0/3

Etapa 3, Grupa C:

Farul Constanța – CFR Cluj
U Cluj – Rapid
CSC Dumbrăvița – CSM Alexandria

Potrivit noului format al Cupei României, fiecare echipă va disputa 3 meciuri în grupă: un meci cu o echipă din urna 1, unul cu o echipă din urna a 2-a și altul cu o echipă din urna a 3-a.

În etapa a 2-a din grupa C se vor întâlni Rapid și Farul, formații conduse de Adrian Mutu și Gică Hagi, cei mai buni marcatori din istoria naționalei României, cu câte 35 de goluri. Cei doi antrenori, care au făcut furori în perioade diferite de timp la națională, conduc clasamentul din Liga 1, la ora actuală. Farul și Rapid se află la egalitate de puncte, după primele 11 etape. Trupa lui Hagi este lider, datorită golaverajului mai bun.

Ulterior, în runda a 3-a din „grupa morții”, Farul va da piept cu campioana ultimelor 5 sezoane din Liga 1, CFR Cluj. Se anunță un nou duel încins între Gică Hagi și Dan Petrescu, doi dintre componenții Generației de Aur.

Cum arată grupele din Cupa României

Grupa A:

  • Dinamo
  • FC U Craiova 1948
  • Petrolul
  • FC Voluntari
  • Sepsi
  • Unirea Slobozia

Grupa B:

Reclamă

Grupa C:

Grupa D:

Cum arată noul format al Cupei României

Cele 16 echipe care au trecut de play-off, împreună cu primele 8 echipe din sezonul precedent din Liga 1, vor juca în faza grupelor din Cupa României. Cele 24 de cluburi au fost împărțite în 3 urne valorice, apoi s-au alcătuit 4 grupe a câte 6 echipe. Fiecare formație va disputa un meci cu o echipă din urna 1, unul cu o echipă din urna a 2-a și altul cu o echipă din urna a 3-a.

În urna 1 s-au aflat cele 6 formații care au participat în play-off în sezonul trecut din Liga 1, plus primele două echipe din play-out, tot din stagiunea 2021/2022.

În urna a 2-a au fost repartizate cluburile din sezonul curent al Ligii 1, calificate din faza play-off-ului Cupei României.

În urna a 3-a au fost distribuite restul echipelor calificate din play-off.

Primele două echipe din fiecare grupă se califică în sferturile de finală ale Cupei României. Formațiile care vor câștiga cele 4 grupe vor juca meciurile din sferturi pe teren propriu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis
Echipa naţională • 16:26
Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat”
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 15:41
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite
Liga 1 • 14:40
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu