Închide meniul

Gică Popescu, mesaj dur pentru oficialii FRF după Dinamo – Farul 0-2: „E ridicol, de noaptea minții”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 23 septembrie 2023, 8:25

Gică Popescu, mesaj dur pentru oficialii FRF după Dinamo – Farul 0-2: E ridicol, de noaptea minții”

Gică Popescu, mesaj dur pentru oficialii FRF după Dinamo - Farul 0-2

Gică Popescu, în timpul unui interviu / Hepta

Gică Popescu, mesaj dur pentru oficialii FRF după Dinamo – Farul 0-2. Președintele campioanei a abordat un subiect care nemulțumește mai multe formații din Liga 1, la finalul partidei de pe stadionul „Arcul de Triumf”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Baciul” a vorbit despre formatul actual al Cupei României. Acesta s-a declarat nemulțumit de actuala structură a competiției care, potrivit lui, dezavantajează cluburile importante din țara noastră.

Gică Popescu, mesaj dur pentru oficialii FRF după Dinamo – Farul 0-2. De ce nu este de acord cu formatul Cupei

Oficialul echipei lui Gică Hagi a fost vizibil deranjat de faptul că Farul Constanța va juca toate 3 partidele din grupele Cupei României în deplasare. De asemenea, a ținut să îi critice dur pe oficialii FRF care au gândit acest format pentru competiție.

„Ridicol. Nu știu cine a fost mintea luminată să decidă o astfel de competiție. Noi suntem echipa campioană și jucăm trei meciuri în deplasare. Nu știu dacă lumea vrea să vadă în semifinale echipe din Liga 2 și Liga 3. Echipele care au câștigat campionate sunt avantajate, la noi e exact pe dos.

Nu înțeleg. E ridicol. E de noaptea minții. Eu așa ceva nu am mai văzut. Ne adaptăm la această competiție ridicolă. Nu e normal ce se întâmplă, ca echipa campioană să joace trei meciuri în deplasare. Vom juca în deplasare fără să avem vreun favor ca echipă campioană. Este un trofeu pe care ni-l dorim. Ni l-am fi dorit într-un alt format”, a transmis „Baciul”, la finalul meciului dintre Dinamo și Farul, încheiat cu scorul de 0-2.

Reclamă

Campioana României a fost repartizată în Grupa D a Cupei României. În aceași grupă se mai află și UTA Arad, FC Voluntari, Tunari, Universitatea Craiova și Gloria Buzău. „Marinarii” lui Gică Hagi se vor lupta pentru calificare doar cu 3 echipe din această grupă.

Partidele echipei lui Gică Hagi, din cadrul Cupei, vor fi cu FC Voluntari, Gloria Buzău și Universitatea Craiova.

Gică Popescu: „Meciurile se câștigă și așa”

De asemenea, fostul internațional cu 115 selecții în echipa națională a României a vorbit și despre meciul câștigat de Farul, pe stadionul „Arcul de Triumf”. Gică Popescu a menționat faptul că meciurile se pot câștiga și atunci când echipa nu practică un fotbal frumos. Totodată, a vorbit și despre obiectivele campioanei din acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

„Lumea era obișnuită cu noi să creăm fotbal. Meciurile se câștigă și așa. Ca fotbalist este important să te adaptezi la orice suprafață de joc. Rămânem cu punctele și cu victoria muncită.

Suntem departe de a da verdicte. Mai este partea de retur. Noi am fost ocupați cu cupele europene. Nu eram obișnuiți.

Acum mai avem campionatul și Cupa. Sper să ajungem la nivelul de joc de anul trecut”, a mai spus Gică Popescu.

După victoria în fața „câinilor” lui Ovidiu Burcă, Farul Constanța se află pe locul al 9-lea în Liga 1, cu 12 puncte obținute după 8 meciuri jucate. Pentru campioană urmează, în prima ligă, meciul cu Sepsi, care este programat la Ovidiu pe data de 30 septembrie, de la ora 21:30. Partida va fi în format live text pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și