Închide meniul

Gigi Becali, reacţie incredibilă după eliminarea FCSB-ului din Cupa României: „I-am spus lui Mititelu echipa! Mi-era milă de el!”

Viviana Moraru Publicat: 8 decembrie 2023, 11:31

Reclamă
Gigi Becali, reacţie incredibilă după eliminarea FCSB-ului din Cupa României: „I-am spus lui Mititelu echipa! Mi-era milă de el!

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după eliminarea FCSB-ului din Cupa României

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Gigi Becali a oferit prima reacţie, după eliminarea FCSB-ului din Cupa României. Patronul roş-albaştrilor nu s-a declarat dezamăgit de faptul că echipa sa nu s-a calificat în sferturi, fiind concentrat doar pe câştigarea campionatului. Acesta a mai dezvăluit şi ce i-a spus lui Adrian Mititelu, cu câteva zile înainte de meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCU Craiova a învins-o pe FCSB cu 2-0 şi s-a calificat în sferturile Cupei României. Pentru roş-albaştrii urmează duelul cu CFR Cluj, din etapa următoare de Liga 1.

Gigi Becali, reacţie incredibilă după eliminarea FCSB-ului din Cupa României

Gigi Becali a declarat că nu-l interesează preliminariile Europa League, preliminarii în care ar fi jucat FCSB dacă ar fi reuşit să câştige Cupa României. Patronul roş-albaştrilor e convins că va cuceri titlul în acest an şi roş-albaştrii vor juca în Champions League.

„Ce dezamăgire? N-ai văzut că spre final? Am zis cupa și campionatul, dar până la urmă am zis: ‘Bă, oricum campionatul îl luăm așa că’. Europa League nu ne interesează, ne interesează Champions League.

Era un drum scurt, dar nu poți să joci și în Champions Leaugue, și în Europa League. Dacă joci în Champions League, mai poți să joci în Europa League? Facem două echipe și atunci jucăm în amândouă. Atunci tragem și la cupă”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă

De asemenea, Gigi Becali a dezvăluit că i-a spus lui Adrian Mititelu ce jucători de la FCSB vor juca în meciul cu FCU Craiova. Acesta a transmis că a ales să se bazeze pe jucători cu mai puţine meciuri bifate în acest sezon pentru ca oltenii să aibă o şansă să-i bată.

„I-am spus echipa lui Mititelu. I-am spus echipa dinainte. ‘Uite, bă, asta este echipa’. M-a rugat prin Dan Idita. ‘Domne, roagă-l pe Gigi, poate îmi spune și mie echipa, poate pot și eu să-l bat’.

Pe cuvântul meu de onoare. Am zis că o să fac o echipă ca să poată și el să mă bată o dată. Mi-era milă de el! 20 de ani în fotbal, bagi milioane de euro. Cel mai milă îmi e de Mititelu. Niciodată nu m-a bătut.

Reclamă 4 / 0/3

I-am zis lui Dan Idita că o să fac o echipă ca să mă bată și Mititelu o dată în 20 de ani. Dan Idita era supărat. Eu mă bucur că el, săracul, a câștigat, am satisfacție”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali a găsit atacant şi e gata să-l transfere în iarnă

Gigi Becali a găsit atacant pentru FCSB şi e gata să-l transfere în iarnă! Patronul roş-albaştrilor a declarat, în nenumărate rânduri, că va aduce un vârf în pauza competiţională care urmează, şi a pus ochii pe un jucător de la Sheriff Tiraspol.

Conform playsport.ro, atacantul dorit de Gigi Becali este David Ankeye, jucător care evoluează la campioana Republicii Moldova, Sheriff Tiraspol.

David Ankeye este un atacant nigerian în vârstă de 21 de ani, care a fost împrumutat de Sheriff Tiraspol de la Hammam Sousse, formaţie din Tunisia. Împrumutul vârfului la campioana Moldovei expiră la finalul sezonului.

Sursa citată anterior notează faptul că Gigi Becali vrea să-l cumpere definitiv pe Ankeye. Cota de piaţă a atacantului nigerian se ridică la suma de 250.000 de euro, conform site-urilor de specialitate.

David Ankeye a bifat 24 de meciuri pentru Sheriff Tiraspol în acest sezon. Atacantul de 21 de ani are cifre bune în tricoul moldovenilor, reuşind să marcheze opt goluri şi să ofere şi două pase decisive de gol.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și