Închide meniul

Gloria Buzău – Farul 1-0! Elevii lui Gică Hagi sunt OUT din Cupa României! Un jucător împrumutat de la Farul, marcatorul golului

Bogdan Stănescu Publicat: 2 noiembrie 2023, 19:25

Reclamă
Gloria Buzău – Farul 1-0! Elevii lui Gică Hagi sunt OUT din Cupa României! Un jucător împrumutat de la Farul, marcatorul golului

Gică Hagi a venit cu primele explicaţii după Farul - CFR Cluj 1-1. "Regele" are emoţii în lupta pentru calificarea în play-off

Gică Hagi, în timpul unui meci / Profimedia Images

Gloria Buzău – Farul s-a terminat 1-0! Elevii lui Gică Hagi sunt eliminaţi din Cupa României, după ce şi în primul meci au fost învinşi surprinzător, cu 2-0, de FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul era clar favorită în meciul cu Gloria Buzău, care evoluează în Liga a 2-a. Iată că Farul a fost învinsă şi eliminată din competiţie. Valentin Dumitrache, jucător împrumutat de la Farul, a fost marcatorul singurului gol al meciului.

Gloria Buzău – Farul 1-0 LIVE SCORE

Min. 90+3: Fluier final! Farul e OUT din Cupa României!

Min. 86: Gloria Buzău – Farul 1-0! Valentin Dumitrache a marcat şi Gloria Buzău e foarte aproape de o surpriză uriaşă

Min. 28: Bară Gloria Buzău! Andreas Mihaiu a fost foarte aproape să deschidă scorul, dar balonul a izbit bara

Reclamă

Min. 1: A început partida!

Echipele de start:

Gloria Buzău: Greab – Diego, Wiktorski, Dobrosavlevici, Sălceanu – Trebotin, Pervan, Angelov – Mihaiu, Radic, Golan

Farul: Buzbuchi – Grosu, Queiros, Dănuleasa, Sârbu – Banu, Popescu, Nascimento – Doicaru, Rivaldinho, Sali

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi a răbufnit înaintea meciului din Cupa României: „Fiecare trebuie să aibă o şansă. Noi nu avem şanse”

Gică Hagi a răbufnit înaintea meciului din Cupa României. Farul Constanţa va juca joi pe terenul celor de la Gloria Buzău. Campioana României este nevoită să joace toate meciurile din această competiţie în deplasare.

Acest lucru îl nemulţumeşte pe Gică Hagi, care s-a plâns de formatul introdus sezonul trecut în Cupa României. Fiind campioană sezonul trecut, Farul este nevoită să joace toate meciurile din grupele Cupei României în deplasare.

Farul Constanţa va juca joi la Buzău, în etapa a doua din grupele Cupei României, meci pe care trebuie să îl câştige neapărat pentru a păstra speranţe la calificare în fazele eliminatorii. Campioana din Liga 1 va juca din nou în deplasare, lucru de neînţeles pentru antrenorul echipei de la malul mării.

În primul meci, Farul a pierdut pe terenul celor de la FC Voluntari, scor 0-2. După meciul de la Buzău, Farul va juca în ultima etapă pe stadionul Ion Oblemenco, cu Universitatea Craiova.

Gică Hagi a criticat formatul actual al Cupei României!

„Nu vreau să intru în polemică, Cupa României, cum era înainte, acum multe lucruri s-au schimbat în fotbal. Multe s-au schimbat, sunt multe. Dar nu am cum. Când Gică Popescu dă o declarație, sunt 100% de acord cu el.

Cred eu că trebuie să fiu cu el. E greu să înțelegi. 6 echipe, 3 joacă undeva, 3 se duc în altă parte. Noi, care suntem campioană, jucăm 3 meciuri afară, că am fost campioni, dar nu e de înțeles.

Cupa, eu știu înainte, se juca, se trăgea la sorți, se juca în deplasare sau acasă, fiecare avea câte o șansă. Fiecare trebuie să aibă o șansă. Noi nu avem șanse. Când joci toate meciurile afară, nu e șansă”, a declarat Gică Hagi, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Gică Hagi, surpriză uriaşă din partea clubului Galatasaray!

Gică Hagi a avut parte de o surpriză uriaşă din partea clubului Galatasaray. Hagi, care a scris istorie pentru Galata, a fost vizitat de cei de la Galatasaray TV.

„Regele” a primit din partea clubului turc un tricou al Galatei, semnat de jucători, şi o plachetă care i-a fost înmânată cu ocazia centenarului Republicii Turce.

„Astăzi am primit, la Academia Hagi, vizita lui Galatasaray TV, ocazie de a rememora multe din momentele speciale petrecute la echipa ‘Cim Bom-Bom’.

Mulțumesc Galatasaray pentru tricoul semnat de jucători și placheta oferită cu ocazia centenarului Republicii Turce.

Mult succes în campionat și Champions League”, a transmis Gică Hagi pe conturile de socializare.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și