Închide meniul

Helmut Duckadam l-a pus la zid pe Tavi Popescu după gestul din UTA – FCSB 2-2: „E prea nervos, prea agitat! Eu îi mai dădeam un roșu!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 octombrie 2022, 16:23

Helmut Duckadam l-a pus la zid pe Tavi Popescu după gestul din UTA – FCSB 2-2: „E prea nervos, prea agitat! Eu îi mai dădeam un roșu!

Mihai Stoica, anunț despre starea lui Octavian Popescu înainte de CFR Cluj - FCSB

Octavian Popescu, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Helmut Duckadam l-a pus la zid pe Tavi Popescu după gestul nervos din meciul UTA – FCSB 2-2, din grupele Cupei României. „Eroul de la Sevilla” a tras un semnal de alarmă în legătură cu „perla” lui Gigi Becali, care a răbufnit la adresa arbitrului Adrian Cojocaru, în finalul partidei de la Arad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a fost eliminat pentru cumul de galbene, apoi s-a certat cu arbitrul, protestând vehement.

Helmut Duckadam l-a pus la zid pe Tavi Popescu după gestul din UTA – FCSB 2-2

Helmut Duckadam a analizat comportamentul lui Tavi Popescu și a ajuns la concluzia că puștiul de 19 ani al FCSB-ului are nevoie de ajutorul unui specialist în psihologie.

„E prea nervos și agitat!”, a atenționat Duckadam.

„Singura obiecție o am la Popescu, unde cred că s-a dat ușor al doilea galben, n-a fost un fault dur pentru care să elimini un jucător.

Reclamă

După ce a primit cartonașul roșu, pentru protestele lui îi mai dădeam încă un roșu. Domne’, ești un jucător tânăr, n-ai voie să protestezi în halul ăsta!

Da, mi-a plăcut, dar comentează prea mult. E prea nervos, prea agitat, tot timpul are ceva de reproșat, nu stiu ce se întâmplă cu el. El trebuie ajutat chiar cu un specialist”, a spus Helmut Duckadam, pentru Digisport.

Decăderea lui Tavi Popescu, explicată de omul care l-a adus la FCSB

Decăderea lui Tavi Popescu a fost explicată de Bogdan Costicea, omul care l-a adus la FCSB pe tânărul fotbalist. Scouterul îi arată cu degetul pe şefii vicecampioanei, care i-au schimbat poziţia.

Reclamă 4 / 0/3

22 de meciuri a bifat Tavi Popescu pentru FCSB în actuala stagiune, în toate competițiile, dar nu a înscris niciun gol. Are în cont un assist în Liga 1 și unul în preliminariile Conference League.

„Nu se întâmplă nimic, el este în continuare același fotbalist special rar, al cărui talent a fost demonstrat deja în prima ligă și nu poate să conteste nimeni. Tavi nu a mai strălucit ca în trecut pentru că n-a mai fost folosit pe postul lui, extremă stânga. El poate juca doar în banda stângă, nu e un fotbalist de mijlocul terenului pe nicio poziție, nici ca inter, nici ca număr 10!

Jocul lui suferă pentru că unii din club au vrut să-l reprofileze doar ca să-și pună ei amprenta asupra carierei acestui fotbalist supertalentat. Popescu a fost format ca extremă stânga, așa a jucat la juniori, așa a apărut și ca senior în primul eșalon. Atunci când îl vor readuce în poziția sa favorită, el va fi din nou letal!

Nu are nicio legătură forma actuală cu valoarea lui ca fotbalist, care e una imposibil de contestat. Probabil că și el a devenit un pic îngrijorat din cauza randamentului recent, dar își va reveni, e de ajuns să facă un meci bun și o să reintre în formă. Trebuie să fie ajutat un pic, că e mai greu să realizeze ceva important dacă intră pe teren doar pentru ultimele 15 minute”, a declarat Bogdan Costicea, potrivit gsp.ro.

Recomandări
  • Helmut Duckadam l-a pus la zid pe Tavi Popescu după gestul din UTA – FCSB 2-2
  • Ce a spus „Eroul de la Sevilla”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și