Închide meniul

Ilie Dumitrescu l-a criticat dur pe Risto Radunovic după UTA – FCSB 2-2: „N-ai cum să intri așa!” + Nici Adrian Cojocaru nu a scăpat!

Dragoș Vasile Publicat: 20 octombrie 2022, 8:21

Ilie Dumitrescu l-a criticat dur pe Risto Radunovic după UTA – FCSB 2-2: „N-ai cum să intri așa! + Nici Adrian Cojocaru nu a scăpat!

Risto Radunovic, primele declaraţii după Anderlecht - FCSB

Risto Radunovic, în timpul unei partide pentru FCSB / Hepta

  • Ilie Dumitrescu l-a criticat dur pe Risto Radunovic după UTA – FCSB 2-2
  • Nici Adrian Cojocaru nu a scăpat

Ilie Dumitrescu l-a criticat dur pe Risto Radunovic după UTA – FCSB 2-2. Nici Adrian Cojocaru nu a scăpat, după ce în finalul meciului a „plouat” cu cartonașe roșii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai întâi Bouhenna a fost eliminat după ce l-a aplaudat ironic pe arbitrul Adrian Cojocaru. Apoi, Chindriș a fost sancționat cu aceeași unitate de măsură pentru același gest. Radunovic a văzut și el al doilea galben pentru proteste. Nu a terminat meciul în teren nici Octavian Popescu, eliminat pentru un fault la mijlocul terenului.

Ilie Dumitrescu l-a criticat dur pe Risto Radunovic după UTA – FCSB 2-2

”Și Radunovic, faci atac așa? E de galben! Faci atac așa, te elimini, tu, jucător cu experiență. Nu avea soluții jucătorul UTA-ei. Radunovic atacă decisiv… Mergi cu el, du-l într-o zonă, așa, din margine. Astea mi se par așa… N-ai cum să intri așa.

Reclamă

(n.r. despre Adrian Cojocaru) Este fault, dar nu este de galben, n-are nicio legătură. E un fault de joc, orice fault de joc trebuie sancționat cu galben? E un fault de joc normal. În rest, Cojocaru nu a greșit. La Bouhenna e corect”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Mihai Stoica și-a ieșit din minți după UTA – FCSB 2-2

Mihai Stoica și-a ieșit din minți după UTA – FCSB 2-2 și l-a desființat pe arbitrul Adrian Cojocaru. Managerul general al vicecampioanei a avut un mesaj dur.

Reclamă

Mihai Stoica a amintit și de alte partide ale FCSB-ului în care Adrian Cojocaru a luat decizii controversate. Managerul general al roș-albaștrilor e foc și pară după remiza de la Arad.

„Am văzut multe în fotbal, dar un arbitru care să se comporte ca dl Cojocaru, niciodată. Doar că meciul din seara asta nu iese din tipare.

Istoria a început la Chiajna, în prelungiri, când Marc i-a pus o talpă în spate lui Man. În careu. La 0-0. N-a dictat nimic. Istoria a continuat cu două penalty-uri comise de Armaș la un meci cu Voluntari câștigat în prelungiri sezonul trecut. Din nou, nimic. Ba nu, galben lui Tănase pentru simulare.

Reclamă 4 / 0/3

Anul ăsta cu Voluntari, VAR-ul a refuzat să vadă un henț al aceluiași Armaș. Vă las să ghiciți cine a fost arbitru VAR.

P.S. Galben la Erico ignorat. Fault la Musi, idem, pe contraatac eliminarea lui Risto. Min 87, al doilea galben Benga, din nou ignore. A treia eliminare dictată în urma unui fault de joc”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Eduard Radaslavescu și Adrian Șut n-au înțeles nimic din finalul nebun

FCSB spera să debuteze cu o victorie în grupele Cupei României, însă vicecampioana României s-a prăbușit pe final, când a avut trei jucători eliminați și a luat gol în minutul 90+5.

„Mi-am ajutat echipa, dar după am fost egalați. Mă bucur că am marcat prima oară pentru FCSB. Eu mă pregătesc în fiecare zi să progresez, să devin cel mai bun. Criticile nu trebuie băgate în seamă. Trebuie să muncesc în continuare. Trebuie să analizăm și să mergem la Sfântu Gheorghe acum. Mister decide, eu trebuie să mă pregătesc. Eu nu am fost afectat”, a spus Eduard Radaslavescu, conform digisport.ro.

„Știam că o să fie o partidă dificilă, că o să fie presiune. Despre final nu știu ce să zic, s-au luat roșii, din păcate am luat gol pe final. Mă bucur că am reușit să joc. Când se apelează la mine sper să o fac cât de bine pot. N-avem ce să facem, trebuie să analizăm ce s-a întâmplat, din păcate am luat roșiile pe final, nu cred că ne afectează”, a adăugat și Adrian Șut.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Răspunsul tranşant oferit de Ilie Dumitrescu, înainte de Columbia - România
Echipa naţională • 26 mart., 21:04
„Îl vedeai pe Ianis Hagi titular?” Răspunsul tranşant oferit de Ilie Dumitrescu, înainte de Columbia – România
Ilie Dumitrescu știe cum trebuie să arate atacul lui Edi Iordănescu, în România - Columbia
AntenaPLAY • 25 mart., 8:20
Ilie Dumitrescu știe cum trebuie să arate atacul lui Edi Iordănescu, în România – Columbia: „Eu văd varianta asta!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc
Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici şi Anghel Iordănescu, printre legendele omagiate pe Arena Naţională!
Echipa naţională • 22 mart., 22:18
FOTO
Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici şi Anghel Iordănescu, printre legendele omagiate pe Arena Naţională!
Ilie Dumitrescu, decizie radicală! Vrea să dea un tun financiar de proporţii cu o clădire istorică din Centrul Vechi
Extra • 18 mart., 14:20
FOTO
Ilie Dumitrescu, decizie radicală! Vrea să dea un tun financiar de proporţii cu o clădire istorică din Centrul Vechi