Închide meniul

Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali sunt titulari în Oțelul – FCSB. Cine este în poarta vicecampioanei

Alex Ioniță Publicat: 31 octombrie 2023, 20:19

Reclamă
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali sunt titulari în Oțelul – FCSB. Cine este în poarta vicecampioanei

Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali sunt titulari în Oțelul - FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali sunt titulari în Oțelul – FCSB! Andrei Vlad, care și-a pierdut postul de titular în fața lui Ștefan Târnovanu va apăra poarta vicecampioanei în partida din Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meicul dintre Oțelul și FCSB contează pentru etapa a 2-a a Cupei. Partida de la Galați va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 21:00.

Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali sunt titulari în Oțelul – FCSB. Echipa de start a vicecampioanei

Echipa de start a FCSB-ului, pentru partida din Cupa României:

A. Vlad – V. Crețu, Dawa, Haruț, Cr. Ganea – Lixandru, Ov. Popescu, Djokovic – Miculescu, Compagno, Oct. Popescu

Rezerve: Udrea – Panțîru, A. Șut, Toma, Al. Băluță, Olaru, Pantea, D. Rotariu, Radaslavescu

Reclamă

Antrenor: Elias Charalambous

Andrei Vlad a revenit în poarta FCSB-ului după ce a mai primit o șansă, în etapa trecută a Cupei, la meciul cu FC Bihor.

Înafară de partida respectivă, portarul de 24 de ani nu a mai fost titular, într-un meci oficial, din decembrie 2022. Se întâmpla într-un meci dintre actuala vicecampioană a României și FC Botoșani, care a fost câștigat de către bucureșteni cu scorul de 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă a avut o prestație solidă în cadrul duelului respectiv, acesta nu a mai fost titularizat în vreun meci oficial din sezonul trecut. În 2023, înafară de partida cu FC Bihor, din sezonul curent, Andrei Vlad a mai fost utilizat doar în partide amicale (0-2 cu Pogon Szczecin – ianuarie 2023, 2-5 cu Anderlecht și 1-1 cu PAOK – iulie 2023).

De asemenea, printre titulari se numără și Dawa și Ganea, jucători care au fost desființați de către patronul formației „roș-albastre”, după ce FCSB a fost egalată pe finalul partidei cu Petrolul, meci încheiat cu scorul de 2-2.

Gigi Becali pregăteşte un transfer surprinzător la FCSB

Gigi Becali nu este mulţumit de actualul lot şi pregăteşte un transfer surprinzător la FCSB. Patronul vicecampioanei României a făcut anunţul după ce echipa lui a remizat cu Petrolul, scor 2-2, în etapa a 14-a a Ligii 1.

Latifundiarul din Pipera continuă să nu fie mulţumit de Andrea Compagno şi îşi doreşte să transfere un atacant. Italianul care a fost, sezonul trecut, golgheterul FCSB-ului, are zilele numărate la clubul din Berceni. 4 goluri are în actuala ediţie de campionat.

„(n.r. v-a plăcut vreun jucător de la Petrolul, Jair?) Nu. N-are cine. E un jucător care mă interesează din Liga 1, dar nu vă spun care este. Nu are rost să spun. O să vedem ce o să facem.

Trebuie să luăm atacant. Să vedem. Poate Rotariu? Mi-a plăcut de el. Intră în combinații, ăștia sunt jucătorii care intră în combinații. E mai slăbuț, nu intră în dueluri, nu e încă la 100%, e la 70%.

(n.r. prima literă și pe ce post joacă fotbalistul din SuperLiga?) E atacant și nu știu cum îl cheamă”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos 8:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 8:24 „Ajunge FCSB în Champions League?” Helmut Duckadam, categoric despre şansele echipei lui Gigi Becali 8:15 „Nu înțeleg de ce au fost la Ateneu” Mihai Rotaru, avertisment dur pentru Gigi Becali: „FCSB a devenit dușmanul de casă!” 16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
Vezi toate știrile
Citește și