Închide meniul

„Mă bagă cu ospătarii ăștia?” Ilie Dumitrescu a tras concluzia după meciurile din Cupa României

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 octombrie 2022, 22:38

„Mă bagă cu ospătarii ăștia? Ilie Dumitrescu a tras concluzia după meciurile din Cupa României

Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu

Ilie Dumitrescu a explicat de ce jucătorii din Liga 1 nu sunt motivați să joace în partidele din Cupa României, împotriva formațiilor din eșaloanele inferioare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mister” știe ce e în mintea jucătorilor din Liga 1 când sunt trimiși să joace împotriva celor din ligile inferioare. Ilie Dumitrescu a explicat ce mentalitate au fotbaliștii din prima ligă.

Ilie Dumitrescu a tras concluzia după meciurile din Cupa României

”Ăsta e un subiect foarte interesant. Sunt foarte mulți fotbaliști din Liga 1 care, dacă sunt folosiți într-un decor din ăsta, mai rustic, zic ‘pe mine mă bagă meciul ăsta și duminică folosește prima formulă, ce sunt eu?’. Și atunci nu sunt concentrați, nu se motivează. La un astfel de meci, jucătorii trebuie motivați suplimentar. La un meci din ăsta, e mai greu. Eu am simțit ca jucător, ‘ce, jucăm cu bucătarii ăștia, cu ospătarii ăștia?’. I-am văzut și știam cum se mișcă”, a spus Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

În prima etapă din grupele Cupei României, Farul, liderul din Liga 1, a remizat 2-2 cu Alexandria, echipă din Liga 3. Totodată, Chindia, formație din Liga 1, a pierdut cu Ocna Mureș, 0-1, din Liga 3.

Programul primei runde din grupele Cupei României:

Marți:

Reclamă

CSM Alexandria – Farul 2-2

CSC Dumbrăvița – Rapid 1-4

Dinamo – FC U Craiova 1948 0-0

Reclamă 4 / 0/3

Miercuri:

Ocna Mureș – Chindia 1-0

Unirea Slobozia – FC Voluntari 0-1

Gloria Buzău – FC Botoșani0-1

FC Hermannstadt – Universitatea Craiova 0-2

UTA Arad – FCSB (21:00)

Joi:

Reclamă

Oțelul Galați – CS Mioveni (15:00)

Minaur Baia Mare – FC Argeș (15:30)

Petrolul – Sepsi Sf. Gheorghe (18:15)

U Cluj – CFR Cluj (21:00)

Cum arată grupele din Cupa României:

Grupa A:

Grupa B:

Grupa C:

Grupa D:

Recomandări
  • Ilie Dumitrescu a tras concluzia după meciurile din Cupa României
  • Ce a spus „Mister”

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și