Închide meniul

Marius Niculae, pus pe glume după ce Dinamo a ajuns în grupele din Cupa României: „Ne pregătim de mult de Champions League!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 septembrie 2022, 13:25

Marius Niculae, pus pe glume după ce Dinamo a ajuns în grupele din Cupa României: „Ne pregătim de mult de Champions League!

Marius Niculae, pus pe glume la tragerea la sorţi din Cupa României

Captură Antena Sport

Marius Niculae, pus pe glume după ce Dinamo a ajuns în grupele din Cupa României. Chiar fostul atacant al celor de la Dinamo a fost cel care şi-a extras fosta echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo va juca în grupa A cu FC U Craiova 1948, Petrolul, FC Voluntari, Sepsi şi Unirea Slobozia.

Marius Niculae, pus pe glume după ce Dinamo a ajuns în grupele din Cupa României

Dinamo a jucat mult mai realist, exact ce trebuie în situaţia dată. Contează foarte mult să nu primeşti gol şi să închizi jocul după ce marchezi. Aşa se promovează din punctul meu de vedere. Clar, jocul e în creştere. Marea mojaritatea a jucătorilor nu au avut o pregătire de vară cu echipa. În momentul de faţă, această situaţie o aduce pe Dinamo.

Cu aportul suporterilor, pot face o surpriză. Anul acesta ar trebui să îşi consolideze această echipă. Grupa cu CFR Cluj, cu Farul, cu Rapid, cu U Cluj. E o grupă foarte grea. Ne pregătim de mult de Champions League, probabil că într-o bună zi vom ajunge şi acolo„, a spus Marius Niculae.

Cu puţin noroc, într-un viitor nu foarte apropiat, poate vom juca în grupele unei competiţii europene. Eu îmi doresc să fie cât mai apropiat acest viitor. Momentan ne pregătim pentru grupele Cupei României. E prima dată când se joacă în acest format„, a spus şi Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo.

Reclamă

Cum arată noul format al Cupei României

Noul format al Cupei României aprobat prin decizia Comitetului Executiv al FRF din 18 mai 2022 prevede ca în faza play-off-ului să participe 32 de echipe.

Cele 16 echipe care au trecut de play-off, împreună cu primele 8 echipe din sezonul precedent din Liga 1, vor juca apoi în faza grupelor din Cupa României. Cele 24 de cluburi vor fi împărțite în 3 urne valorice, apoi se vor forma 4 grupe a câte 6 echipe. Fiecare formație va disputa un meci cu o echipă din urna 1, unul cu o echipă din urna a 2-a și altul cu o echipă din urna a 3-a.

În urna 1 se vor afla cele 6 formații care au participat în play-off în sezonul trecut din Liga 1, plus primele două echipe din play-out, tot din stagiunea 2021/2022.

Reclamă 4 / 0/3

În urna a 2-a vor fi repartizate cluburile din sezonul curent al Ligii 1, calificate din faza play-off-ului Cupei României.

În urna a 3-a vor fi distribuite restul echipelor calificate din play-off.

Primele două echipe din fiecare grupă se califică în sferturile de finală ale Cupei României. Formațiile care vor câștiga cele 4 grupe vor juca meciurile din sferturi pe teren propriu.

Cum arată grupele complete

Grupa A:

  • Dinamo
  • FC U Craiova 1948
  • Petrolul
  • FC Voluntari
  • Sepsi
  • Unirea Slobozia

Grupa B:

  • FCSB
  • FC Botoșani
  • Oțelul Galați
  • UTA Arad
  • Gloria Buzău
  • CS Mioveni

Grupa C:

  • CFR Cluj
  • Farul Constanța
  • Rapid
  • U Cluj
  • CSC Dumbrăvița
  • CSM Alexandria

Grupa D:

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
Vezi toate știrile
Citește și