Închide meniul

Mircea Rednic a criticat dur arbitrajul după U Cluj – UTA Arad 1-0: „Meciul a fost decis nu de VAR, ci de arbitru”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 27 aprilie 2023, 21:45 / Actualizat: 27 aprilie 2023, 23:06

Mircea Rednic a criticat dur arbitrajul după U Cluj – UTA Arad 1-0: Meciul a fost decis nu de VAR, ci de arbitru”

Mircea Rednic se teme de Dinamo, înaintea unui posibil baraj

Mircea Rednic, după un meci / AntenaSport

Mircea Rednic a criticat dur arbitrajul după U Cluj – UTA Arad 1-0. Noul antrenor al lui UTA, care a debutat pe banca arădenilor, consideră că echipa lui trebuia să câştige meciul din această seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic a susţinut că penalty-ul care a decis calificarea a fost acordat incorect şi că golul anulat cu VAR al lui Postolachi trebuia validat.

Mircea Rednic a criticat dur arbitrajul după U Cluj – UTA Arad 1-0

Nu am ce să zic. Am făcut un meci bun, am dat gol. Nu am primit gol. Nu se poate. Am vorbit, vorbim de fotbal. Remacle s-a împiedicat de iarba aia, de hibrid. Nu a fost penalty.

Ei nu au dat gol, nu au dat un șut pe poartă în repriza a doua. Trebuia să înscriem două goluri. Noi meritam să ne calificăm. Păcat. Meciul nu a fost decis de VAR, ci de el (n..r de arbitru). El a decis. Nu am reușit să marcăm.

Am avut probleme cu accidentații. Chindriș a făcut o ruptură. E stres mult. Lumea își dorea să ajungem în finală. Nu avem ce să facem. Ne gândim la meciul de marți.

Reclamă

Noi am dat gol, nu a fost validat, ei nu au dat gol. Meritam mai mult. Jucătorii au reacționat foarte bine. Nu am reușit să dăm mai mult de un gol și uitați ce s-a întâmplat.

Le-am cerut jucătorilor să-mi spună unde dau un randament maxim. Fundașii laterali au urcat bine. Poate ar fi trebuit mai mulți oameni în careul de 16 metri.

Sincer nu am ce să le reproşez (n.r: jucătorilor). Rămân cu un gust amar. E păcat. Am înţeles că nu e prima dată (n.r. când Mladinovici greşeşte contra lui UTA). Poate are ceva, nu îi place de UTA. Când ştii că face greşeli împotriva unei echipe îl delegi în continuare. Nu poţi tu să intervii într-un joc. Ăla nu a fost fault, s-a împiedicat singur. Înseamnă că în Anglia stau la fiecare fază la VAR.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii au reacţionat foarte bine. Felicitări.

În rest n-am ce să zic. Felicitări lui Neluţu, sper să o ia el (n.r.: Cupa României) dacă nu am putut noi.

Suntem obligaţi să câştigăm toate meciurile ca să avem şanse măcar la baraj”, a spus Mircea Rednic pentru digisport.ro la finalul meciului U Cluj – UTA Arad 1-0.

U Cluj – UTA Arad 1-0. Clujenii s-au calificat în finala Cupei României

U Cluj a învins cu 1-0 UTA Arad în a doua semifinală de Cupa României. Elevii lui Neluţu Sabău au obţinut calificarea în finala României printr-un gol marcat din penalty de Dan Nistor.

Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Dan Nistor, în minutul 41, din penalty. În minutul 15 UTA a marcat, prin Postolachi, dar reuşita atacantului arădean a fost anulată după ce arbitrul Horia Mladinovic a consultat VAR.

U Cluj va întâlni Sepsi Sfântu Gheorghe în finala Cupei României. Mircea Rednic a pierdut primul lui meci pe banca formaţiei arădene.

Mircea Rednic, debut la UTA contra fostului său coleg

Mircea Rednic a debutat la UTA, în semifinalele Cupei României, chiar împotriva fostului său coleg de la Dinamo şi Rapid, Ioan Ovidiu Sabău. Mircea Rednic l-a felicitat pe Sabău pentru calificarea în Cupa României.

Reclamă

În campionat U Cluj se descurcă mai bine decât UTA Arad. U Cluj e pe locul 5 în playout, cu 26 de puncte. Clujenii au 4 puncte peste prima formaţie care se află pe loc de baraj, Chindia Târgovişte.

De partea cealaltă, UTA Arad se află pe locul 8 în playout. Locul 8 duce la barajul de rămânere în prima ligă. UTA Arad are doar 18 puncte, aflându-se la 4 puncte în spatele Chindiei. Totodată, formaţia lui Mircea Rednic e doar cu un punct de echipa aflată pe locul 9 în playout, Argeş Piteşti. Formaţia clasată la final pe locul 9 în playout retrogradează direct în Liga a 2-a.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și