Închide meniul

Mirel Rădoi „taie în carne vie” la Universitatea Craiova: „Să demonstreze! Va fi o selecție asupra jucătorilor!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 18 octombrie 2022, 13:00

Mirel Rădoi „taie în carne vie la Universitatea Craiova: „Să demonstreze! Va fi o selecție asupra jucătorilor!

Mirel Rădoi, Universitatea Craiova

Mirel Rădoi, în timpul unui meci / Hepta

Mirel Rădoi „taie în carne vie” la Universitatea Craiova. Antrenorul oltenilor vrea să facă o „revoluţie” totală în iarnă, când mai mulţi jucători vor pleca din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Hermannstadt va avea o miză uriaşă pentru mai mulţi jucători din lotul lui Mirel Rădoi. Antrenorul vrea să fie convins de fotbalişti. În caz contrar, clubul se va despărţi de ei.

Mirel Rădoi „taie în carne vie” la Universitatea Craiova

„Întâlnim din nou Hermannstadt, chiar dacă este într-o poziție diferită, iar pentru noi poate însemna un moment al revanșei. Sunt sigur că atât la noi, cât și la ei vor exista schimbări în primul 11, dar pe noi ne interesează foarte mult această competiție. Probabil că pe ei îi interează să își consolideze locul în primele șase echipe din campionat.

Este mult mai interesant (n.r. noul format al Cupei României) și s-ar putea ca media spectatorilor să fie mai mare. Doar că din punctul nostru de vedere este puțin ciudat formatul. Sunt șase echipe în grupă și în loc să ai cinci meciuri, să joace fiecare cu fiecare, jucăm doar trei

Sunt jucători care joacă mai puțin și în momentul în care intra vor să demonstreze staff-ului că meritau să joace și în campionat. Ceea ce este normal. Până la urmă poate fi și o parte de selecție asupra jucătorilor, dacă vor rămâne în continuare din iarnă și aici nu este vorba doar de noi, ci de toate echipele.

Reclamă

Avem câteva probleme medicale și trebuie să avem grijă cu jucătorii care au multe minute jucate. După acea avem un meci foarte important de campionat la Arad. Înainte de toate, noi plecăm cu autocarul până la Sibiu, Mediaș, va fi un grad de oboseală mai mare și trebuie să avem grijă la toți jucătorii”, a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă.

Florin Răducioiu l-a taxat pe Mirel Rădoi, după Universitatea Craiova – Petrolul 2-1

Florin Răducioiu l-a taxat pe Mirel Rădoi, după Universitatea Craiova – Petrolul 2-1. Fostul internaţional nu este încântat de jocul oltenilor, în ciuda victoriei obţinute in extremis în ultima rundă.

Universitatea Craiova a obţinut o victorie dramatică cu Petrolul. Rivaldinho a marcat în minutele de prelungiri ale meciului de pe „Ion Oblemenco”. Oltenii au suferit pe parcursul meciului, „lupii galbeni” fiind cei care au deschis scorul.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu mă entuziasmează foarte mult jocul Craiovei lui Rădoi. Au avut câteva ocazii de gol, hai să fim sinceri acum! Dar nu are un stil de joc implementat de el de atât timp. Nu-mi place! Are anumite momente ale jocului în care, prin câteva acţiuni individuale, reuşeşte să creeze ocazii de gol.

Câteva acţiuni colective puţine, mai ales pe banda dreaptă. Câteva faze interesante, dar nu mă entuziasmează, sincer, jocul lui. Repet, nu sunt antrenor, evident. Nu mi-a plăcut niciodată apărarea cu trei fundaşi centrali. Dar, repet, el este antrenor şi hotăreşte propria tactică. Este un joc care nu mă entuziasmează şi nu îmi place.

Rămâne de văzut, cum el însuşi a spus: <<trebuie să dăm mai multă continuitate rezultatelor!>>. Dar rezultatele trebuie să fie o consecinţă a unui stil de joc pe care el încă nu îl are”, a declarat Florin Răducioiu, potrivit Prima Sport.

Recomandări
  • Mirel Rădoi „taie în carne vie” la Universitatea Craiova
  • Anunţul făcut înaintea meciului din Cupa României cu FC Hermannstadt

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și