Închide meniul

Nicolae Dică a lămurit situația lui Andrei Vlad, după UTA – FCSB 2-2: „I-a luat fața Târnovanu, dar i-am spus asta!”

Cosmin Cioboată Publicat: 19 octombrie 2022, 23:50

Reclamă
Nicolae Dică a lămurit situația lui Andrei Vlad, după UTA – FCSB 2-2: „I-a luat fața Târnovanu, dar i-am spus asta!

Andrei Vlad, lăudat după FCSB - CFR Cluj

Andrei Vlad, într-un meci pentru FCSB / Mediafax

Nicolae Dică a lămurit situația lui Andrei Vlad, după meciul UTA – FCSB 2-2, din grupele Cupei României. Portarul de 23 de ani a jucat din nou pentru roș-albaștri, după o pauză de 7 luni. Tras pe linie moartă de Gigi Becali după gafa uriașă din meciul cu FC Argeș, din luna martie, Vlad a primit o nouă șansă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad a fost titular în partida de la Arad, din Cupa României, și a încasat două goluri.

Nicolae Dică a lămurit situația lui Andrei Vlad, după UTA – FCSB 2-2

La finalul meciului din această seară, Nicolae Dică a lămurit situația lui Andrei Vlad. Antrenorul vicecampioanei a lăsat de înțeles că se va baza în continuare pe titularul obișnuit, Ștefan Târnovanu, iar Vlad va apăra sporadic poarta FCSB-ului.

„(N.r. – Andrei Vlad) Este un portar care a avut momente foarte bune la Steaua (n.r. – FCSB). Acum a venit Târnovanu, care i-a luat fața. Dar el se antrenează bine și i-am spus că, în momentul în care am nevoie de el, să intre să dea totul pentru echipă”, a spus Nicolae Dică, potrivit Digisport.

Andrei Vlad a așteptat 7 luni ca să primească gol după numai 7 minute! Portarul FCSB-ului a fost învins în debutul meciului cu UTA Arad, din grupele Cupei României. Vlad nu mai jucase la vicecampioana României din martie 2022, de la înfrângerea cu FC Argeș, scor 0-1.

Reclamă

Andrei Vlad a fost scos din poartă de Gigi Becali în martie, după ce a pasat direct la adversar în meciul cu FC Argeș. Piteștenii au profitat de „cadoul” goalkeeper-ului de la FCSB și au marcat unicul gol al meciului. Vlad a fost înlocuit la pauza meciului din Trivale, cu Ștefan Târnovanu.

Andrei Vlad a apărat din nou poarta FCSB-ului, după 7 luni

După meciul cu FC Argeș, din luna martie, Gigi Becali a anunțat că Andrei Vlad nu va mai apăra la FCSB.

”Eu iau lucrurile în ansamblu, ceilalți normal să ia rezultatul. Am jucat fără cinci titulari și s-a jucat numai la o poartă. Nu ai cum să câștigi niciodată meciul așa. Vlad și-a băgat mingea în poartă, situații de cascadorii râsului. Câștigam dacă nu făcea gafa aia. N-am ce să-i mai fac, nu mai apăra. Faceți ce vreți cu echipa națională, ne-a distrus. Îmi e milă de el, dar nu pot să mă distrug singur. Am dat telefon aseară, după gol, lui Rotaru. Dar nu mai vrea să-l ia.

Reclamă 4 / 0/3

Din Europa el ne-a scos, campionatul anul trecut s-a evaporat. Cum să faci așa ceva? Greșeala e omenească… dacă greșești o dată, se întâmplă. M-am luat după oamenii mei, că e cel mai bun, dar el nu mai apără. Nu avem ce face! Nu știu cât contract are, cât nu are. Nu mai apără el, nu se poate așa ceva!”, a răbufnit Gigi Becali, în luna martie, potrivit sport.ro.

Helmut Duckadam a analizat situaţia lui Andrei Vlad, şi a ajuns la concluzia că portarul de la FCSB „şi-a ratat cariera”.

„Andrei Vlad stă foarte bine, are un salariu foarte bun. Dacă voia să joace cu adevărat, cred că ajungea la un acord cu Gigi Becali să plece undeva să joace. Dar probabil că îi convine situația asta. După părerea mea, în mare parte, și-a ratat cariera. Depinde ce alegi”, a declarat Helmut Duckadam, pentru Digisport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și