Închide meniul

Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90

Alex Masgras Publicat: 18 aprilie 2024, 21:43

Reclamă

Otelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oţelul Galaţi s-a calificat dramatic în finala Cupei României. Echipa lui Dorinel Munteanu s-a calificat după autogolul marcat de Chipciu în minutul 90.

Oţelul a deschis scorul încă din minutul 12, prin Cisse, cu o lovitură de cap. Clujenii au egalat dintr-un penalti obţinut de Roger şi transformat de Dan Nistor, în minutul 45+1. Meciul părea că se va îndrepta spre două reprize de prelungiri, însă în minutul 90 Chipciu a marcat în propria poartă, iar gazdele au beneficiat şi de un penalti, ratat de Aly Malle.

S-a încheiat 2-1 pentru Oţelul, care merge pentru a doua oară în finala Cupei României, după prezenţa din 2003-2004.

Adversara gălăţenilor în finală va fi Corvinul Hunedoara.

Reclamă

Oţelul Galaţi – U Cluj 2-1

Min. 90+4: FINAL DE MECI! Oţelul Galaţi s-a calificat în finala Cupei României.

Min. 90+3: Penalty pentru Oţelul! Malle a ratat lovitura de la 11 metri.

Min. 90: Oţelul Galaţi – U Cluj 2-1! Chicpiu şi-a dat autogol în minutul 90.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45+1: Oțelul – U Cluj 1-1! Dan Nistor a marcat din penalty.

Min. 45: Penalty pentru Universitatea Cluj! Cisotti l-a faultat pe Roger.

Min. 12: Oțelul – U Cluj 1-0! Cisse a înscris, cu o lovitură de cap, după o lovitură liberă executată de Bodișteanu!

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

Oțelul: Pap – Adăscăliței, Cisse, Yabre, Zhelev – Cisotti, Zivulic, Lameira – Maciel, Pop, Bodișteanu
Rezerve: Stoian – Neagu, Rusevic, Rus, Tănasă, Malle, Telles, Jardan, Gomes Silva
Antrenor: Dorinel Munteanu

U Cluj: Gertmonas – Oancea, Masoero, Kelven, Roger – G. Simion, Nistor, Ov. Bic, Chipciu – Silaghi, D. Popa
Rezerve: Gorcea – Doukoure, Pănoiu, Gheorghe, Roguljic, Anselmo, Techeres, Chintes, Peteleu
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Reclamă

În campionat, niciuna dintre cele două echipe nu s-a impus în ultima etapă. Oţelul a remizat pe terenul lui FC Voluntari, scor 1-1, în timp ce U Cluj a pierdut meciul de pe teren propriu cu Petrolul Ploieşti, scor 1-2.

Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României

Premiile din acest sezon de Cupa României s-au mărit, spre deosebire de anii precedenţi. Astfel, până în acest moment, Corvinul Hunedoara a câştigat 133.000 de euro. Suma s-ar putea mări, dacă echipa din Liga a 2-a ar câştiga marele trofeu. În acest context, ar ajunge la un câştig de 363.000 de euro.

În cazul în care va pierde finala, Corvinul Hunedoara va mai câştiga suma de 10.000 de euro. Ardelenii se vor duela în ultimul act al competiţiei cu învingătoarea dintre U Cluj şi Oţelul.

În drumul către finală, Corvinul Hunedoara le-a eliminat pe rând pe Hiul Petroşani, Csikszereda, CFR Cluj şi Voluntari, câştigând de asemenea şi grupa în care s-au duelat cu Progresul Pecica, Sepsi şi Chindia.

Premiile încasată până acum de Corvinul Hunedoara, în Cupa României:

Corvinul Hunedoara ar putea deveni a cincea echipă de Liga a 2-a, din istoria României, care triumfă în Cupa României. Prima care a reuşit asta a fost Metalul Reşiţa, în 1954, şi ulterior au urmat Arieşul Turda (1961), Chimia Râmnicu Vâlcea (1973) şi Rapid (1965).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și