Închide meniul

Rapid, Petrolul și UTA Arad, în grupele Cupei României! Rezultatele zilei din play-off + Toate echipele calificate până acum

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 septembrie 2022, 23:21

Rapid, Petrolul și UTA Arad, în grupele Cupei României! Rezultatele zilei din play-off + Toate echipele calificate până acum

Kevin Luckassen a marcat golul victoriei în Rapid - CS Mioveni 2-1

Kevin Luckassen, alături de Jayson Papeau / FC Rapid 1923

Rapid, Petrolul și UTA Arad s-au calificat astăzi în grupele Cupei României, după ce au învins CS Afumați, 3-0, Șelimbăr, 4-0, respectiv Foresta Suceava, 1-0. A fost o nouă zi plină cu meciuri dramatice în play-off-ul Cupei, în care s-au marcat multe goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CS Afumați – Rapid 0-3 a fost ultimul duel disputat astăzi, în play-off-ul Cupei României. Kevin Luckassen, Jayson Papeau și Xian Emmers au marcat pentru trupa lui Adrian Mutu, în partida disputată în Giulești, din postura de echipă oaspete.

Rapid, Petrolul și UTA Arad s-au calificat în grupele Cupei României!

Rezultatele zilei în play-off-ul Cupei României:

Până acum, în grupele Cupei României s-au calificat următoarele echipe: Minaur Baia Mare, Chindia Târgoviște, Gloria Buzău, FC U Craiova 1948, CSC Dumbrăvița, UTA Arad, Oțelul Galați, CS Mioveni, Unirea Slobozia, Ocna Mureș, Petrolul și Rapid.

Mâine se vor afla ultimele formații calificate din play-off-ul Cupei:

Reclamă

FINAL. CS Afumați – Rapid 0-3. Victorie fără emoții pentru giuleșteni. Luckassen, Papeau și Emmers au asigurat calificarea formației lui Adrian Mutu în grupele Cupei.

Update 22.10: CS Afumați – Rapid 0-3! Xian Emmers marchează și el primul gol pentru giuleșteni!

Update 21.44: CS Afumați – Rapid 0-2! Jayson Papeau a dublat avantajul trupei lui Mutu. Este primul gol marcat de francez în tricoul Rapidului.

Reclamă 4 / 0/3

Update 21.38: CS Afumați – Rapid 0-1! Kevin Luckassen a deschis scorul în Giulești!

Update 21.30: A început meciul CS Afumați – Rapid, din Giulești.

FINAL. Șelimbăr – Petrolul 0-4. „Lupii galbeni” s-au calificat în grupele Cupei.

Update 20.34: Șelimbăr – Petrolul 0-4! Ploieștenii mai lovesc o dată!

Update 20.30: Șelimbăr – Petrolul 0-3! Măzărache marchează și el!

Update 20.22: Șelimbăr – Petrolul 0-2! Velisar marchează un super-gol!

Update 19.58: Șelimbăr – Petrolul 0-1! Huja a deschis scorul la Mediaș, după o deviere a lui Gabi Tamaș!

Reclamă

FINAL. Gloria 2018 Bistrița – Unirea Slobozia 0-0 (2-3, după lovituri de departajare). Oaspeții s-au calificat după penalty-uri.

Update 18.45: A început meciul Șelimbăr – Petrolul!

FINAL. Foresta Suceava – UTA Arad 0-1. Formația din Liga 1 s-a calificat în grupe după golul marcat de Raul Șteau în minutul 10.

FINAL. Jiul Petroșani – Oțelul Galați 2-2 (0-3, după lovituri de departajare). Meci nebun la Petroșani! Oțelul a obținut calificarea la „loteria penalty-urilor”. Gazdele au ratat toate cele 3 lovituri, în timp ce formația lui Dorinel Munteanu le-a transformat pe toate.

A fost 1-1 după primele 90 de minute. Batchabi a deschis scorul în minutul 75 pentru Jiul. Oțelul a egalat în minutul 90+1, prin Bokhashvili, și a trimis meciul în prelungiri. Același Bokhashvili a punctat în minutul 92 și a adus formația moldoveană în avantaj. Jiul n-a renunțat la luptă și a restabilit egalitatea în minutul 100, prin Istratie.

La loviturile de departajare, jucătorii Oțelului au fost mai inspirați și și-au asigurat calificarea în grupe.

FINAL. CSM Reșița – CS Mioveni 0-4. Trupa din Liga 1 s-a impus categoric, grație golurilor marcate de Coșereanu, Ene, Krasniqi și Burlacu.

FINAL. Ocna Mureș – CSM Slatina 3-0. Gazdele s-au calificat în grupele Cupei României, după golurile înscrise de Coman și Ceaca (dublă).

Meciurile care se vor disputa azi în Cupa României:

Foresta Suceva – UTA Arad, 16:00
Jiul Petroşani – Oţelul Galaţi, 16:00
CSM Reşiţa – CS Mioveni, 16:30
Gloria 2018 Bistriţa – Unirea Slobozia, 16:30
Ocna Mureş – CSM Slatina, 16:30
CSC 1599 Şelimbăr – Petrolul Ploieşti, 18:45
CS Afumaţi – Rapid, 21:30

Rezultatele de astăzi, din play-off-ul Cupei României:

CSC Dumbrăvița – Poli Iași 1-0 (după lovituri de departajare)
Ripensia Timișoara – FC U Craiova 1948 0-4
Șoimii Lipova – Gloria Buzău 2-4 (după prelungiri)
CSA Steaua – Chindia Târgoviște 1-2
Axiopolis Cernavodă – Minaur Baia Mare 4-5 (după prelungiri)

Toni Petrea a scos-o pe CSA Steaua din Cupa României şi e gata să mai facă o „victimă”

Toni Petrea a avut un debut perfect la Chindia Târgovişte. A scos-o pe CSA Steaua din Cupa României şi şi-a ajutat noua echipă să obţină prima victorie stagională. Ultima clasată din Liga 1 e gata să dea lovitura şi cu Rapid, în campionat.

Chindia a fost condusă cu 1-0 la pauză, dar au reuşit să întoarcă scorul cu ajutorul golurilor marcate de Daniel Popa (49) și Cristian Cherchez (84).

„O partidă de Cupă, am întâlnit un adversar care a jucat fotbal, le-am spus băieților că vom întâlni o echipă care va juca pentru că nu are nimic de pierdut.

E o victorie de moral, care arată că echipa are potențial. Cred că jucătorilor le-a lipsit încrederea în ultima perioadă.

Am jucat bine și în prima repriza, am jucat, am pasat, am avut și câteva situații, dar am pierdut mingea în unele momente și le-am permis adversarilor să vină peste noi și așa am primit golul. Le-am spus jucătorilor să creadă până la final, să joace până la final”, a spus Toni Petrea, potrivit digisport.ro.

Pentru Chindia urmează meciul de acasă, cu Rapid. Utimul succes în Liga 1 al grupării din Târgovişte datează din luna mai.

”Întâlnim o echipă bună, de pe primele locuri. Trebuie să ridicăm nivelul echipei, pentru a acumula cât mai multe puncte”, a mai declarat antrenorul Chindia.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și