Închide meniul

Scandal în timpul interviului lui Enes Sali! Ofiţerul de presă de la Farul, intervenţie brutală

Viviana Moraru Publicat: 5 decembrie 2023, 21:17

Reclamă
Scandal în timpul interviului lui Enes Sali! Ofiţerul de presă de la Farul, intervenţie brutală

Scandal în timpul interviului lui Enes Sali

Enes Sali, în timpul unui meci la Farul/ Profimedia

A fost scandal în timpul interviului lui Enes Sali, de la finalul meciului cu Universitatea Craiova, din grupele Cupei României. Ofiţerul de presă de la Farul a avut o intervenţie brutală şi i-a interzis reporterului să-l întrebe pe mijlocaş de transferul său la FC Dallas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Enes Sali va pleca de la Farul în această iarnă. FC Dallas, formaţie din MLS, l-a transferat pe mijlocaşul lui Gică Hagi, plătind în schimbul său suma de trei milioane de euro.

Scandal în timpul interviului lui Enes Sali

Imediat după meciul cu Universitatea Craiova, Enes Sali a venit la flash-interviuri. Reporterul l-a întrebat despre transferul său la FC Dallas, moment în care ofiţerul de presă al campioanei a intervenit. Acesta i-a reproşat reporterului faptul că-l întreabă pe Sali de mutarea în MLS.

După acest moment, moderatorul de la Digi Sport, Radu Naum, a avut o reacţie nervoasă, şi s-a declarat revoltat de intervenţia ofiţerului de presă de la Farul.

„Este inadmisibil. Cum e posibil un ofiţer de presă să cenzurere un reporter? Este ireal”, a fost reacţia nervoasă lui Radu Naum, care a bătut cu palma în masă.

Reclamă

Mijlocaşul celor de la Farul a răspuns însă întrebărilor reporterului, şi a oferit declaraţii despre transferul la FC Dallas. Acesta speră să nu sufere accidentări până în iarnă, atunci când va face pasul în ML.

„Am semnat cu Dallas, voi sta aici până la finalul anului şi după mă transfer. (N.r. Nu ţi-e frică de accidentări, dacă de transferi în iarnă) Trebuie să am grijă, să mă feresc de accidentări. Vreau să mă duc acolo sănătos, să dau goluri şi Doamne ajută să fie bine totul.

Trebuie să ne gândim la meciul cu Petrolul. Nu am avut o partidă bună nici cu Iaşi. Trebuie să muncim foarte mult pentru a ajunge cum am fost anul trecut. Trebuie să avem o mentalitate puternică”, a declarat Enes Sali, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi i-a găsit rapid înlocuitor lui Enes Sali

Gică Hagi i-a găsit rapid înlocuitor lui Enes Sali. Denis Alibec este marele vis al „Regelui”. Titularul lui Edi Iordănescu din România – Elveţia, în care a şi marcat golul victoriei, poate reveni la Farul.

Denis Alibec a fost transferat de la Muaither la începutul sezonului. Atacantul naționalei a semnat un contract cu formația din Qatar valabil până în vară. Totuşi, Alibec vrea să fie sigur că va prinde lotul lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024 şi e gata să se întoarcă la Farul.

Directorul general al constănţenilor a venit cu detalii, imediat după ce s-a oficializat transferul lui Enes Sali în MLS. Cristian Bivolaru a recunoscut că Alibec poate reveni în Liga 1.

Am văzut şi eu ce a declarat. Ar fi foarte interesant să se întoarcă la Farul. Eu cred că depinde numai de el.

Nu cred că problema este una financiară. A spus şi el că încearcă să găsească altă soluţie, dacă nu se va întoarce în ţară, unde a declarat că va juca numai la noi.

Avem foarte mare nevoie de el în acest moment. Vedem ce se va întâmpla în continuare„, a declarat Cristian Bivolaru pentru orangesport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și