Închide meniul

Universitatea Craiova – Sepsi 0-1 | Marius Ștefănescu, eroul covăsnenilor: „Meritam să ne calificăm!”. Ce a spus după ce a „zburat” pe lângă Nicușor Bancu, la gol

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 mai 2022, 21:47 / Actualizat: 13 mai 2022, 1:10

Universitatea Craiova – Sepsi 0-1 | Marius Ștefănescu, eroul covăsnenilor: „Meritam să ne calificăm!. Ce a spus după ce a „zburat pe lângă Nicușor Bancu, la gol

Marius Ștefănescu, prima reacție după Universitatea Craiova - Sepsi 0-1

Marius Ștefănescu, în timpul unui meci în tricoul lui Sepsi

Universitatea Craiova – Sepsi 0-1 | Marius Ștefănescu, eroul covăsnenilor! Atacantul de 23 de ani a marcat unicul gol al meciului retur din semifinale și și-a calificat echipa în finala Cupei României, cu 3-1 la general.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ștefănescu spune că Sepsi merită din plin calificarea în finala Cupei, din Giulești. Formația lui Cristiano Bergodi a câștigat cu 2-1 manșa tur și cu 1-0 în retur.

Universitatea Craiova – Sepsi 0-1 | Marius Ștefănescu, eroul covăsnenilor. Ce a spus după calificarea în finala Cupei României

Marius Ștefănescu a înscris și primul gol al partidei tur cu Craiova și a devenit eroul lui Sepsi. Tânărul atacant a explicat faza golului de pe „Ion Oblemenco”, în care a trecut spectaculos de Nicușor Bancu.

„A fost un meci greu, știam ce ne așteaptă aici. Mă bucur că am făcut față și că ne-am calificat în finală. Am înscris și în tur și în retur (n.r. – în semifinale) și mi-am ajutat echipa. Dar cred că toată echipa a făcut două meciuri excelente și am meritat să ne calificăm.

(N.r. – Despre gol) Am luat mingea pe cont propriu și am finalizat. Am simțit că am forță să fac asta. Mister (n.r. – Cristiano Bergodi) ne-a spus să tragem la poartă.

Reclamă

Știam că și ei au avut un meci greu, și noi am avut un meci greu. Am dat gol destul de târziu cu Chindia. Azi am făcut un meci perfect. Ne bucurăm în seara asta, iar luni venim tot aici și sper să câștigăm și acel meci.

Noi ne-am dorit să ajungem în finala Cupei, am mai ajuns și acum doi ani. Va fi o finală deschisă, pe un stadion nou, sper să fie plin. Să ne bucurăm de fotbal și cel mai bun să câștige. Dacă reușim să câștigăm Cupa, ne salvăm sezonul.”, a spus Marius Ștefănescu, după Universitatea Craiova – Sepsi 0-1.

Nicușor Bancu s-a crezut Zinedine Zidane! Căpitanul Universității Craiova și-a lovit cu capul în piept adversarul

Nicușor Bancu s-a crezut Zinedine Zidane! Căpitanul Universității Craiova și-a pierdut mințile în minutul 86 al meciului cu Sepsi și l-a lovit cu capul în piept pe Stefan Ashkovski. Bancu a primit direct cartonașul roșu.

Reclamă 4 / 0/3

Fundașul oltenilor l-a lovit cu capul în piept pe Stefan Ashkovski, amintind de gestul memorabil făcut de Zinedine Zidane în finala Cupei Mondiale din 2006.

Nicușor Bancu este fundașul Universității Craiova

Jucătorul lui Sepsi a căzut secerat la pământ, iar Bancu nu s-a oprit. Căpitanul Craiovei a aruncat cu mingea în el, în timp ce macedoneanul se resimțea pe gazon. Nicușor Bancu a fost eliminat de arbitrul central Horațiu Feșnic.

Faza incredibilă s-a petrecut în minutul 86, când Sepsi conducea deja cu 1-0 în Bănie. Marius Ștefănescu a marcat unicul gol al partidei în minutul 66, după o acțiune personală minunată.

Atacantul covăsnenilor a trecut în viteză chiar pe lângă Bancu și a finalizat cu un șut din unghi, printre picioarele lui Mirko Pigliacelli.

Sepsi a câștigat cu 3-1 la general, după 2-1 în tur, și s-a calificat în finala Cupei României. În ultimul act, formația lui Cristiano Bergodi va juca împotriva lui FC Volunari. Finala se va disputa pe 19 mai, pe stadionul Giulești.

 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și