Închide meniul

Valeriu Iftime, schimbare de plan la Botoşani după înfrângerea cu FCSB: „Nu găsesc cui să las clubul, aşa că apelez la varianta a doua”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 decembrie 2022, 23:14

Valeriu Iftime, schimbare de plan la Botoşani după înfrângerea cu FCSB: „Nu găsesc cui să las clubul, aşa că apelez la varianta a doua

Valeriu Iftime, schimbare de plan la Botoşani, după înfrângerea cu FCSB

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani- Hepta

Valeriu Iftime a oferit primele declaraţii, după ce Botoşani a fost învinsă de juniorii FCSB-ului în Cupa României. Patronul moldovenilor susţine că a avut intenţia de a ceda clubul, însă nu a găsit un investitor, iar în acest caz şi-a făcut planurile pentru pauza care va urma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a mizat pe rezerve în duelul cu Botoşani, din ultima rundă a grupelor Cupei României. Chiar şi aşa, roş-albaştrii au reuşit să se impună, cu scorul de 2-0, prin golurile lui Musi şi Tănasă.

Valeriu Iftime, schimbare de plan după Botoşani – FCSB

Valeriu Iftime a declarat că aşteaptă cu nerăbdare pauza competiţională din iarnă, pentru a face unele schimbări în cadrul clubului. Patronul de la Botoşani caută un nou antrenor, pe stilul lui Marius Croitoru, tehnician care a fost pe placul său.

Totodată, în privinţa partidei cu FCSB, Iftime a declarat că ar fi vrut să mizeze şi echipa sa pe juniori, însă antrenorul Mihai Ciobanu nu a fost de aceeaşi părere.

„E clar că nu mă așteptam, dar nu e nicio tragedie. Avem o situație complicată, nu mai conta rezultatul. Nici nu știu ce mai e în mintea lor acum. Nu îi critic, vreau să îi întăresc pentru meciul cu CFR.

Reclamă

Nu am antrenor, e clar. Am zis că nu schimb nimic până în iarnă. Să știți că nu mă afectează așa tare că am luat bătaie. Aștept cu sufletul la gură să vină iarna, să găsesc niște soluții. Nu știu ce antrenor să pun! Sincer, nu știu! Sunt antrenori buni la noi, am tot felul de propuneri, dar chiar nu știu.

Meciul de azi era important doar prin prisma încrederii. Au vrut ei să joace… eu aș fi vrut să joace și niște copii, dar nu e după mine, e după ce vrea antrenorul.

Chiar nu știu ce să mai fac. Aș vrea să dau clubul ăsta cuiva care promite că îl mai susține măcar trei ani de zile, să îmi dea o garanție că merge mai departe. Nu aș vrea să îl închid, e păcat. Am o responsabilitate reală față de fotbalul din Botoșani.

Reclamă 4 / 0/3

Încerc să construiesc ceva, dar poate nu am pricepere. Din păcate, nu găsesc cui să îl las. Așa că apelăm la varianta a doua, să găsesc un antrenor pe placul meu, cum a fost Croitoru”, a declarat Valeriu Iftime, la orangesport.ro.

Leo Strizu, mulţumit după FC Botoşani – FCSB 0-2

Leo Strizu, mulţumit după FC Botoşani – FCSB 0-2. Antrenorul din acte de la FCSB i-a felicitat pe tinerii jucători care au reuşit să învingă pe FC Botoşani, scor 2-0. Chiar dacă a câştigat, FCSB a ratat calificarea în sferturile de finală ale Cupei României.

„O echipă foarte tânără, mă bucur foarte mult pentru ce au putut să realizeze aceşti copii. Ne dă încredere pe viitor. Trebuie să avem grijă şi răbdare.

Sărbătorim două evenimente pe drumul spre Bucureşti. Ziua lui Ianis şi debutul unor jucători în Liga 1 (n.r. – Cupa României). Nu ai cum să te superi pe copii după această victorie. Poate am trăit mai intens meciul, dar nu am fost nervos, am fost calm. Ne aşteaptă un meci greu, trebuie să fie câştigat (n.r. – meciul cu Chindia). Ne dorim să terminăm anul aproape de locul 1. Apoi, cu Dumnezeu înainte. Există timp să îi integrăm la prima echipa”, a spus Leo Strizu după victoria de la Botoşani, conform digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și