Închide meniul

Vlad Tudor, declaraţii pline de emoţie după ce a debutat pentru FCSB, în partida cu Oţelul: „M-a ajutat Dumnezeu”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 noiembrie 2022, 23:48

Vlad Tudor, declaraţii pline de emoţie după ce a debutat pentru FCSB, în partida cu Oţelul: „M-a ajutat Dumnezeu

Vlad Tudor, primele declaraţii după Oţelul - FCSB 0-0

Vlad Tudor, la finalul meciului dintre Oţelul şi FCSB/ AS.ro

Vlad Tudor a oferit primele declaraţii, după ce a debutat pentru echipa mare a FCSB-ului, în partida cu Oţelul. Fiul lui Aexandru Tudor a fost recunoscător pentru şansa primită din partea lui Mihai Pintilii, antrenor care l-a trimis în teren la pauza duelului de la Galaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a remizat cu Oţelul, în etapa a doua a grupelor Cupei României. Roş-albaştrii păstrează şanse minime pentru calificarea în semifinalele competiţiei, având două puncte, după primele două runde.

Vlad Tudor, declaraţii pline de emoţie după ce a debutat la FCSB în partida cu Oţelul

Vlad Tudor s-a declarat fericit de faptul că Mihai Pintilii l-a trimis în teren la meciul cu Oţelul. Tânărul atacant a încercat să aducă un suflu pozitiv echipei, însă suţine că a fost „sufocat” de ritmul vicecampionilor.

Totodată, Vlad Tudor a dezvăluit că Zlatan Ibrahimovic este modelul său, alături de alţi jucători precum Lionel Messi, Cristiano Ronaldo şi chiar Gică Hagi.

„A fost o experienţă frumoasă la echipa mare. Am avut o şansă şi nu am fructificat-o. (Reporter: Te gândeai că vei debuta?) Speram, nu eram sigur. M-a ajutat şi Dumnezeu.

Reclamă

Am vrut să intru cu energie, m-am sufocat un pic pentru că ritmul este diferit, poate şi presiunea şi-a spus cuvântul. Tata nu mi-a spus nimic înainte de meci, nu ştia nimic.

Sunt câţiva fotbalişti pe care îi admir, Zlatan Ibrahimovic, Messi şi Ronaldo, normal, chiar şi Gică Hagi”, a declarat Vlad Tudor, pentru Digi Sport.

Reacţia lui David Miculescu, după ce FCSB a remizat cu Oţelul, în Cupa României

David Miculescu a oferit primele declaraţii, după ce FCSB a remizat cu Oţelul, în etapa a doua a grupelor Cupei României. Atacantul roş-albaştrilor îşi dorea victoria în duelul cu trupa lui Dorinel Munteanu, însă acum se gândeşte la următorul meci, cel cu FC U Craiova 1948, din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Miculescu a vorbit şi despre antrenorul de la FCSB. Vârful susţine că atmosfera de la echipă este una foarte bună, cu Mihai Pintilii la cârmă, însă susţine că jucătorii vor primi cu braţele deschise orice tehnician va fi numit de Gigi Becali.

„Din păcate am făcut egal, am venit să câştigăm, să luăm cele trei puncte. Am avut multe ocazii, ne gândim acum la meciul de campionat cu FC U Craiova 1948.

Mereu când voi intra, voi încerca să-mi ajut echipa, ori cu gol, ori cu pasă de gol. (n.r. despre Oţelul) Au jucat cu FCSB, e altă atitudinea, a fost stadionul plin. Nu ne convine că nu am câştigat.

(n.r. Cum este cu Mihai Pintilii pe bancă) S-a schimbat puţin, este bine. A fost mereu aproape de noi, am câştigat meciul cu Rapid de ziua lui. A fost un cadou frumos. Orice meci îl jucăm la victorie, mai ales că suntem FCSB. Cine vine ca antrenor, noi îl aşteptăm”, a declarat David Miculescu, pentru Digi Sport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și