Închide meniul

Absenţe importante în tabăra Israelului la meciul cu România! Un alt jucător s-a accidentat: „S-a rupt la antrenament”

Bogdan Stănescu Publicat: 17 noiembrie 2023, 13:48

Reclamă
Absenţe importante în tabăra Israelului la meciul cu România! Un alt jucător s-a accidentat: „S-a rupt la antrenament

Absenţe importante în tabăra Israelului la meciul cu România!

Imagine din meciul România - Israel / Profimedia Images

Absenţe importante în tabăra Israelului la meciul cu România! Un alt jucător al reprezentativei pregătite de Alon Hazan s-a accidentat şi nu va juca împotriva României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Israel – România e sâmbătă, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Cu un egal, naţionala va obţine calificarea la EURO 2024. Ultimul meci al României în aceste preliminarii se va disputa marţi, de la ora 21:45, pe Arena Naţională. România – Elveţia e LIVE EXCLUSIV pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Absenţe importante în tabăra Israelului la meciul cu România!

Alon Hazan nu va putea conta pe Yehezkel, Cohen, Solomon, Abada și Aziza. Ultimii doi li s-au alăturat celor trei, care erau deja anunţaţi ca absenţi. Gil Cohen s-a accidentat la antrenament şi va lipsi o lună de pe teren.

”Pierderi importante ale israelienilor pentru meciul de mâne. Este sigur că Israel nu-l poate folosi pe Sagiv Yehezkel, jucătorul de la Antalyaspor care era în mare formă în Turcia. S-a accidentat în meciul cu Kosovo, joi seară a făcut o ultimă încercare, dar nu va putea juca.

A devenit indisponibil pentru meciul cu România, așa cum a fost și pentru jocul cu Elveția. Se încearcă recuperarea lui pentru marți cu Andorra, mai ales că ei speră ca acel meci să fie la fel de important.

Reclamă

De asemenea, aseară târziu, presa din Israel a anunțat că nici fundașul Gil Cohen nu va juca mâine. Fostul căpitan al naționalei de tineret s-a rupt ieri la antrenament și va lipsi o lună. Yehezkel și Cohen se alătură altor accidentați precum Solomon, Abada și Aziza”, a declarat Gabi Safta pentru fanatik.ro.

Lotul României pentru dubla cu Israel și Elveția

PORTARI: Horațiu MOLDOVAN (FC Rapid 1923, 7/0), Florin NIȚĂ (Gaziantep | Turcia, 19/0), Ionuț RADU (Bournemouth | Anglia, 4/0);

FUNDAȘI: Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 13/1), Vasile MOGOȘ (CFR Cluj, 4/0), Radu DRĂGUȘIN (Genoa | Italia, 11/0), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 23/1), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 18/1), Bogdan RACOVIȚAN (Raków | Polonia, 0/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 32/2), Andres DUMITRESCU (Slavia Praga | Cehia, 0/0);

Reclamă 4 / 0/3

MIJLOCAȘI: Marius MARIN (Pisa | Italia, 13/0), Vladimir SCRECIU (Universitatea Craiova, 3/0), Andrei ARTEAN (Farul Constanța, 0/0), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 50/3), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 33/4), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 64/14), Darius OLARU (FCSB, 14/0), Olimpiu MORUȚAN (Ankaragucu | Turcia, 13/1), Marius ȘTEFĂNESCU (Sepsi OSK, 2/0), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 29/3), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 16/4), Florinel COMAN (FCSB, 10/1);

ATACANȚI: Florin TĂNASE (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 17/2), Denis DRĂGUȘ (Gaziantep | Turcia, 6/2), George PUȘCAȘ (Genoa | Italia, 38/10), Denis ALIBEC (Muaiter | Qatar, 35/4).

Ianis Hagi, anunțat titular în Israel – România! Dezvăluiri din interiorul echipei naționale

Ianis Hagi a fost anunțat titular în Israel – România! Selecționerul echipei naționale, Edi Iordănescu, ar urma să se bazeze pe serviciile mijlocașului încă din primul minut al partidei cu Ungaria.

Potrivit informațiilor oferite de prosport.ro, jucătorul celor de la Alaves va fi titular în partida cu Israel, care ar putea fi decisivă pentru calificarea României la Campionatul European din 2024, care va avea loc în Germania.

„Edi a purtat mai multe discuții cu Ianis Hagi, e convins că poate ajuta enorm România în această partidă, rămâne de văzut însă dacă va fi utilizat în bandă sau în spatele atacantului ori chiar atacanților! S-a discutat și lucrat pe mai multe sisteme de joc, e posibil să vedem un 4-3-3 sau un 4-2-3-1, ba chiar și variante ale acestora, cu Ianis în teren”, ar fi spus o persoană din anturajul echipei naționale, anunță sursa citată anterior.

După ce a fost împrumutat în La Liga de către scoțienii de la Rangers, mijlocașul a avut evoluții din ce în ce mai bune în tricoul primei reprezentative. A jucat 70 de minute în partida cu Kosovo (2-0), 30 de minute în meciul cu Belarus (0-0) și a fost desemnat omul meciului în duelul cu Andorra (4-0), după ce a reușit să marcheze și să ofere o pasă decisivă.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și