Închide meniul

”Am programată o deplasare în Turcia!” Edi Iordănescu e alături de Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău. Anunțul făcut de selecționer: ”Mă documentez despre problemele pe care le au!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 aprilie 2022, 15:04

”Am programată o deplasare în Turcia!” Edi Iordănescu e alături de Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău. Anunțul făcut de selecționer: ”Mă documentez despre problemele pe care le au!”

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, mijlocașii lui Galatasaray

Profimedia

Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău, mijlocașii de la Galatasaray, sunt susținuți de Edi Iordănescu. Fostul jucător al Universității Craiova a fost titular în mai multe rânduri, însă ex-mijlocașul FCSB e la un pas de transferul la altă echipă. Selecționerul se va deplasa în Turcia pentru a se interesa de situația celor doi internaționali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan a fost transferat de Galatasaray cu 3.5 milioane de euro, dar nu a confirmat în campionatul Turciei. Mijlocaşul de 22 de ani a fost titular în numai 13 meciuri din acest sezon şi a înscris trei goluri. Gruparea ”Cim Bom” trece prin unul dintre cele mai grele momente din istorie şi ocupă locul 14 în Super Lig.

Edi Iordănescu, întâlnire cu Galatasaray pentru Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan

„Am programată o deplasare în Turcia, pentru două meciuri ale românilor de acolo. Încerc să le fiu aproape, să mă documentez despre problemele pe care le au, cum e cazul lui Moruțan. 

Am lucrat pentru o perioadă foarte scurtă cu el la FCSB. E un jucător care are multe de oferit, dar trebuie să își găsească locul acolo, să se impună. Voi participa și la două antrenamente la Galatasaray și voi încerca să fiu mai aproape de situație”, a declarat Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu, detalii de ultim moment despre Nicolae Stanciu

Edi Iordănescu îl vrea pe Nicolae Stanciu la naţionala României, chiar şi după transferul mijlocaşului de la Slavia Praga în China. Mesajul selecţionerului este unul clar, înainte de meciurile din luna iunie, din Liga Naţiunilor.

Reclamă

„Ieri am discutat cu el. Are o situaţie inedită. Are soţia în România şi e însărcinată, va naşte undeva în luna iunie. Din păcate, situaţia de acolo este neplăcută şi cu covidul.

Începe campionatul mai târziu. Eu m-aş bucura să prindă două-trei meciuri. După care, vom vedea cum îl putem aduce. Echipa naţională are nevoie de Nicolae Stanciu”, a spus Edi Iordănescu, prezent la alegerile FRF.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și