Închide meniul

AS.ro LIVE | Ediţie specială cu Gică Popescu. Fostul mare internaţional a vorbit despre echipa naţională

Bogdan Stănescu Publicat: 6 iunie 2024, 10:30 / Actualizat: 6 iunie 2024, 11:38

Reclamă
AS.ro LIVE | Ediţie specială cu Gică Popescu. Fostul mare internaţional a vorbit despre echipa naţională

AS.ro LIVE | Ediţie specială cu Gică Popescu, joi, de la 10:30

Gică Popescu, în timpul unei emisiuni / Antena Sport

La AS.ro LIVE am avut parte de o ediţie specială cu Gică Popescu. Fostul mare internaţional român a vorbit despre echipa naţională, care joacă vineri, cu Liechtenstein, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, ultimul amical înainte de EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu a spus ultimele impresii despre naţionala antrenată de Edi Iordănescu înainte de meciul cu Liechtenstein şi de startul EURO 2024. Pe „tricolorii” lui Edi Iordănescu îi aşteaptă trei meciuri grele în grupă, cu Ucraina, Belgia şi Slovacia.

AS.ro LIVE | Ediţie specială cu Gică Popescu. Fostul mare internaţional a vorbit despre echipa naţională

România a remizat, 0-0, cu Bulgaria, în amicalul de marţi seară, disputat pe stadionul Ghencea. Tot pe stadionul Ghencea se va juca şi meciul România – Liechtenstein.

Gică Popescu a evoluat alături de Gică Hagi şi de ceilalţi membri ai Generaţiei de Aur în meciul de retragere al echipei care a scos România în străzi în timpul World Cup 1994.

România a terminat atunci grupa pe primul loc, cu 6 puncte. În optimi, naţionala de atunci, din care făceau parte, printre alţii, Gică Hagi, Gică Popescu, Florin Răducioiu, Ilie Dumitrescu şi Dan Petrescu, a învins Argentina, cu 3-2.

Reclamă
Reclamă 4

De altfel, Gică Popescu a declarat că victoria de la World Cup 1994 în faţa Argentinei reprezintă cel mai frumos moment pe care l-a trăit în tricoul naţionalei.

Victoria cu Argentina e cel mai frumos moment din istoria naționalei”, spunea Gică Popescu.

Gică Popescu vorbeşte şi despre alte subiecte la zi

Gică Popescu va răspunde şi la alte întrebări legate de subiectele la zi. Se anunţă un interviu eveniment pe care i-l va lua Dan Pavel fostului mare jucător român.

Reclamă

Gică Popescu a fost căpitanul lui FC Barcelona. Fostul fundaş central şi-a început cariera la Universitatea Craiova. A evoluat un sezon, ca împrumut, şi la Steaua.

Între 1990 şi 1994 Gică Popescu a jucat pentru PSV Eindhoven. Ulterior s-a transferat la Tottenham Hotspur, pentru care a evoluat în sezonul 1994-1995. Între 1995 şi 1997 a evoluat pentru FC Barcelona, fiind şi căpitanul catalanilor.

Între 1997 şi 2001 a evoluat pentru Galatasaray. A cucerit alături de Galata trei titluri, 2 Cupe ale Turciei, o Cupă UEFA şi o Supercupă a Europei!

În sezonul 2001-2002 s-a transferat la Lecce. În 2002 a revenit o scurtă perioadă în ţară, jucând la Dinamo. Şi-a încheiat cariera la Hannover 96.

Pentru echipa naţională, Gică Popescu a evoluat în 115 partide. A marcat şi 16 goluri pentru prima reprezentativă.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:43

Cota României la calificarea în optimile EURO 2024, după ce în Grupa E toate echipele au ajuns la 3 puncte după două jocuri

8:55

Vulpea și câinii

8:36

Ce s-a întâmplat cu Barnabas Varga, după ce s-a prăbuşit pe teren, în Scoţia – Ungaria 0-1. Colegii au început să plângă pe teren

8:15

Cornel Dinu, radical după Belgia – România 2-0: „Ne-a arătat niște date înfiorătoare”

8:09

Rocio Trigos Bucur s-a calificat în sferturile Campionatelor Europene de box pentru juniori

0:14

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după victoria dramatică a Ungariei cu Scoția!

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR 6 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY
Citește și