Închide meniul

Gică Popescu anunţă „revoluţia” la Farul, în sezonul viitor! Ce obiectiv va avea Gică Hagi

Viviana Moraru Publicat: 29 mai 2024, 20:13

Reclamă
Gică Popescu anunţă „revoluţia la Farul, în sezonul viitor! Ce obiectiv va avea Gică Hagi

Gică Popescu anunţă "revoluţia" la Farul, în sezonul viitor

Gică Popescu, în timpul unui interviu / Hepta

Gică Popescu anunţă „revoluţia” la Farul în sezonul viitor. Preşedintele constănţenilor a transmis că îşi doreşte să aducă în conducerea echipei noi acţionari, pentru ca bugetul să crească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu a mai dezvăluit şi ce obectiv va avea Farul. Fostul internaţional a transmis că echipa se va bate pentru un loc în play-off.

Gică Popescu anunţă „revoluţia” la Farul, în sezonul viitor

Gică Popescu a transmis că îş doreşte să aducă noi acţionari la Farul, în această vară, pentru ca bugetul echipei, care este în prezent de şapte milioane, să crească. Acesta îşi doreşte ca formaţia lui Gică Hagi să devină o forţă în Liga 1, pentru a se putea bate cu celelalte echipe, cu bugete mult mai mari.

„Avem acelaşi obiectiv în fiecare an, play-off-ul, promovare de tineri. Şi să mergem cât mai sus, după ce intrăm în play-off. Am vrea să ne batem în fiecare an la campionat. Ne batem, de fapt. În fotbal există un singur obiectiv, meciul următor.

Cel puţin pentru mine, obiectivul principal e să încercăm să aducem lângă noi oameni care au o anumită potenţă financiară, pentru a încerca să aducem jucători buni, care împreună cu jucătorii tineri, să formeze un lot competitiv.

Reclamă
Reclamă

Să ai în fiecare an deficit financiar, nu poţi să te baţi cu echipe care au bugete de 15 milioane. Noi cu buget de şapte milioane, e greu să te baţi. Dar chiar şi aşa, ne batem, am avut un play-off foarte bun. Întotdeauna am fost acolo, printre cele mai bune echipe din Liga 1. Să încercăm să schimbăm acţionariatul, să aducem oameni lângă noi”, a declarat Gică Popescu, conform digisport.ro.

Gică Hagi a făcut primul transfer al verii! Mutare surpriză la Farul Constanţa

Gică Hagi a făcut primul transfer al verii la Farul Constanţa. Formaţia de la malul mării se pregăteşte intens pentru sezonul viitor din Liga 1. După mai multe despărţiri, constănţenii au bătut palma cu un prim jucător în această vară.

Hagi şi-a găsit un nou decar la Concordia Chiajna. Fosta campioană s-a înţeles cu Romario Moise, mijlocaş ofensiv de 27 de ani.

Reclamă

Potrivit gsp.ro, acesta este primul transfer al echipei lui Gică Hagi. Romario Moise a evoluat ultima oară în liga secundă, la Concordia Chiajna.

Campion al României cu Astra Giurgiu, Romario Moise a mai evoluat la Rapid şi în Bulgaria, la Beroe Stara Zagora, înainte de a ajunge la Chiajna, acolo unde a evoluat în 9 partide şi a marcat un gol.

La Farul Constanţa se pregătesc schimbări importante în această vară. Louis Munteanu, Kiki, Constantin Budescu şi Ronaldo Deaconu au plecat deja, iar echipa lui Gică Hagi se mai poate despărţi de jucători precum Damien Dussaut, Kevin Boli şi Dragoş Nedelcu.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:12

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10 27 sept.

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea
Citește și