Închide meniul

Avertisment în privinţa lui Enes Sali! Ce spun spaniolii despre puştiul-minune al lui Gică Hagi. E obligatoriu să se întâmple ca să nu-l pierdem

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 10 noiembrie 2021, 14:33

Avertisment în privinţa lui Enes Sali! Ce spun spaniolii despre puştiul-minune al lui Gică Hagi. E obligatoriu să se întâmple ca să nu-l pierdem

Dezvăluiri despre Enes Sali

Hepta

Enes Sali a atras atenţia inclusiv spaniolilor odată cu convocarea sa la echipa mare a României pentru dubla cu Islanda şi Liechtenstein. Astfel, Mirel Rădoi şi FRF vor să nu-l piardă pe puştiul-minune al Farului lui Gică Hagi de o eventuală înregimentare a sa la naţionala Canadei sau cea a Turciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avertisment în privinţa lui Enes Sali

Totuşi, jurnaliştii spanioli de la marca.com lansează un avertisment înainte de România – Islanda. Enes Sali este comparat cu Munir El Haddadi. Şi naţionala Spaniei l-a convocat pe acesta pentru a nu-l pierde în favoarea Marocului, dar până la urmă fotbalistul a jucat pentru africani.

Dacă va evolua în România – Islanda, Enes Sali va debuta la 15 ani și 261 de zile şi va deveni cel mai tânăr „tricolor” din toate timpurile. Mai mult, într-un top al celor mai tineri internaționali all-time, mijlocașul va fi pe locul 3 în Europa și 4 în lume. Înaintea lui, mai sunt doar Lucas Paul Knecht, care a debutat pentru Insulele Mariane la 14 ani și două zile, italianul Renzo De Vecchi, care a debutat la 15 ani și 183 de zile și norvegianul Martin Odegaard, care a apărut prima oară în naţionala ţării sale la 15 ani și 254 de zile.

Cum îl poate pierde România pe Enes Sali

Totuşi, o selecție nu este de ajuns. Dacă va avea doar trei apariții la națională până la 21 de ani, el ar putea reprezenta altă țară în viitor. Canada sau Turcia. Ibericii atrag atenţia. Munir El Haddadi, actualul atacant al Sevillei. născut în Spania, dar cu tată marocan, putea juca la ambele naționale.

Vicente del Bosque l-a convocat în naţionala Spaniei şi l-a debutat 13 minute la 5-1 cu Macedonia, în preliminariile Euro 2016. Acea selecție avea să fie unica pentru naţionala Spaniei. Șapte ani mai târziu, Marocul a profitat de noua regulă impusă de FIFA, cea care prevede ca un fotbalist poate schimba naționala dacă nu are mai mult de 3 selecții până la 21 de ani. L-a luat pe Munir şi l-a debutat în naţionala africană.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și