Închide meniul

Bănel Nicoliţă şi Anamaria Prodan au răbufnit când au aflat că Edi Iordănescu renunţă la postul de selecţioner al României

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 octombrie 2023, 12:14

Reclamă
Bănel Nicoliţă şi Anamaria Prodan au răbufnit când au aflat că Edi Iordănescu renunţă la postul de selecţioner al României

Bănel Nicoliţă şi Anamaria Prodan au răbufnit când au aflat că Edi Iordănescu renunţă la postul de selecţioner al României

Bănel Nicoliţă şi Anamaria Prodan / AS.ro

Bănel Nicoliţă şi Anamaria Prodan au avut o reacţie vehementă după ce au aflat că Edi Iordănescu renunţă la postul de selecţioner după EURO 2024. Chiar dacă va obţine calificarea la turneul final, fiul lui Anghel Iordănescu nu îşi doreşte să semneze o prelungire a contractului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform surselor Antena Sport, Edi Iordănescu a anunțat deja conducerea FRF că va părăsi prima reprezentativă „cel mai târziu după EURO”.

Bănel Nicoliţă şi Anamaria Prodan au reacţionat când au aflat că Edi Iordănescu renunţă la post

Dacă va pleca, asta e o decizie pe clar că a luat-o dinainte, l-au deranjat anumite lucruri… altfel nu ieşea public să spună că după EURO va pleca.

Noi trebuie să ne bucurăm că suntem acolo, cu jucătorii pe care îi avem… suntem pe primul loc. Alţi jucători nu mai avem. Nu mai sunt Mutu, Chivu, Lobonţ, Nicolae, Mirel Rădoi. Trebuie să avem răbdare şi încredere în tot ce gândeşte antrenorul echipei naţionale„, a declarat Bănel Nicoliţă în cadrul unui eveniment.

Anamaria Prodan a tras un semnal de alarmă şi nu îşi explică de ce Edi Iordănescu şi-a atras critici dure, în condiţiile în care România este pe primul loc în Grupa I din preliminariile pentru EURO 2024.

Reclamă

Cine suportă să îţi fie înjurată familia de fiecare dată? Cine suportă să ai parte de atâtea critici… au familii, are copii, se uită copilul la televizor, se duce copilul la şcoală, toată lumea râde. Este strigător la cer, numai la noi se poate întâmpla aşa ceva„, a ţinut să afirme Anamaria Prodan.

Edi Iordănescu nu glumește şi pleacă de la naţionala României

Dacă ne calificăm, stau și la EURO, apoi plec!”, ar fi fost mesajul transmis de Edi Iordănescu conducerii FRF. În acest moment, România se află cu un pas mai aproape de turneul final. Tricolorii conduc grupa de calificare, cu un meci mai mult decât Elveția, și sunt la mâna lor pentru a ajunge în Germania anul viitor.

AS.ro a anunţat în exclusivitate că selecţionerul României a luat decizia radicală de a renunţa la post după Campionatul European din Germania. Sursele noastre susţin că selecţionerul României este extrem de deranjat de faptul că jucătorii sunt făcuţi praf în spaţiul public aproape după fiecare meci.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar şi familia selecţionerului insistă ca acesta să nu mai continue pe banca naţionalei indiferent dacă aceasta se va califica la turneul final de anul viitor. De altfel, după ultimul meci, cel cu Andorra, Edi Iordănescu a ținut încă o dată să sublinieze faptul că este deranjat de atacurile la adresa jucătorilor primei reprezentative.

Edi Iordănescu: „Nu dorm atunci când sunt atacaţi sau jigniţi jucătorii”

Referitor la critici, trebuie să fiu sincer. Eu dorm noaptea liniştit. Poate atunci când vine câte un val, câte un tsunami cum a fost acum, adorm mai greu. Dar dorm! Însă nu dorm atunci când sunt atacaţi sau jigniţi jucătorii. Asta mă doare, mă irită.

Diger greu pentru că nu merită asta. Sunt băieţi care vin cu tot sufletul, cu tot devotamentul, pun tot ce e mai bun în slujba echipei. Au zis de sute de ori că suntem uniţi, că suntem un grup, o familie. Se vede că dau tot ce au mai bun. Poate nu ne iese mereu, dar ei vin şi dau tot ce au mai bun.

Când sunt jigniţi şi criticaţi… în loc să fie sprijiniţi, în special de la vocile importante din fotbalul românesc, în loc să fie ajutaţi pentru că au o medie de vârstă de 25 de ani, să fie puşi la zid, eu atunci nu dorm”, a spus Edi Iordănescu pentru Antena 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și