Închide meniul

Basarab Panduru a remarcat un jucător după Andorra – România 0-2: „Se bagă în ea, nişte căpăţâni cum n-ai văzut!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 26 martie 2023, 11:28

Basarab Panduru a remarcat un jucător după Andorra – România 0-2: Se bagă în ea, nişte căpăţâni cum n-ai văzut!”

Basarab Panduru a remarcat un jucător după Andorra - România 0-2

Basarab Panduru, în cadrul unei emisiuni / Orange Sport

Basarab Panduru a remarcat un jucător după Andorra – România 0-2. Golurile României au fost semnate de Dennis Man și Denis Alibec. Partida a putut fi urmărită, în exclusivitate, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru a avut cuvinte de laudă pentru unul dintre fundașii echipei naționale, Radu Drăgușin.

Basarab Panduru a remarcat un jucător după Andorra – România 0-2

Fostul fotbalist apreciază fizicul atletic al lui Radu Drăgușin, dar și determinarea cu care a jucat în meciul cu Andorra.

„Mi s-a părut construcţia lentă şi greoaie. Pleca totul de la fundaşii centrali, dinspre Burcă mai ales, în prima repriză, pentru că Drăguşin încă nu avea curajul să urce cu mingea, deşi 20 de metri nu era nimeni în faţa lui.

Drăguşin e tânăr, la primul meci titular, parcă aş vrea să îl mai văd. Nu aş vrea să-i pun ştampilă. Joacă şi fundaş central stânga, dar cred că are unele probleme. Fiind foarte tânăr, problemele astea s-ar putea să le ai. Este încă un jucător tânăr care încă nu ştie exact lucrurile la nivel înalt.

Reclamă

Îmi place fizicul lui. Ce fundaş am mai avut noi? Parcă nici nea Fane Iovan. E peste Burcă la fizic. Ai putea să contruieşti ceva pe fizicul ăsta. Se bagă în ea, nişte căpăţâni cum n-ai văzut.

În schimb, au fost momente când s-au băgat adversarii în el, deja l-a dat la o parte. Sunt mici chestii pe care probabil o să le înveţe. Asta cu construcţia depinde de ce faci la echipa de club. Trebuie să văd un meci de acolo. În repriza a doua a dat două diagonale bune. În rest, ce să spun?”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Deian Sorescu: „Fotbalul s-a schimbat!”

Suntem bucuroşi pentru că a fost un prim test trecut cu brio şi am reuşit să luăm cele 3 puncte, ceea ce ne-am propus.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Cum a fost fundaş stânga? A surprins decizia selecţionerului) Nici eu nu mă aşteptam (n.r. a început să zâmbească). Glumesc! Ştiam situaţia. Îmi pare rău pentru colegi, pentru că au simţit ceva la picioare. Dar v-am spus, atât timp cât sunt în stare, voi juca pe orice poziţie mă va folosi antrenorul.

Eu zic că a fost bine. Mai puţin important e cine joacă, pe ce poziţie joacă, important e să ne strângem şi să căutăm puterea de a lua cele 3 puncte şi a câştiga orice meci.

Fotbalul s-a schimbat, nu mai este cum era acum 20-30 de ani. Dar v-am spus, haideţi să ne bucurăm şi noi în seara asta pentru că, chiar dacă a fost un adversar mai uşor pentru noi, am muncit pentru cele 3 puncte şi merităm să zâmbim şi noi măcar în seara asta. De mâine ne vom gândi la următorul meci.

Suntem foarte mulţi tineri, sunt puţini jucători care au fost şi în generaţiile din trecut, şi ne bucurăm pentru că sunt jucători care vin din urmă, foarte multe talente şi sper să reuşim să stăm acelaşi grup. Ne-am simţit ca şi acasă, ştiam dinaintea meciului că s-au vândut foarte multe bilete şi mulţi dintre suporteri sunt români. S-a simţit”a spus Deian Sorescu, la finalul meciului cu Andorra.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și