Închide meniul

Basarab Panduru, discurs deosebit de dur după calificarea la EURO 2024: „Nu mi se pare mare realizare”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 21 noiembrie 2023, 21:33

Basarab Panduru, discurs deosebit de dur după calificarea la EURO 2024: Nu mi se pare mare realizare”

Ce a spus despre „tricolorii” lui Edi Iordănescu.

Basarab Panduru / Captură Orange Sport

Basarab Panduru a avut un discurs deosebit de dur după calificarea la EURO 2024! Fostul component al echipei naționale a vorbit despre realizarea elevilor lui Edi Iordănescu, înaintea ultimului meci din preliminariile pentru Campionatul European.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa națională pregătită de Edi Iordănescu va juca ultimul duel din preliminarii cu Elveția, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY! În cazul în care România nu va pierde această partidă, va face parte din urna a 2-a la tragerea la sorți a grupelor pentru EURO 2024.

Basarab Panduru, discurs deosebit de dur după calificarea la EURO 2024! Ce a transmis fostul internațional

Înainte de meciul cu Elveția, fostul jucător al Stelei a dezvăluit faptul că, în opinia sa, calificarea României la EURO 2024 nu reprezintă o performanță, pentru că „tricolorii” au avut o grupă de calificare accesibilă.

„Eu mă aşteptam la această calificare, nu mi se pare aşa mare realizare, sunt alţii mai slabi ca noi. Trebuie să-i felicităm pe jucători, dar altceva ce să mai spun? N-am ce să mai spun. N-am mai fost de opt ani pe acolo pe la un turneu final.

Ne recomandau mai multe să fim la EURO faţă de Kosovo sau Belarus. Ne recomandau jucătorii şi selecţionerul. Nu vreau să discut despre meciuri, pentru că, dacă le luăm din nou la puricat, mai las pe drum nişte laude. Nu mai contează asta acum.

Reclamă

Pentru ce să ne lăudăm acum că mergem la EURO? Aşa am zis şi în 2016. Dacă urmează şi o calificare la Mondial, da, poţi spune că s-au schimbat lucrurile în bine, altfel nu e relevantă această calificare”, a spus Basarab Panduru, potrivit orangesport.ro.

Ionuţ Lupescu a dat un pronostic înainte de România – Elveţia

Ionuţ Lupescu a dat un pronostic înainte de România – Elveţia. Doar cu un egal, România va păstra primul loc în grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024. Atât România, cât şi Elveţia sunt deja calificate la EURO 2024.

„Nu cred că vom pierde. Ar fi păcat. Eu cred că nu ar trebui să fie o dezamăgire mare (n.r.: dacă pierdem primul loc). Jucăm acasă pentru primul loc.

Reclamă 4 / 0/3

Au demonstrat în ultimele meciuri că sunt un grup care se bate pentru orice punct. Au șansa în seara asta, cu aportul publicului, să termine pe primul loc.

La elvețieni este o mică problemă. Ei s-au calificat, dar sunt patru meciuri în care au primit goluri în ultimele minute. Au o slăbiciune. Au pierdut foarte multe puncte. Se pare că între Xhaka și Yakin sunt ceva tensiuni.

A făcut ceva schimbări la meciul cu România, care nu au fost cele mai bune. Sunt jucători care joacă la cluburi bune și ar trebui să joace un fotbal mai bun. Eu cred că (n.r: România) trebuie să joace cum a făcut-o toată campania, la rezultat, dacă vrem să ne calificăm de pe primul loc”, a declarat Ionuţ Lupescu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și