Închide meniul

Ce notă a putut primi Ianis Hagi după prestaţia de vis cu Andorra! Fiul „Regelui”, cel mai bun de pe teren

Bogdan Stănescu Publicat: 16 octombrie 2023, 9:54

Reclamă
Ce notă a putut primi Ianis Hagi după prestaţia de vis cu Andorra! Fiul „Regelui, cel mai bun de pe teren

Ce notă a putut primi Ianis Hagi după prestaţia de vis cu Andorra

Ianis Hagi, în meciul cu Andorra / Profimedia Images

Ianis Hagi a avut o zi de graţie cu Andorra. Fiul „Regelui” a marcat un gol, a dat un assist şi a obţinut un penalty pentru naţională. Iată ce notă a putut primi Ianis Hagi după prestaţia de vis cu Andorra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Gică Hagi a primit cea mai mare notă de pe teren. Site-ul sofascore.ro i-a acordat nota 8.8 lui Ianis Hagi. Nicolae Stanciu, care a înscris un gol din lovitură liberă, a primit a doua notă a meciului, 8.2.

Ce notă a putut primi Ianis Hagi după prestaţia de vis cu Andorra!

„Tricolorii” au primit note mari pentru prestaţia din meciul cu Andorra. România a învins cu 4-0 ultima clasată din grupa I de calificare la EURO 2024.

Golurile naţionalei au fost marcate de Nicolae Stanciu (min. 23), Ianis Hagi (min. 28), Răzvan Marin (min. 44, penalty) şi Florinel Coman (min. 50).

Iată ce note au primit „tricolorii” pentru prestaţia din meciul cu Andorra

Ianis Hagi, mesaj impresionant pentru fani: ”Vom muri pe teren pentru România”

Ianis Hagi a avut un mesaj impresionant pentru fani, după România – Andorra 4-0, meci în care a marcat primul său gol pentru națională de la revenirea după accidentare.

Reclamă

A fost o seară perfectă! Mesajul pe care l-am transmis a fost ‘România, te iubesc!’. Este un mesaj scurt pe care am vrut să îl transmitem noi ca şi grup, indiferent de rezultate ne iubim ţara şi acest grup va muri pe teren pentru România.

A fost un mesaj şi pentru copiii aceştia care au venit să ne suţină la ora 10 seara. Încercăm să facem şi noi ce putem pentru ei şi să-i răsplătim cum putem mai bine. Când toată ţara este în spatele echipei naţionale nu ştiu dacă se compară vreo altă ţară cu noi. Eu am trăit lucrul ăsta în Italia, la U21.

Acum datoria noastră este să ne uităm în pătrăţica noastră şi să ne câştigăm noi meciurile. Am câştigat acum, dar trebuie să ne uităm şi la partea defensivă a echipei. Am primit puţine goluri. Ajungem acum la ultimele două meciuri din campanie, foarte importate, şi vrem să facem cât mai mult din ele, să facem o ţară întreagă fericită”, a spus Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Dumitrescu, impresionat de Ianis Hagi: „Omul meciului”

Ilie Dumitrescu a fost impresionat de prestaţia lui Ianis Hagi în România – Andorra 4-0. Fostul component al Generaţiei de Aur l-a lăudat în special pe fiul lui Gică Hagi.

Mă bucur foarte mult pentru triunghiul din linia mediană, și-au asumat rolul de lideri. Mă refer și la Răzvan Marin, și la Stanciu, dar în special la Ianis Hagi, care, pentru mine, a fost omul meciului.

A fost pus în poziția în care dă cel mai bun randament, în spatele atacantului, între linii”, a declarat Ilie Dumitrescu pentru digisport.ro.

România a urcat pe primul loc în grupa I de calificare la EURO 2024. Naţionala are 16 puncte, obţinute în 8 partide, fiind neînvinsă în aceste preliminarii. Elveţia a coborât pe 2 după egalul surprinzător cu Belarus acasă. Belarus a condus cu 3-1 în minutul 84 al partidei, dar elveţienii au reuşit să smulgă un egal, marcând două goluri în minutele 89 şi 90. Akanji şi Amdouni au înscris, aducând un punct Elveţiei, care nici nu concepea să piardă acasă cu Belarus.

 

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și