Închide meniul

Ianis Hagi, mesaj impresionant pentru fani: ”Vom muri pe teren pentru România”

Dan Roșu Publicat: 16 octombrie 2023, 8:30

Reclamă
Ianis Hagi, mesaj impresionant pentru fani: ”Vom muri pe teren pentru România”

Ianis Hagi, mesaj impresionant pentru fani

Ianis Hagi înscrie un gol în România - Andorra 4-0 / Profimedia Images

Ianis Hagi a avut un mesaj impresionant pentru fani, după România – Andorra 4-0, meci în care a marcat primul său gol pentru națională de la revenirea după accidentare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Criticată după meciul cu Belarus, naționala a făcut spectacol cu Andorra și a ajuns pe primul loc în Grupa I, în contextul în care Elveția a jucat un meci mai puțin, iar Israel mai are două partide de recuperat. Hagi anunță că tricolorii vor face totul pentru calificare, în ultimele două dueluri, cu Israel și Elveția.

Ianis Hagi, mesaj impresionant pentru fani

”A fost o seară perfectă! Mesajul pe care l-am transmis a fost ‘România, te iubesc!’. Este un mesaj scurt pe care am vrut să îl transmitem noi ca şi grup, indiferent de rezultate ne iubim ţara şi acest grup va muri pe teren pentru România.

A fost un mesaj şi pentru copiii aceştia care au venit să ne suţină la ora 10 seara. Încercăm să facem şi noi ce putem pentru ei şi să-i răsplătim cum putem mai bine. Când toată ţara este în spatele echipei naţionale nu ştiu dacă se compară vreo altă ţară cu noi. Eu am trăit lucrul ăsta în Italia, la U21.

Acum datoria noastră este să ne uităm în pătrăţica noastră şi să ne câştigăm noi meciurile. Am câştigat acum, dar trebuie să ne uităm şi la partea defensivă a echipei. Am primit puţine goluri. Ajungem acum la ultimele două meciuri din campanie, foarte importate, şi vrem să facem cât mai mult din ele, să facem o ţară întreagă fericită”, a spus Hagi.

Reclamă

Ianis Hagi, prima reacţie după ce a marcat în România – Andorra 4-0

Ianis Hagi a avut prima reacţie după ce a marcat în partida România – Andorra, scor 4-0, din preliminariile EURO 2024. A fost primul gol după doi ani pentru națioanală.

Mijlocaşul de 24 de ani de la Deportivo Alaves a contribuit la trei goluri pe Arena Naţională. Mai întâi şi-a trecut numele pe tabelă în minutul 28, cu un şut năprasnic din marginea careului. Chiar înainte de pauză a scos şi un penalty, transformat în gol de Răzvan Marin. El a pasat și la reușita lui Florinel Coman.

„Este o victorie normală, suntem fericiţi, într-adevăr! Dar ştim că vin două meciuri foarte grele şi încercăm să fim echilibraţi. Au fost meciuri grele în campania asta, în care a trebuit să ne adaptăm la condiţii, la teren, la orice situaţie şi într-un final am dus-o bine. Suntem pe primul loc, dar rămânem echilibraţi. Mai avem două meciuri destul de grele.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că important a fost să dăm gol cât mai repede, asta ne-am dorit şi în meciul cu Belarus. Nu am reuşit asta, cu cât trec minutele devine tot mai greu. Suntem fericiţi că am reuşit să marcăm repede şi apoi să deschidem jocul, să fim calmi, să jucăm cât mai rapid împotriva unei echipe de acest gen. Ne-a ieşit.

Cu Germania a fost ultimul meu gol. Îţi dai seama că am avut-o în cap, m-am gândit… primul meu gol după accidentare, la echipa naţională. Sunt fericit! Dar a fost o victorie normală, trebuia să o obţinem şi încercăm să rămânem cât mai echilibraţi pentru dubla din noiembrie.

Ianis Hagi: Mai avem un pas de făcut

Criticile la echipa naţională, când nu joci, nu produci rezultate, sunt! Vrei să fii jucător la echipa naţională, le iei pe cele pozitive şi cele mai puţin bune le laşi deoparte şi îţi vezi de treaba ta şi încerci să produci rezultate. Este o responsabilitate mare, presiunea e mare, dar ca să fii jucător la echipa naţională trebuie să accepţi şi lucrurile mai puţin bune.

Cred că spune multe despre acest grup, da. Atât timp cât ieşim bine din dubla din noiembrie putem să ne uităm şi la recorduri, la tot felul de statistici. Momentan suntem bine, dar mai avem un pas de făcut.

Ar însemna enorm să mergem la EURO, am trăit-o pe pielea mea cu U21 şi am spus-o, dacă o fac şi la echipa mare bucuria va fi de două ori mai mare. Entuziasmul nostru ar fi de două ori mai mare. Acesta este visul oricărui jucător, nu ne ascundem, acesta este visul vestiarului şi pentru asta muncim”, a declarat Ianis Hagi în exclusivitate pentru AntenaSport.

Ianis Hagi a reuşit astfel să marcheze cel de-al treilea gol al său la echipa naţională, în cele 27 de selecţii. Fiul „Regelui” nu mai punctase sub „tricolor” de pe 8 octombrie 2021.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și