Închide meniul
Video

Ce spune Cristi Săpunaru despre întoarcerea la naţională în cazul în care România se califică la EURO 2024!

Bogdan Stănescu Publicat: 15 noiembrie 2023, 20:17 / Actualizat: 15 noiembrie 2023, 22:38

Reclamă

Ce spune Cristian Săpunaru despre întoarcerea la naţională

Cristi Săpunaru, într-un interviu / AntenaSport

Cristi Săpunaru a vorbit despre o posibilă întoarcere la naţională în cazul în care România se califică la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Săpunaru, ajuns la 39 de ani, exclude această variantă. Săpunaru a jucat pentru România la ultimul turneu final la care au participat „tricolorii”, EURO 2016.

Ce spune Cristi Săpunaru despre întoarcerea la naţională!

(n.r: Dacă ne calificăm la EURO şi vine Edi la tine: Cristi, am nevoie de tine… cum ai reacţiona?) Nu! Sunt atâţia fundaşi valoroşi”, a răspuns Cristi Săpunaru pentru AntenaSport.

Săpunaru i-a transmis un mesaj celui mai bine cotat fotbalist român, Radu Drăguşin.

Un jucător valoros, sperăm să rămână aşa, să rămână cu capul pe umeri”, i-a transmis Săpunaru lui Radu Drăguşin.

Reclamă

Atenţie mare la Israel, e mesajul lui Săpunaru pentru românii care sunt la un pas de EURO.

Au pierdut cu Kosovo şi pot să facă meciul carierei cu România. Singura mea dorinţă este să se califice naţionala şi consider că avem valoarea necesară să ne calificăm”, a mai spus Săpunaru pentru AntenaSport.

Jucătorul de la Rapid remarcat de Cristian Săpunaru

Cristian Săpunaru l-a remarcat pe Paul Iacob, colegul său de la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Paul Iacob îmi place foarte mult”, a subliniat Cristian Săpunaru.

Căpitanul Săpunaru nu se gândeşte încă la retragere şi vrea să îmbătrânească în Giuleşti.

Cât mai pot, mai joc”, a precizat el.

Cristi Săpunaru, fabulos despre prima promisă de Şucu: „A scos papagalul pe gură!” Despre rivali: „Nu ştiu cu care să ne certăm”

Cristi Săpunaru a avut un discurs fabulos despre prima promisă de Şucu.  Căpitanul Rapidului a fost în culmea fericirii după victoria din marele derby cu FCSB.

Săpunaru a avut o reacţie fabuloasă în momentul în care a fost întrebat de prima promisă de Dan Şucu pentru victorie. Conform acţionarului majoritar de la Rapid, prima este de 80.000 de euro. Căpitanul giuleştenilor a avut şi o reacţie genială când a vorbit despre problemele legate de identitate de la FCSB.

O echipă valoroasă, sunt fericit pentru cele 3 puncte şi acum mă gândesc la prima etapă din tur. Noi am fost un pic mai pragmatici decât ei, dar per total a fost un meci frumos. Ambele echipe merită felicitate.

Eu trebuia să îi fac paravan lui Iacob, dar el doarme în ghete. Obiectivul este 1-3. Avem 3 jucători care sunt accidentaţi, toţi jucătorii sunt importanţi.

Reclamă

Nu ştiu, să ne dea primă. Dacă a promis dânsul… eu ştiu că nu era atât prima. Dacă a promis şi a scos papagalul pe gură, să ne dea. Astfel de meciuri nu se joacă pentru bani, a fost derby. Ambele au fost derby-uri. Eu sunt suporter al Rapidului şi asta mă deranjează, nu ştiu cu care să ne certăm (n.r. CSA Steaua sau FCSB).

Începe un retur foarte important pentru noi, dacă vrem să rămânem sus”, declara anterior Săpunaru, citat de digisport.ro.

Rapid se află pe locul 3 în Liga 1, după 16 etape. Giuleştenii au un punct mai puţin decât CFR Cluj şi 4 puncte în spatele FCSB-ului, chiar dacă i-au învins pe „roş-albaştri” în meciul direct, disputat în deplasare de Rapid, pe Arena Naţională.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” Vezi toate știrile
Citește și