Închide meniul
EXCLUSIV

Ce variante are Edi Iordănescu după accidentarea lui Dennis Man! Postul cu probleme înainte de „dubla” decisivă pentru EURO 2024

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 noiembrie 2023, 13:19

Reclamă
Ce variante are Edi Iordănescu după accidentarea lui Dennis Man! Postul cu probleme înainte de „dubla decisivă pentru EURO 2024

Ce variante are Edi Iordănescu după accidentarea lui Dennis Man

Edi Iordănescu, în timpul unui meci al României / Profimediaimages

S-a aflat ce variante are Edi Iordănescu după accidentarea lui Dennis Man. Selecţionerul României are probleme înaintea de „dubla” cu Israel şi Elveţia, decisivă pentru calificarea la EURO 2024. Tricolorii se vor duela cu Elveţia pe 21 noiembrie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man este într-o formă de zile mari în Serie B. Din păcate, internaţionalul român s-a accidentat în duelul dintre Parma şi Sudtirol, care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Man va sta „pe bară” aproximativ trei săptămâni şi ratează confruntările de care depinde calificarea naţionalei noastre la turneul final.

Ce variante are Edi Iordănescu după accidentarea lui Dennis Man

Postul de extrema dreapta este unul cu probleme la prima reprezentativă. Incert este şi Deian Sorescu. Jucătorul în vârstă de 26 de ani a fost accidentat şi este pe ultima sută de metri cu recuperarea. A fost în lotul polonezilor de la Rakow în deplasarea cu Sporting Lisabona, din Europa League. Sorescu nu a jucat niciun minut şi există riscul să nu mai fie convocat.

Din informaţiile AS.ro, Edi Iordănescu mai are doi jucători pe care se poate baza în flancul drept al atacului. Pentru postul de titular va alege între Ianis Hagi şi Olimpiu Moruţan. Fiul „Regelui” a făcut show în ultimul meci al naţionalei României. Ianis a reuşit un gol, a oferit o pasă decisivă pentru Florinel Coman şi a scos un penalty în victoria categorică cu Andorra, scor 4-0.

Ianis Hagi a jucat în spatele vârfului pe Arena Naţională, iar pe postul de extremă dreapta a fost folosit Moruţan. Fotbalistul care joacă în Turcia, la Ankaragucu, a fost integralist. Moruţan l-a înlocuit pe Dennis Man şi la Budapesta, în confruntarea cu Belarus. L-a schimbat pe starul Parmei după o oră de joc.

Reclamă

Edi Iordănescu se confruntă şi cu alte accidentări. Mario Camora nu va fi apt pentru duelurile decisive din finalul preliminariilor. El a lipsit şi de la precedenta acţiune a echipei naţionale, de luna trecută, după ce s-a accidentat chiar în ultimul meci al celor de la CFR Cluj. În lipsa lui Mario Camora, soluţia pentru banda stânga a defensivei naţionalei este Nicuşor Bancu. Selecţionerul ar putea miza şi pe serviciile lui Andrei Borza, cel care a fost convocat în locul lui Camora şi la ultima acţiune a „tricolorilor”. La momentul respectiv, fundaşul Rapidului nu a bifat niciun minut.

Câte bilete au mai rămas pentru România – Elveția (LIVE pe Antena 1 și în AntenaPLAY pe 21 noiembrie, de la 21:45)

Oficialii Federației Române de Fotbal au anunțat că fanii echipei naționale au luat cu asalt platformele de vânzare ale biletelor și că doar un număr mic de tichete au rămas disponibile pentru „finala” pentru calificare.

Şefii FRF au dezvăluit că până la data de 10 noiembrie s-au vândut 90% din totalul de bilete scoase la vânzare, pentru suporterii echipei naționale. Astfel, elevii lui Edi Iordănescu vor avea parte de o atmosferă senzațională la duelul cu Elveția, care reprezintă ultima partidă din campania de calificare la Campionatul European din 2024, care va avea loc în Germania.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, este de reamintit faptul că minorii cu vârsta de sub 14 ani au acces gratuit în ambele tribune ale Arenei Naționale. Copii vor primi bilete cu valoare 0, în momentul în care părinții acestora le vor completa datele pe platforma de bilete pusă la dispoziție de către FRF.

Iată prețurile biletelor pentru partida dintre România și Elveția:

35 lei – Peluze
60 lei – Tribune (SOLD OUT)
300 lei – VIP albastru (SOLD OUT)
500 lei – VIP roșu (SOLD OUT)

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și